Bildegalleri

Røsvik - 4 leiligheter til leie i hel tomannsbolig - kan leies samlet eller separat

Kart med kartnålBrekkanveien 2A, 8220 Røsvik
Månedsleie
7 500 kr
Inkluderer
Hele boligen kan leies for 30000,-

Nøkkelinfo

Primærrom
240 m²
Bruksareal
252 m²
Boligtype
Enebolig
Soverom
8
Tomteareal
1 093 m²
Byggeår
1979
Energimerking
G - Rød

Les mer om bruksareal her

Oppdragsnummer

84-23-0105

Adresse

Brekkanveien 2A

Boligtype

Selveier

Beliggenhet

Brekkanveien 2A er strategisk plassert og tilbyr en praktisk beliggenhet for bedriftsleie i Sørfold kommune. Denne eiendommen er omgitt av viktige fasiliteter som dagligvarebutikker, restauranter og enkel tilgang til offentlig transport, noe som gjør den ideell for både ansatte og bedriftsvirksomhet.

Samtidig som den ligger i nærheten av disse praktiske tjenestene, gir Sørfold kommune et avslappende og fredelig miljø. Dette gir en verdifull balanse mellom arbeid og avslapning for dine ansatte. De vil kunne sette pris på den rolige atmosfæren samtidig som de har alle nødvendige fasiliteter innen rekkevidde.

Vurder Brekkanveien 2A som ditt førstevalg for bedriftsleie, og dra nytte av det beste fra begge verdener: en praktisk beliggenhet og en avstressende atmosfære. For mer informasjon om tilgjengelige leiligheter og leiebetingelser, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Bebyggelse

Spredt bebyggelse

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt på visningsdagen.

Areal

Ca 252 kvm.

Standard

Velkommen til Brekkanveien 2A, en tomannsbolig med 4 leiligheter tilgjengelig for bedriftsleie. Dette boliganlegget gir deg fleksible alternativer for ulike bedriftsbehov. Hver leilighet gir deg privatliv, samtidig som du deler fasiliteter og en fredelig beliggenhet med andre leietakere.

Med sin rolige beliggenhet i Sørfold kommune kan du oppleve en avslappende atmosfære, samtidig som du har nærhet til essensielle tjenester som dagligvarebutikker, restauranter og offentlig transport. Brekkanveien 2A gir deg muligheten til å nyte det beste fra både landlig ro og urbane bekvemmeligheter.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om leiepriser, tilgjengelige leiligheter, og eventuelle spørsmål du måtte ha angående Brekkanveien 2A i Sørfold kommune.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Energimerke G og oppvarmingskarakter RØD

Alle eiendommer som selges/leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Parkering


Biloppstillingsplasser på eiendommen.

Husleie

30000,- pr. mnd. for hele boligen
7500,- pr. mnd. pr. leilighet

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i BN Bank, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.

Velges kontant depositum i BN Bank, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie.
Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold. Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med megler for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Adgang til fremleie av boligen

Fremleie er ikke tillatt uten utleierens skriftlige samtykke, med mindre annet er skriftlig avtalt eller følger av husleieloven.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10/11-78

Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. At evt. ferdigattest / midl. brukstillatelse eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Vilkår om leietakers vedlikeholdsplikt

Leietakeren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Leietakeren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell.

Leietakeren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk.

For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leietakeren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5.

Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leietakeren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side.

Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold.

Leietakeren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leietakeren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking.

Alle arbeider som leietakeren plikter å utføre etter denne kontrakt, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 66 Bnr. 138 i Sørfold kommune

Kjøper er utenlandsk statsborger

Dersom kjøper er utenlandsk statsborger kreves det at vedkommende har et såkalt D-nummer til erstatning for norsk personnummer. Rekvirering av D-nummer må sendes Kartverket samtidig med innsending av skjøtet for tinglysing. Skjøtet blir liggende i Kartverket inntil kjøper har fått D-nummer av Skatteetaten. Når Kartverket har mottatt D-nummeret fra Skatteetaten, vil skjøtet bli tinglyst umiddelbart. Rekvisisjon av D-nummer i forbindelse med tinglysing av skjøte vil ofte medføre at oppgjør og utbetaling til selger blir forsinket med noen uker. Kjøper må i disse tilfellene enten ta forbehold i bud om forsinket utbetaling til selger, eller være forberedt på å dekke forsinkelsesrenter til selger. Kontakt ansvarlig megler for informasjon før budgivning.

Lov om hvitvasking

Det følger av lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering at meglerforetaket er forpliktet til å foreta kundetiltak av begge parter i handelen. For oppdragsgiver skjer dette i forbindelse med inngåelse av oppdraget, og for kjøper på tidspunkt for kontraktsinngåelse. Dersom slik kundekontroll ikke kan gjennomføres, er meglerforetaket pålagt å avstå fra gjennomføring av oppgjøret. Partene er selv ansvarlig for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre uten at det kan anføres et kontraktsrettslig ansvar overfor meglerforetaket.

Personopplysninger

Som følge av meglerforetakets plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3), er mulighetene for å få slettet personlige opplysninger som er formidlet til megler, begrenset. Du kan lese mer om vår personvernpolicy på våre hjemmesider, www.proaktiv.no.

Salgsoppgave

Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av eier.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1845
Gårdsnr: 66
Bruksnr: 138

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beliggenhet

kart
Logo

Proaktiv Eiendomsme­gling Nord

Christer Mehus Hagen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Send melding

Morten Andreassen

Trainee

Annonseinformasjon

FINN-kode320627384
Sist endret29. okt. 2023 01:26
Referanse84230105

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.