Bildegalleri

Studio på Frogner! Fullt møblert, elektrisitet og WiFi inkludert

Kart med kartnålINKOGNITOGATA 32 A, 0256 Oslo
Månedsleie
24 500 kr
Inkluderer
Møbler, utstyr, strøm, Chromecast TV og Internett

Nøkkelinfo

Primærrom
24 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
0
Leieperiode
01.01.2024 - 31.03.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Klassiske og komfortable studioleilighet i Frogner. Ideelt for en bedrift. Fleksibel leieperiode. Merk at prisen gjelder kun for perioden oppgitt og er uten mva 12 %.

Med plass til to personer er den perfekt for for eksempel både par og enslige reisende som ønsker et behagelig opphold. Leiligheten er lokalisert i et fire-etasjers bygg i det populære Frogner-området, ved Slottsparken og Det Norske Kongehuset. Det er gode ruteforbindelser til alle andre bydeler og til Fornebu. Beliggenheten er meget sentral, kun 200 meter fra Slottet, Kongeparken, og en kort spasertur til den kjente Karl Johan-gate. Nasjonalteaterstasjonen ligger bare 200 meter unna, hvor du kan ta flytoget med avganger hvert 10. minutt.

Leiligheten er fullt møblert med kombinert stue/kjøkken/soverom med to senger. Leiligheten er utstyrt med alt du trenger for et kortere eller lengre opphold, inkludert kjøkkenutstyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, stekeovn og fryser. Badet har dusj og vaskemaskin.

Leiligheten er velegnet for alle som har behov for f.eks. pendlerleilighet eller prosjektarbeid til sine ansatte. Vi kan tilby flere leiligheter i samme bygård eller område ved behov.

Om bygården og beliggenhet/område:

I Inkognitogata 32a har Forenom totalt 20 leiligheter; studio og 2-roms. Leilighetene varierer i størrelse fra ca 21 til 50 kvadratmeter.
Leilighetene ligger veldig sentralt, men rolig til med grøntområder, butikker, serveringssteder og kollektivtransport i umiddelbar nærhet. 

Pris & leieperiode:

Prisen er eksklusiv MVA 12 %.

Leiligheten kan leies for både kortere og lengre perioder. Merk at prisen gjelder kun for perioden oppgitt. Ta kontakt for mer informasjon og skreddersydd tilbud. 

Merk at det kan være nødvendig med et depositum, avhengig av lengden og typen av avtalen. 


Inkludert i leie:

 • Fullt møblert og utstyrt leilighet
 • Internet (Wifi), TV med Chromecast
 • Strøm, vann & avgifter. Ingen overraskelser!
 • Sengetøy og håndklær
 • Fullt utstyrt kjøkken
 • Vaktmestertjenester
 • Kundeservice tilgjengelig på telefon 24/7/365

 
Tilleggstjenester er tilgjengelig, ta kontakt for mer informasjon og priser:

 • Parkering
 • Fleksibel avtale kansellering
 • Vasking/renhold etter behov, f.eks ukentlig, annenhver uke eller månedlig
 • Utvask
 • Ekstra senger og barnesenger

______________________________________________________


Om Forenom:

Målet vårt er å gjøre oppholdet ditt enkelt, slik at du kan føle deg som hjemme. Vi kombinerer bekvemmelige hotelltjenester med komforten og friheten som en leilighet leverer. Vi leverer løsninger for moderne reiser som alltid gir deg valuta for pengene.


Forenom er den ledende leverandøren av betjente leiligheter i den nordiske regionen med sterkt fokus på forretningskunder. Vi tilbyr mer enn 9000 betjente leiligheter og leilighetshoteller og enkeltrom i alle de store skandinaviske byene, og innlosjerer over 100 000 reisende hvert år.

About Forenom:

Our purpose is to make your stay easy, so you can feel at home. We combine the ease of hotel services with the comfort and freedom that an apartment provides. We provide solutions for modern traveling that always bring value for your money.

We are the Nordic region's leading serviced apartment provider with a strong focus on business customers. We offer over 9000 serviced apartments and aparthotel and hostel rooms in all major Scandinavian cities, accommodating over 100 000 travelers every year.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode318687409
Sist endret24. apr. 2024 13:22
ReferanseOslo

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.