Bildegalleri

Super fin 1-roms til studenter på nedre Løkka! Alt inkl! Eget bad og kjøkken.

Kart med kartnålSTORGATA 61, 0182 Oslo
Månedsleie
8 400 kr
Depositum
16 800 kr
Inkluderer
strøm, internett og oppvarming

Nøkkelinfo

Primærrom
18 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
0
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Heis
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Bo sentralt i sentrum av Oslo, kun for studenter, elever og lærlinger!
For å søke om studentbolig må du registrere søknad via. Anker Studentbolig sin hjemmeside: www.ankerstudentbolig.no 
Henvendelser på melding via. finn.no vil ikke bli besvart. 

Hvem kan søke studentbolig?

Du må være:

  • Mellom 18 og 36 år
  • Fulltidselev eller student ved skole, høyskole eller universitet  i Oslo som er godkjent av lånekassen
  • Lærling i Oslo

Krav til dokumentasjon:

  • Dersom du ikke er aktiv student pr. nå, men skal bli det til høsten eller våren så må du laste opp dokumentasjon på at du har søkt et studie via. Samordna opptak/studiestedet ditt. Du må laste opp en kvittering på at søknad er mottatt som dokumentasjon. Denne dokumentasjonen må oppdateres senere når du har mottatt svar/begynt skolegangen. 
  • Studenter ved høgskole/universitet: Skjermbilde av aktive emner på Studentweb https://fsweb.no/studentweb/samt. skjermbilde av ditt utdanningsløp som viser at du skal fortsette neste semester + gyldig digitalt semesterkort
  • Lærlinger: Signert kontrakt (og siste lønnsslipp dersom kontraktstart er tilbake i tid)
  • Elever ved VGS: Signert og stemplet bekreftelse fra skolens administrasjon på fagsammensetning + antall skoletimer.

Voksenopplæring og norskkurs er ikke tilstrekkelig for å søke bolig, men vurderes dersom det også kan dokumenteres at fag tas ved siden av slik at det utgjør et fulltidsstudie.

Vi godtar ikke søknader fra PhD-studenter grunnet det høye lønnsnivået.

Legitimasjon/pass må vedlegges i søknaden.


Leiebetingelser

Depositum: Nei
Forskuddsleie for 2 måneder må være innbetalt før henting av nøkler. Tidsbestemt leiekontrakt. Leietaker må være student, elev eller lærling på fulltid i Oslo. Antall tillatte leietakere: 1 person

Beskrivelse

Ny boligtype med (+) tegn i Storgata pga. boligen er nylig oppusset og utstyrt med komfyr. Lys og fin bolig for en person med kjøkkenkrok utstyrt med platetopp, komfyr og kjøleskap. Bad med dusj, toalett og servant, har hvite fliser og varmekabler i gulv. NB! Legg merke til at det finnes 2 forskjellige typer av 1-roms singel+. Den ene har litt større bad og mindre kjøkken i inngangspartiet mens den andre har mindre bad og større kjøkken i oppholdsrom. Se forøvrig plantegning av de 2 ulike løsningene.

Beliggenhet

I Storgata har du storbyen rett utenfor døren og vi liker å si at du bor i hjertet av Oslo, med 24-timers Vektertjeneste på området. Anker STI har tre overnattingssteder hvor to av dem er lokalisert på Ankertorget. Har du venner og familie som skal besøke deg og det blir for trangt med overnattingsbesøk på hybelen, kan du ta kontakt med Anker Hostel og Anker Hotel og høre hva de kan tilby. Når du bor i Storgata bør du ta turen gjennom Torggata til sentrum. Dette er en nydelig trasse som har gjennomgått store oppgraderinger de siste årene, og som byr på streetfood i ypperste klasse, lokale bryggeri og klesbutikker. Du finner også Chlas Ohlson med studentvennlige priser når du skal forme ditt nye hjem.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Med hjerte for studenter, siden 1975

Annonseinformasjon

FINN-kode332310911
Sist endret18. apr. 2024 14:46
ReferanseKaroline

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.