Bildegalleri

Ny og romslig fem-roms betjent leilighet i Jomfrugata for korttidsleie

Kart med kartnålJOMFRUGATA 5, 7011 Trondheim
Månedsleie
39 950 kr
Inkluderer
Møbler, utstyr, Chromecast TV, internett, strøm

Nøkkelinfo

Primærrom
85 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
4
Leieperiode
01.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Bredbåndstilknytning
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

I Jomfrugata ønsker vi i Forenom og gi deg et minnerikt oppholdt i vår fantastiske by. Vi håper denne leiligheten bidrar til å gjøre din reise behagelig og uproblematisk. 

Jomfrugata er totalrenovert og ferdigstilt i 2022. Bygget holder en høy standard med moderne hvitevarer, gode lysforhold og store vinduer. Vår leilighet er fullt møblert med fullt utstyrt kjøkken, internett og TV.  Det er bad med dusj og toalett, samt vaskemaskin. Leiligheten har i tillegg et ekstra toalett for å gjøre hverdagsrutinene enkle. Møblementet i leilighetene er moderne, komfortabelt og praktisk. Dette skaper en profesjonell men avslappende atmosfære. 

Mulighet for leie av p-plass i nærområdet, ta kontakt for mer informasjon.

Leiligheten er velegnet for bedrifter som har behov for f.eks. pendlerleilighet eller prosjektarbeid til en eller flere ansatte. Vi kan tilby flere leiligheter i samme bygård eller område ved behov.

Om bygården og området:
Jomfrugata er en nyrenovert bygning med oppussede leiligheter fordelt over tre plan. Bygget ligger godt plassert i hjerte av sentrum i et tilbaketrukket og stille område. Nabolaget har kort vei til offentlig transport og Trondheim Sentralstasjon. Her finnes alle fasiliteter byen har å tilby. Et godt utvalg av restauranter, shoppingmuligheter og sightseeing finnes innen gå distanse fra lokasjonen. 

Pris & leieperiode:
Leiligheten kan leies for både kortere og lengre perioder. Pris oppgitt gjelder for minimum seks måneder leie, pris for kortere periode tilgjengelig på forespørsel. Ta kontakt for mer informasjon og skreddersydd tilbud. 

Merk at det kan være nødvendig med et depositum, avhengig av lengden og typen av avtalen. 

Prisen er eksklusiv MVA 12 %.


Inkludert i leie:

 • Fullt møblert og utstyrt leilighet
 • Internet (Wifi), TV med Chromecast
 • Strøm, vann & avgifter. Ingen overraskelser!
 • Sengetøy og håndklær
 • Fullt utstyrt kjøkken
 • Vaktmestertjenester
 • Kundeservice tilgjengelig på telefon 24/7/365

 
Tilleggstjenester er tilgjengelig, ta kontakt for mer informasjon og priser:

 • Parkering
 • Fleksibel avtale kansellering
 • Vasking/renhold etter behov, f.eks ukentlig, annenhver uke eller månedlig
 • Utvask
 • Ekstra senger og barnesenger

______________________________________________________


Om Forenom:
Målet vårt er å gjøre oppholdet ditt enkelt, slik at du kan føle deg som hjemme. Vi kombinerer bekvemmelige hotelltjenester med komforten og friheten som en leilighet leverer. Vi leverer løsninger for moderne reiser som alltid gir deg valuta for pengene.

Forenom er den ledende leverandøren av betjente leiligheter i den nordiske regionen med sterkt fokus på forretningskunder. Vi tilbyr mer enn 9000 betjente leiligheter og leilighetshoteller og enkeltrom i alle de store skandinaviske byene, og innlosjerer over 100 000 reisende hvert år.


About Forenom:
Our purpose is to make your stay easy, so you can feel at home. We combine the ease of hotel services with the comfort and freedom that an apartment provides. We provide solutions for modern traveling that always bring value for your money.


We are the Nordic region's leading serviced apartment provider with a strong focus on business customers. We offer over 9000 serviced apartments and aparthotel and hostel rooms in all major Scandinavian cities, accommodating over 100 000 travelers 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode333873357
Sist endret30. mars 2024 20:46
ReferanseTrondheim

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.