Bildegalleri

Fleksibel leie - 4-roms: Fullt møblert og utstyrt, el. og WiFi inkl

Kart med kartnålOLAF SCHOUS VEI 21, 0572 Oslo
Månedsleie
38 700 kr
Inkluderer
Møbler, utstyr, TV med Chromecast, internett,strøm

Nøkkelinfo

Primærrom
56 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Leieperiode
14.09.2023

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Bredbåndstilknytning
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Ønsker du å bo i en komfortabel, velutstyrt og fullt møblert leilighet i hjertet av Oslo? Da har vi den ideelle boligen for deg på Sinsen med 3 soverom!

Beskrivelse:

Denne flotte leiligheten tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære. Med 3 separate soverom, hvert med en eller to enkeltsenger (fire kan settes sammen til dobbeltseng), er det god plass til både familier, kolleger og enkeltpersoner. Stuen gir et hyggelig sted for samvær og underholdning. Leiligheten er fullt møblert med moderne møbler og utstyrt med praktiske fasiliteter som WiFi, TV og Chromecast. Dette gjør at du kan føle deg som hjemme med en gang.

Beliggenhet:

Olaf Schous vei 21 ligger i et sentralt område i Oslo, med enkel tilgang til offentlig transport, butikker og restauranter. Du har også kort vei til parker og rekreasjonsområder, som gir muligheter for friluftsliv og avslapping.

Pris & leieperiode:


Prisen er eksklusiv 12 % MVA, som skal legges til totalprisen.

Leiligheten kan leies for både kortere og lengre perioder. Pris oppgitt gjelder for minimum seks måneder leie, pris for kortere periode tilgjengelig på forespørsel. Ta kontakt for mer informasjon og skreddersydd tilbud. 

Merk at det kan være nødvendig med et depositum, avhengig av lengden og typen av avtalen. 


Inkludert i leie:

 • Fullt møblert og utstyrt leilighet
 • Internet (Wifi), TV med Chromecast
 • Strøm, vann & avgifter. Ingen overraskelser!
 • Sengetøy og håndklær
 • Fullt utstyrt kjøkken
 • Parkering
 • Vaktmestertjenester
 • Kundeservice tilgjengelig på telefon 24/7/365

 
Tilleggstjenester er tilgjengelig, ta kontakt for mer informasjon og priser:

 • Fleksibel avtale kansellering
 • Vasking/renhold etter behov, f.eks ukentlig, annenhver uke eller månedlig
 • Utvask
 • Ekstra senger og barnesenger

______________________________________________________


Om Forenom:

Målet vårt er å gjøre oppholdet ditt enkelt, slik at du kan føle deg som hjemme. Vi kombinerer bekvemmelige hotelltjenester med komforten og friheten som en leilighet leverer. Vi leverer løsninger for moderne reiser som alltid gir deg valuta for pengene.

Forenom er den ledende leverandøren av betjente leiligheter i den nordiske regionen med sterkt fokus på forretningskunder. Vi tilbyr mer enn 9000 betjente leiligheter og leilighetshoteller og enkeltrom i alle de store skandinaviske byene, og innlosjerer over 100 000 reisende hvert år.

About Forenom:

Our purpose is to make your stay easy, so you can feel at home. We combine the ease of hotel services with the comfort and freedom that an apartment provides. We provide solutions for modern traveling that always bring value for your money.

We are the Nordic region's leading serviced apartment provider with a strong focus on business customers. We offer over 9000 serviced apartments and aparthotel and hostel rooms in all major Scandinavian cities, accommodating over 100 000 travelers every year.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode319369927
Sist endret24. apr. 2024 13:19
ReferanseOslo

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.