Bildegalleri

Utleid

Fossum - Sjarmerende hus med tre soverom i landlige og naturskjønne omgivelser.

Kart med kartnålFOSSUMVEIEN 136, 1359 Eiksmarka
Månedsleie
21 000 kr
Depositum
63 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
75 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
3
Leieperiode
15.04.2024 - 14.04.2027

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Turterreng

Beskrivelse

Beliggenhet
Søndre Lathus har en idyllisk og avskjermet beliggenhet i marka, rett ved Bogstadvannet og like i nærheten av turstier og preparerte skiløyper på vinteren. Her bor man omgitt av natur og mye lys. En gåtur til Østernvann, som er et populært rekreasjonsområde og har en fin badeplass. Nærhet til Fossum Idrettsanlegg, samt flere golfbaner.

Samtidig er det kun i underkant av ti minutter til Røa sentrum med butikker, postkontor, bank, vinmonopol, apotek og treningssentre. Kort vei også til Østerås Senter og Eiksmarka Senter med et godt utvalg av butikker. Kombinasjonen av fredelig og landlig beliggenhet, men samtidig kort vei til butikker og servicetilbud gjør dette til et attraktivt sted å bo.

Et kvarters gange til bussholdeplass på Fossum med bussrute 230 mellom Ila og Sandvika.

Beskrivelse
Sjarmerende og trivelig hus. Nyoppusset i 2023.

Boligen består av 1. etasje med entré/gang med flislagt gulv med varmekabler og trapp opp til soverom. Nytt, stilrent kjøkken med nostalgisk ovn, og plass til frittstående hvitevarer. Romslig og fin stue med lekker original etasjeovn og utsyn mot skogholt. Bad med varmekabler, nyinnredet med servant med servantskap med speil, dusjhjørne med innfellbare glassvegger og toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Ett soverom i 1. etasje og to soverom i 2. etasje, hvorav man går gjennom det første soverommet for å komme til det andre. Det innerste soverommet har vedovn. Skap/bod langs veggene i 2. etasje. 

Det medfølger et stort uthus.

Parkering på gårdsplassen.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på badet. Original etasjeovn i stue. Vedovn på kjøkken og i et av soverommene i 2. etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet innbetaler leietaker depositum i DNB. Sikkerhetsbeløpet utgjør tre måneders husleie. Alternativt kan det etableres depositumsgaranti. 

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang
Leieperioden er tre år, med mulighet for forlengelse. I de ni første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av den ni måneders bindingstiden kan avtalen sies opp av begge parter med en oppsigelsesfrist på tre måneder til opphør ved utløpet av en kalendermåned.

Overtagelse
Etter nærmere avtale.

Diverse
Boligen leies ut i den stand den er i ved overtakelsen, jf. Husleieloven § 2-5. Forbeholdet omfatter også eventuelle avvik fra dagens byggetekniske krav.

Utleier vil utføre vedlikehold som er nødvendig for å opprettholde bygningens nåværende standard.

Boligen leies ut umøblert og uten hvitevarer.

Veien inn til boligen er stengt med bom og det krever dispensasjon for bruk av bil på skogsbilveien. Ved leieforhold vil det medfølge dispensasjon for bruk av egen bil, samt ordning i forbindelse med besøkende.

Utleier brøyter Fossumveien frem til husets innkjøring.

Dyrehold er ikke tillatt uten avtale med utleier.

Leietaker må selv tegne abonnement for tv- og bredbåndstjenester dersom det er ønskelig. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten. Mulighet for fiberbredbånd.

Innvendige arealer er ikke kontrollmålt, og det kan ikke garanteres at opplyst areal er korrekt.

Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Løvenskiold-Vækerø COLs standardkontrakt for boligleie.

Utleier driver et aktivt landbruk og forvaltning av hele eiendommen. Det må derfor forventes aktivitet i området rundt utleieobjektet.  

Interessert i visning eller mer informasjon?
Send en melding gjennom linken til høyre i annonsen med litt informasjon om deg/dere, og vi kommer tilbake til dere så fort som mulig.

Beliggenhet

kart
Logo

Løvenskiold-Vækerø Skog

LØVENSKIOLD-VÆKERØ AS

Annonseinformasjon

FINN-kode343333646
Sist endret03. juni 2024 13:09

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.