Bildegalleri

Supersentralt, moderne kollektiv mellom UiA og sentrum

Kart med kartnålODDERNESVEIEN 7, 4630 Kristiansand S
Månedsleie
6 900 kr

Nøkkelinfo

Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
2
Leieperiode
01.08.2024
Bruttoareal
45 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Alarm
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

  • Rom 1:  6 900 kr/mnd – Soverom: Ca. 10 m² - Ledig 01.08.2024
  • Rom 2:  6 900 kr/mnd – Soverom: Ca. 10 m² - Ledig 01.08.2024

(Priser har alt inkludert)

Velkommen til Oddernesveien 7!
Ta gjerne en titt på nettsiden mmjeiendom.no for flere bilder, 3d-visning av huset, eksempel på kontrakt, husordensregler samt flere kollektiv til leie.
https://www.mmjeiendom.no/til-leie/oddernesveien-7-3

Fyll ut google-skjemaet under for å søke om bolig:
https://forms.gle/dNYHgYzY19Y25GCdA

// English speaking? Please translate this advertisement or visit our lovely website mmjeiendom.no //
Supersentral unik leilighet med 2 soverom og høy standard. Gå avstand til Universitetet i Agder samt nærhet til sentrum og 100 meter til søndagsåpen matbutikk. Tilgang til offentlig kommunikasjon med buss i umiddelbar nærhet.
Parkerings plasser er tilgjengelig for gratis leie om det er ledig kapasitet, ta kontakt om dette i forkant.

ELEKTRISITET & INTERNETT:
I leieprisen så er alle utgifter inkludert. For strøm så er det hver mnd. inkludert 400 kr strøm per leietaker.

BESKRIVELSE AV LEILIGHETEN
Dette er et fullt møblert, godt vedlikeholdt og godt organisert bo-kollektiv. Huset har 2 soverom med god plass - og oppbevaringsmuligheter. Alle soverommene er godkjente soverom, med store og gode rømningsveier, toppmoderne el-anlegg, nytt brannslukningsapparat og nye røykvarslere. Huset har smartlås, hvor man bruker kode for å komme inn. Huset har 1 stk. bad med WC og dusjmuligheter. Det finnes også vaskemaskin og tørketrommel.

Vennligst send seriøse henvendelser hvor du skriver om deg selv ved å fylle ut skjemaet. Vi er ute etter å vite alder, studieretning og hvilket år du går, arbeidsgiver, stillingsprosent, hobbyer, mobilnummer og hvor lenge du ser for deg å bo i kollektivet. Dersom du har erfaring med bokollektiv er det fint om du informerer om dette, dersom du ikke har erfaring, er det fint om du forteller oss om hvordan du tror selv at du vil fungere sammen med andre personer. Skriv også når du ønsker å flytte inn og hvilket rom du er mest interessert i. Se mer om romstørrelser og ledighet i listen ovenfor.

Please fill out the form, and send us some information about yourself, such as age, study, job, hobby, phone number. We also want to know how you think you will impact the co-living of this apartment and who you are in a group of other living in the same flat. Please do also inform from which date you want to move in, how long you think you will stay, and which room is most interesting for you. Please see the list above to see sizes and available rooms.

ORGANISERING:
Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Vi ser i all hovedsak etter personer ifra 18-25 år, personer over 25 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert.

Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.

Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.

BELIGGENHET:
-900 m Universitetet i Agder
-850 m til Kvadraturen/sentrum
-1.2 km avstand til Jegersberg
-100 m til nærmeste søndagsåpen Joker matbutikk

SIKKERHETSSTILLELSE:
Leietakere kan velge mellom 3 mnd. depositum eller leiegaranti.

AREALER:
Totalt areal: 40 m2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode349292991
Sist endret22. apr. 2024 00:00

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.