Bildegalleri

Hovin | Stort hus med 4 soverom

Kart med kartnålGylløyvegen 60, 7236 Hovin i Gauldal
Månedsleie
13 900,–

Nøkkelinfo

Primærrom
292 m²
Bruksareal
292 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Barnevennlig
Hage
Parkett
Rolig
Umøblert

Kort om eiendommen

Boligen har 3 plan med 1.etg (164 m²), 2.etg (64 m²) og kjeller (64 m²)

1etg
Gang med garderobe og inngang til soverom. 3 soverom hvor det ene har garderobe. Bad med dusj og vaskeservant. Stue med varmepumpe, vedovn og utgang til terrasse. Toalett med vask. Kjøkken med kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin. Tv stue med vegg til vegg teppe.

2. etg
Gang med utgang til balkong. Toalett. Soverom. kjøkken med komfyr. Bad med dusj/badekar, vask og varmtvannstank. Stue med utgang til takterrasse.

Kjeller
kjellerbod med fryseboks og hyller. Vaskerom med vaskekum. Kjeller stue. kjellerbod nummer 2. Rom til varmtvannstank.

Dobbelgarasje medfølger.

Beliggenhet

Boligen ligger landlig til like ved Hovin. Område er barnevennlig med skole og barnehage. Plassen har også dagligvarebutikk og togstasjon. Inn til Trondheim sentrum tar det ca 45 min med bil.

Adkomst

Se kart.

Diverse

Husleie:
Kr. 13 900,- pr. måned med forfall den 1. i hver mnd. I tillegg til husleien påløper også fast månedlig fakturagebyr pålydende kr 70 ,- i forvaltningsavgift. Strøm, kabelTV og internett inngår ikke som del av husleien. Det gjøres spesielt oppmerksom på at leietaker er forpliktet til å tegne egen innboforsikring og strømabonnement.
Husleien inkl fakturagebyr skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum/Leiegaranti:
Depositum - For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 55 600,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti - For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet Hiscox. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 6 722,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.

Leiekontrakten vil være på 3 år jfr. Husleieloven. Det gis dog en mulighet for gjensidig oppsigelse med 3 måneders varsel etter 9 måneders leietid.

Ledig fra:
Denne leiligheten kan overtas omgående.

Radonmåling:
Radonmåling i denne boligen er ikke foretatt.

Energimerking:
Denne boligen er ikke energimerket. Ta høyde for at det er en G.

Visning:
Ved interesse for visning, meld interesse via knappen "VISNINGSPÅMELDING" i annonsen.

Boligen er omfattet av vedtatt reguleringsplan for E6. Som følge av dette er boligen ervervet av Statens vegvesen. Det foreligger foreløpig ikke investeringsbeslutning på prosjektene og derfor åpnes det for utleie av boligen. I forbindelse med gjennomføring av prosjektet vil et eventuelt leieforhold på et tidspunkt måtte avsluttes pga. anleggsvirksomheten. Det antas at eiendommen vil kunne leies ut i mer enn 2 år.

Nye Veier AS representerer Statens vegvesen i utleieprosessen. Boligen leies ut med en rabattert leie som kompensasjon på de ulemper dette vil medføre. Leietaker vil ikke gis anledning til å kreve ytterligere kompensasjon for ulemper utover denne rabatten. Rabatten er satt til 10 % av meglers antatte markedsverdi.

Ansvarlig megler

Per Werner Ohrt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5028
Gårdsnr: 226
Bruksnr: 16

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode350072946
Sist endret24. apr. 2024 14:05
ReferanseUM1.2447

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.