Bildegalleri

Nyoppusset kollektiv nærme sentrum

Kart med kartnålHylleveien 30, 4838 Arendal
Månedsleie
5 500,–
Depositum
165 000,–
Inkluderer
Strøm, Varmtvann, Internett

Nøkkelinfo

Internt bruksareal
13 m² (BRA-i)
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
4
Etasje
2.
Leieperiode
01.07.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Hage
Møblert

Beskrivelse

Bokollektiv for studenter i sentral beliggenhet i Arendal til leie. Nydelig loftsleilighet med moderne preg. Blitt pusset opp vinteren 2023/24. Er blitt totalrenovert med helt nytt kjøkken og topp stand i alle rom. Den har soverom i forskjellig størrelse, rommene leies ut med seng, klesskap/kommode og pult. Det er standard utstyrt kjøkken og bad med fliser varmekabler og vaskemaskin.

Strøm er inkludert med 500 kr pr mnd a-conto.

Det er nå flere ledig rom fra etter sommeren. Prisen er 6.500 for det største rommet og 5.500 for de andre soverommene.

Ta kontakt for avtale om visning enten digitalt eller i bygget.

Kollektivet skal bestå av personer med boevne og normal folkeskikk. Det er viktig at hver beboer respekterer sine medsamboere for å oppnå et godt bomiljø og bedre trivsel i sitt eget hjem. Vi ser i all hovedsak etter personer ifra 18-25 år, personer over 25 år som har en positiv innstilling til å bo med yngre mennesker vil også bli vurdert.
Røyk/dyr tillates ikke i boligen. Rusmisbruk og husbråk er IKKE forenlig med å bo i dette kollektivet, og vil medføre umiddelbar avslutning av leieforholdet. Beboerne skal ha evne og vilje til å ivareta orden og renhold, samt enkelt vedlikehold (f.eks bytte lyspærer, stramme skruer, skifte dusjslange-/hode, rense sluk/avløp etc) både på eget rom og i fellesarealer, herunder følge utleiers rutiner og ansvarsfordeling for slike oppgaver.
Dette er et kollektiv for deg som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Renhold gjennomføres etter utleiers system/ansvarsfordeling og følges opp med jevne mellomrom. Det skal være nattero i boligen mellom kl 23:00 og kl 07:00 før hverdager og kl 24:00 og 09:00 før helg- og helligdager. Overnattingsbesøk for lengre perioder enn to netter skal godkjennes av utleier. Denne regelen er etablert for å sikre at du som skal leie, har trygghet for at boligen ikke blir misbrukt av andre leietakere.
Ta kontakt for nærmere informasjon!

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Hybel.no

Enkelt, trygt og effektivt

Annonseinformasjon

FINN-kode331357453
Sist endret23. mai 2024 06:41
Referanserom-i-bofellesskap-hylleveien-30-arendal-1

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.