Bildegalleri

Splitter ny 3-roms i 4. etg. med balkong - Store fellesarealer - *Garasjeplass

Kart med kartnålIdretten 8 C, 2066 Jessheim
Månedsleie
17 400 kr
Depositum
52 200 kr
Inkluderer
Internett/tv, drift, bruk av fellesarealer

Nøkkelinfo

Primærrom
58 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
6.
Leieperiode
05.02.2024 - 04.02.2029
Dyrehold tillatt
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kabel-TV
Lademulighet
Moderne
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Velkommen til Leva Jessheim Park! 

Leva konseptet er for deg som er klar for et enklere liv. Som ikke ønsker å binde store verdier i eiendom og ta ansvaret, vedlikeholds- og oppussingsarbeidet som følger, men et liv med større frihet og tid til deg selv. 

Dette er Leva:
Konseptet er tilpasset og tilrettelagt for deg som ønsker et aktivt og sosialt seniorliv - hvor sosial du ønsker å være i Leva er selvsagt opp til deg selv. 

  • Koordinator/vertskap som tar seg av service og står for sosiale initiativer for beboerne
  • Resepsjon med dagligstue og kaffebar 
  • Selskapsrom med kjøkken, også med dedikerte arbeidsplasser 
  • Trimrom med et utvalg av treningsapparater
  • To gjesteværelser - overnattingsgjestene dine får privatliv
  • Velpleide, parkmessige områder 
  • Et rikelig utvalg av tileggstjenester


Leva koordinator
Vår koordinator er en av de virkelig store forskjellene mellom våre leiligheter og utleieboliger. Det er det sosiale limet i prosjektene våre, og sørger for at resepsjonen og fellesarealene alltid er ryddig og velstelt. De er kontaktpunktet for beboerne og organiserer fellesarrangementer som for eksempel turer, tilstelninger og kulturelle innslag. Koordinatoren fungerer også som bindeledd til lokale servicetilbud som bildeling, renseritjenester og catering, og holder oversikten over tilgjengeligheten til gjestleilighetene. Hvor sosial du ønsker å være som leietaker i Leva er selvsagt opp til deg. Fellesområdene og inngangspartiet er ikke knyttet sammen, du kan gå rett opp i din egen leilighet uten å måtte hilse på eller forholde deg til andre beboere. Men tilbudet er der.

Beskrivelse av boligen
Lekker og helt ny 3-roms leilighet i 4. etasje med heisadkomst. Boligen er gjennomgående og har en fin planløsning med store vinduer som slipper inn rikelig med lys. Den har en fin intern beliggenhet i et bygg bestående av totalt 89 splitter nye leiligheter. 

Entré
Inngang til leilighetene via svalgang. Det er heis i bygget. Romslig inngangsparti med dørcalling. Gode muligheter til å sette opp ulike oppbevaringsløsninger. 

Stuen
Lys og romslig stue med store flater som gjør det enkelt å møblere. Utgang til sydvendt balkong på ca. 14 kvm god plass til utemøblement. Balkongen har utelys og kontaktpunkt for eventuelt varmelampe eller elektrisk grill.

Kjøkken
Kvalitetskjøkken fra Sigdal med alle hvitevarer integrert. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen, er svært godt utnyttet og har rikelig med skap- og benkeplass. 

Soverom
Pent og lunt hoved soverom med god plass til dobbeltseng. Stort garderobeskap medfølger. Soverom to har også plass til dobbeltseng, her medfølger også garderobeskap. Rommet egner seg godt som gjesterom eller kontor. 

Bad
Delikat og romslig bad med elektrisk gulvvarme. Smart benkeplate med nedfelt servant med skuffer. Plass til å sette inn både vaskemaskin og tørketrommel. Grå fliser samt downlights i himling. Vegghengt toalett samt dusj med innfellbare glassdører. 

Innvendig bod
Meget praktisk innvendig bod på ca. 2,7 kvm, i tillegg til bod i U.etg. 

Annet
Det medfølger bod i U.etg. på ca. 5 kvm. Mulighet for å leie leiegarasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg, månedsleie kr. 1.200,- per måned. For deg som ønsker mulighet for elbil lading, er det installert lader på alle p-plassene. Det vil være en abonnements løsning mot Aneo som tilbyr en fleksibel og gunstig avtale med konkurransedyktige priser. Kontakt utleier for mer informasjon. 

Tillegg
Leietaker blir hver måned fakturert for et akonto beløp for varmtvann og fjernvarme. Dette beløpet tilsvarer kr. 25,- per kvm. Akonto beløp vil bli avregnet opp mot faktisk forbruk fortløpende. Leietaker tegner eget strøm abonnement for elektrisitet. 

For mer informasjon om prosjektet samt link til boligvelger med oversikt over ledige leiligheter og priser, kontakt eiendomsforvalter. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

GRUNNSTEINEN FORVALTNING AS

Annonseinformasjon

FINN-kode339036501
Sist endret27. mai 2024 14:01
ReferanseLeva Jessheim Park

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.