Bildegalleri

Utleid

ÅRNES - Romslig enebolig med opparbeidet hage - 3 soverom - Rolig og barnevennlig - P-plass - Ledig fra 1/7!

Kart med kartnålGranerudvegen 14, 2150 Årnes
Månedsleie
15 900 kr
Inkluderer
Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
173 m² (BRA-i)
Bruksareal
173 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Leieperiode
01.07.2024 - 30.06.2027
Energimerking
E

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Kabel-TV
Balkong/Terrasse
Hage
Garasje/P-plass
Delvis møblert
Peis/Ildsted
Bredbåndstilknytning
Ikke-røyk
Sentralt
Barnevennlig
Rolig
Turterreng

Beskrivelse

Beliggenhet
Eiendommen ligger i en blindvei med gode sol- og lysforhold.
Til tross for boligens tilbaketrukne beliggenhet er det kort vei til Årnes sentrum og BB senteret som har et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør,kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a.Kiwi og Coop Mega.
Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Jessheim, Lillestrøm og Oslo godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Eiendommen har nærhet til barnehage, Årnes skole (1-7). Årnes skole ligger 1 km nord for Årnes sentrum med gangavstand til sentrum som gir gode muligheter til å bruke biblioteket og Nes kulturhus, itillegg til kommunesenterets andre funksjoner. Skolen har også tilgang til flotte naturområder. Årnes skole er nærmeste nabo til Runni ungdomsskole og Runnirinken ishall. Nes videregående skole ligger også litt nord for Årnes sentrum og har mange ulike og spennende studieretninger.

Boligen har nærheten til skog og mark, samt Glomma som gir et rikt utvalg av tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Eiendommen ligger i sykkelavstand til Veslesjøen, Sagstusjøen, Aulihøgda og området rundt Dragsjøen. I nærheten har man Fjukanlegget med akebakke og lysløype. Flott sted å nyte vinteren med familien.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er innen et par minutter gange fra boligen. Årnes togstasjon ligger i Årnes sentrum med tog som stopper blant annet i Lillestrøm, Oslo, Skøyen, Lysaker og Asker. Toget fra Årnes til Oslo går ca 1 gang i timen og tar ca 1 time. Like ofte går det buss til Oslo lufthavn, Gardermoen, som tar ca 40 minutter.

Velger du å benytte deg av bil, vil reisetiden være til Vormsund ca. 7 min. Jessheim ca. 20 min. Oslo Lufthavn ca. 28 min. Lillestrøm ca. 32 min. Oslo sentrum ca. 41 min.

Adkomst
Se kart.

Innhold
Velkommen til Granerudvegen 14! Stor og innholdsrik enebolig som ligger rolig og landlig til på Fjuk - et attraktivt og koselig boligområde på Årnes. Boligen ble oppført på 1960-tallet og har blitt utbedret de seneste årene.

Boligen inneholder: Vindfang, en stor og romslig gang med adkomst til alle rom, nyere flislagt bad med innebygget dusj og varme i gulv. Videre har eneboligen tre soverom av god størrelse.
Kjøkken er stilfullt og nyere med alt av integrerte hvitevarer som blant annet mikrobølgeovn, koketopp, komfyr og oppvaskmaskin.
Videre fra kjøkkenet finner vi en lys og åpen stue med god plass til sofa -og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med gode solforhold. I tillegg har boligen en svært frodig hage med trær og busker. Det er også en egen grillstue på eiendommen.
Ønsker man ytterligere med lagringsplass så disponerer boligen en romslig kjeller med flere rom for oppbevaring. I kjeller finner man også en bastue og vaskerom.

Oppvarming med varmepumpe, elektrisk panelovn og peis.

Biloppstillingsplass foran huset.


Ønsker du visning?
Send inn interessentskjema, så tar jeg kontakt med deg.


Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg: Vindfang, gang, kjøkken, stue/spisestue, bad, 3 soverom, trapperom.
Kjeller: Kjellerstue, gang, vaskerom, dusjrom/teknisk rom, badstue og 3 kjellerrom. (Takhøyde i kjeller ca. 205 cm).


Standard
Gulv: Parkett, vegg til vegg-teppe og fliser.
Vegger: Malte flater, panel og fliser.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp, mikrobølgeovn.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, peis/ildsted, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, rolig, turterreng, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Eierforhold
Fast eiendom

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet, vedovn og varmepumpe.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 15 900 pr. måned. Vann og avløpsutgifter og parkering er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.07.2024
Leietid: 01.07.2024 - 30.06.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: adin.repesa@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Adin Repesa

Saksnummer
36426/0120-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3034
Gårdsnr: 170
Bruksnr: 88
Seksjonsnr: 0

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode349882458
Sist endret13. juni 2024 18:44
Referanse36426

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.