Bildegalleri

St.Hanshaugen - Helt ny bolig med lekre materialvalg og høy standard. Utmerket og sentral beliggenhet. Varmtvann inkl.

Kart med kartnålBjerregaards gate 60 A, 0174 Oslo
Månedsleie
16 500 kr
Inkluderer
Varmtvann er inkludert i leien.

Nøkkelinfo

Boligtype
Hybel
Soverom
0
Etasje
5.
Leieperiode
24.06.2024 - 23.06.2027
Energimerking
G

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Internettilgang - finns

Beskrivelse

Beliggenhet
INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFO
Trykk på knappen "send melding" og legg ved litt info om deg/dere som er interessert, samt evt. spørsmål. Viktig å få med navn, alder, telefonnummer, hva dere jobber med, når dere ønsker flytte inn osv. Jeg kommer da tilbake med mer info og/eller avtale om visningstidspunkt.

Meget sentral og attraktiv beliggenhet rett ved Alexander Kiellands plass. Kort vei til St. Hanshaugen, Sagene og Grünerløkka. I nærheten finner man et godt utvalg av butikker, caféer og restauranter. En kort spasertur unna ligger også Mathallen med et stort utvalg av restauranter, barer etc. Flere parker i nærområdet og fine turstier langs Akerselva noen minutter unna. Gode kollektivtransport muligheter med flere busslinjer i nærheten.

Adkomst
Se kartskisse.

Innhold
Velkommen til en helt ny og lekker bolig midt i smørøyet på St.Hanshaugen ved Alexander Kiellands plass. Herfra er det enkel gangavstand til det meste byen har å by på. Boligen befinner seg i 5.etg. i en klassisk
Oslobygård fra slutten av 1800-tallet. Den vender mot indre bakgård og har tre gode vinduer som sørger for gjennomlys og naturlig lysinslipp. Den har synlige bjelkelag og god takhøyde som skaper en fin romfølelse. Boligen er tegnet av interiørarkitekt og det er lagt vekt på materialer av høy kvalitet, gjennomtenkte løsninger og skreddersydd innredning. Kjøkken og garderobe er spesialdesignet og bygget av møbelsnekker. Dornbracht dusj-, servant- og kjøkkenarmatur gir en luksuriøs følelse. Boligen er gjennomført med marmordetaljer i Jade Primavera. Enkel trappeadkomst (glideskinne) opp til en mesanin av god størrelse. Her kan man innrede med seng og annen møblering etter eget ønske. Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og Silestone benkeplate og splashback. Flislagt baderom med generøs dusjnisje og benkeplate i marmor. Designbelysning som styres via Plejd-app.


Eiendommens rom
Indre rom:
Baderom, stue, kjøkken, mesanin.

Standard
Helt ny bolig som ble ferdig oppført i 2023. Meget god standard med flotte materialvalg. 1-stavs gulv og slette vegger.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, kombiovn m/microfunksjon, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Eierforhold
Eierseksjon

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Leietaker tegner ikke eget abonnoment for strøm. Strøm leses av månedlig via undermåler for boligen. Eier fakturerer leietaker for avlest forbruk.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 16 500 pr. måned. Varmtvann er inkludert i leien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 24.06.2024
Leietid: 24.06.2024 - 23.06.2027

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2025, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2025.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2025 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Bruk interessentskjema eller epost: teo.hadzic@utleiemegleren.no. Skriv visning + adressen på boligen i emnefeltet ved bruk av e-post.
Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom annonsen eller ta kontakt pr e-post.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Kontaktperson
Teo Hadzic

Saksnummer
38221/0023-24

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 218
Bruksnr: 80
Seksjonsnr: 21

Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig. Kontakt megler dersom du ønsker å melde interesse for boligen. Vårt digitale interessentskjema fylles ut på eller i forkant av visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode339613737
Sist endret17. juni 2024 06:59
Referanse38221

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.