Bildegalleri

Utleid

Splitter ny 2-r i 4. etg - stor sydvendt balkong - *Mulighet for leie av garasje

Kart med kartnålLangenga 58, 1386 Asker
Månedsleie
15 250 kr
Depositum
45 750 kr
Inkluderer
Internett/tv, drift, vedlikehold

Nøkkelinfo

Primærrom
45 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
4.
Leieperiode
01.05.2024 - 30.04.2029
Dyrehold tillatt
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Lademulighet
Moderne
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Splitter ny 2-roms i 4. etasje med heisadkomst. Boligen har en flott intern beliggenhet i et nytt leilighetskompleks bestående av totalt 48 leiligheter. Området Langenga er i rivende utvikling og kan skilte med blant annet Norges nyeste velodrom for innedørs sykling som nærmeste nabo. 

Lys og pen leilighet med god planløsning hvor plassen er utnyttet til det maksimale. Den har et romslig delikat bad, soverom med god plass til dobbeltseng og åpen stue-/kjøkkenløsning med utgang til stor, sydvendt balkong på ca. 7,5 kvm. 

Beskrivelse og standard
Boligen er nyoppført i 2023 og er bygget etter dagens krav og standard. 

Stuen: Lys og fin stue med store flater som gjør det enkelt å møblere. Stuen er i åpen løsning til kjøkken. God plass til både sofagruppe og spisebord samt tv-møblement. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på ca. 7,5 kvm med sydvendte solforhold. Balkongen har utelys og kontaktpunkt for eventuelt varmelampe eller elektrisk grill. Spennende utsikt mot Norges nyeste velodrom.

Kjøkken: Pent og godt utstyrt kjøkken fra Designa med lekre fronter som harmonerer med resten av boligen. Kjøkkenet er svært godt utnyttet og har rikelig med skap- og benkeplass. Hvitevarer som kombinert kjøl/-fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp medfølger. Alle hvitevarer er integrert. Praktisk utnyttet med benkeplate på begge sider av rommet. 

Baderom: Delikat flislagt bad med varmekabler. Badet er romslig og har opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel. Her er også farger på fliser nøye utvalgt for å harmonere med boligens uttrykk.

Soverom: Romslig soverom med god plass til dobbeltseng. Det medfølger to romslige garderobeskap som gir mye rom for oppbevaring.

Gulv: Enstavs laminat, flislagt gulv på bad. Det er vannbåren varme i alle gulv, med unntak av elektrisk varme på bad.
Overflater: Malte overflater. Flislagte vegger på bad.

Annet
Det medfølger bod i U.etg. på ca. 2,5 kvm. Mulighet for å leie leiegarasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg, månedsleie kr. 1.500,- per måned. For deg som ønsker mulighet for elbil lading, er det installert lader på alle p-plassene. Det vil være en abonnements løsning mot Aneo som tilbyr en fleksibel og gunstig avtale med konkurransedyktige priser. Kontakt utleier for mer informasjon. 

Tillegg
Leietaker blir hver måned fakturert for et akonto beløp for varmtvann og fjernvarme. Dette beløpet tilsvarer kr. 25,- per kvm. Akonto beløp vil fortløpende bli avregnet opp mot faktisk forbruk. Leietaker tegner eget strøm abonnement for elektrisitet. 

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i Handelsbanken, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners. Velges kontant depositum i Handelsbanken, er sikkerhetsbeløpet 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet regnet ut fra 3 måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold. Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Beliggenhet
Langenga ligger knapt to kilometer sørøst for Asker sentrum, i et grønt belte midt mellom Risenga og Leangbukta. Boligprosjektet omgis av skogkledde dalsider og trapper seg nedover mot det frodige naturområdet rundt Einedammen. I nordøst åpner dalen seg mot fjorden og et flott utsyn mot Oslo.

På Risenga er det et eldorado for de som ønsker å være aktiv, med svømmehall, utendørs- og innendørs tennisbaner, helt ny isbane- og idrettshall og flere forskjellige utebaner for all slags sport.

På nordsiden av prosjektet er det stier som tar deg helt ned til Oslofjorden og Leangbukta der Asker Seilforening holder til. Prøv fiskelykken, eller dra på seiltur, om du har båt, eller nyt et lite glass på Restaurant Riviera - bokstavelig talt i vannkanten.

Lokalt handler man på Kiwi Kirkesletta, eller Extra på Risenga, begge under en kilometer unna.

I nærheten finner du også Holmensenteret, om du vil storhandle, eller ta turen til Asker sentrum som tilbyr alt du måtte ønske. Her finner du Trekanten med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker, i tillegg til en rekke små spesialbutikker og spisesteder på gateplan som Asker sentrum er kjent for. Litt som å være på ferie.

Asker er i tillegg et av Norges viktigste kommunikasjonsknutepunkt, med tog, flytog buss, og det faktum at det ligger rett ved E 18.

Beliggenhet

kart
Logo

GRUNNSTEINEN FORVALTNING AS

Annonseinformasjon

FINN-kode349139602
Sist endret08. juni 2024 07:49
ReferanseHjemom Langenga

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.