Bildegalleri

Fullt møblert sokkelleilighet med 1 soverom på Tolvsrød. | WiFi inkl.

Kart med kartnålØstersveien 3, 3154 Tolvsrød
Månedsleie
7 300,–

Nøkkelinfo

Primærrom
60 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Tomt
Eiet

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Rolig
Vaskemaskin
Turterreng
Møblert

Kort om eiendommen

Leiligheten er beliggende i underetasjen av enebolig og inneholder entrè/ gang. Stue med vedovn. Kjøkken med hvitevarer. Bad med dusjkabinett, toalett, servantinnredning, vaskemaskin og tørketrommel. Soverom med dobbeltseng. Leiligheten er fullt møblert. Den leies ut med de møbler som er avbildet. 1 biloppstillingsplass.
Leiligheten er beliggende i et etablert boligområde nært sjøen på Tolvsrød. Det er gangavstand til Furustrand Camping/Ringshaugstranda med sandstrender samt tur- og rekreasjonsområd

Visning:
Ved interesse for boligen, med interesse via knappen "visningpåmelding" i annonsen for videre oppfølgning. All øvrig kommunikasjon med megler bes primært holdes til epost-korrespondanse fremfor tlf/sms.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et etablert boligområde nært sjøen på Tolvsrød. Det er gangavstand til Furustrand Camping/Ringshaugstranda med sandstrender samt tur- og rekreasjonsområder som kyststi fra Vallø langs Ringshaugstranden, Skallevoldstranden og mot Karlsvika. Kort vei Tolvsrødsenteret.

Adkomst

Se kart.

Parkering

1 biloppstillingsplass

Diverse

Husleie:
Kr. 7.300,- pr. måned med forfall den 1. i hver mnd. I tillegg til husleien påløper også fast månedlig fakturagebyr pålydende kr 70 ,- i forvaltningsavgift. Internett er inkludert i husleien. Strøm og kabelTV inngår ikke som del av husleien. Det gjøres spesielt oppmerksom på at leietaker er forpliktet til å tegne egen innboforsikring og strømabonnement. Husleien inkl fakturagebyr skal betales til Utleiemeglingen Boligforvaltning AS som vil forvalte leieforholdet i leieperioden.

Depositum/Leiegaranti:
Depositum - For å leie denne boligen må det stilles et depositum på 4 måneders husleie tilsvarende kr. 29.200,-. Depositumet etableres som en egen konto i leietakers navn i BN bank. Etableringsgebyret betales av utleier.

eller

Leiegaranti - For å leie denne boligen kan leier etablere en Leiegaranti. Leiegarantien etableres gjennom selskapet Hiscox. Leiegarantien fungerer på samme måte som et depositum. Forskjellen er at leier ikke trenger å stille fysisk pengene på en depositumskonto. Selskapet stiller en garanti overfor utleier tilsvarende 4 måneders husleie. Kostnaden ved etableringen av garantien er kr. 3.504,- som leier betaler ved inngåelse av leiekontrakten. Garantien gjelder i inntil 3 år.

Leiekontrakten vil være på 3 år jfr. Husleieloven. Det gis dog en mulighet for gjensidig oppsigelse med 3 måneders varsel etter 9 måneders leietid.

Ledig fra:
Denne leiligheten kan overtas f.o.m 01.07.2024 eller tidligere ved avtale.

Radonmåling:
Radonmåling i denne boligen er ikke foretatt.

Energimerking:
Denne boligen er ikke energimerket. Ta høyde for at det er en G.

Visning:
Ved interesse for boligen, med interesse via visningpåmelding i annonsen for videre oppfølgning. All øvrig kommunikasjon med megler bes primært holdes til epost-korrespondanse fremfor tlf /sms om nødvendig.

Etter visning:
Dersom du etter visning fortsatt er interessert i boligen, er det viktig at du klikker deg inn på og fyller ut søknadsskjemaet som ligger vedlagt som link i annonsen. Dette vil bekrefte din interesse for leie av boligen for oss, og du vil bli fulgt opp videre som aktuell kandidat derfra og fremover i utleieprosessen.

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Lik oss på Utleiemeglingen eller følg oss på instagram utleiemeglingen #utleiemeglingen

Ansvarlig megler

Per Werner Ohrt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3905
Gårdsnr: 140
Bruksnr: 1059

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode350045664
Sist endret30. apr. 2024 07:22
ReferanseUM1.2448

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.