Bildegalleri

Sentral fullt møblert 2-Roms - Alt inkludert, vask annenhver uke. Fleksibel leie

Kart med kartnålLakkegata 3, 0187 Oslo
Månedsleie
24 900 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
34 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Leieperiode
01.11.2023

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Fellesvaskeri
Heis
Kabel-TV
Moderne
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Moderne leilighet med separat soverom i leilighetshotell, med vask annenhver uke inkludert i leie! Ideelt for en bedrift. Fleksibel leieperiode.

Praktisk kjøkkenkrok med en kjøkkenøy som også fungerer som bord, med to tilhørende barstoler. Kjøkkenet er fullt utstyrt med det en trenger for å tilberede og servere måltider.

Leiligheten har to enkeltsenger, som også kan settes sammen til en dobbeltseng om ønskelig. Vegghengt TV med Chromecast.

Pent flislagt bad med dusj og toalett.

Felles vaskerom i annenhver etasje, mulighet for å booke tid.

Leiligheten er velegnet både for privatpersoner og for bedrifter som har behov for f.eks. pendlerleilighet eller prosjektarbeid til en eller flere ansatte. Vi kan tilby flere leiligheter i samme bygård eller område ved behov.

Om bygården og beliggenhet/område:

I vårt leilighetshotell i Lakkegata 3 har Forenom totalt 163 leiligheter, fra Ministudio på 14 kvm til tre soverom på 55 kvm. Alle leilighetene ble pusset opp i 2018, og er holdt i en moderne nordisk stil med komfortable og funksjonelle løsninger. Noen av leilighetene har balkong.

Lakkegata 3 ligger sentralt til kun et par minutters gange fra Grønland t-banestasjon, og under 10 minutter fra Oslo S.

I første etasje av bygget ligger en liten dagligvarebutikk, og rundt hjørnet ligger yrende Grønland med et bredt utvalg av butikker, restauranter og barer. Akerselva renner forbi bare et kvartal unna, videre ligger også Botanisk Hage kun ti minutters gange fra leilighetsbygget.

Pris & leieperiode:

Prisen er eksklusiv MVA 12 %.

Leiligheten kan leies for både kortere og lengre perioder. Pris oppgitt gjelder for minimum seks måneder leie, pris for kortere periode tilgjengelig på forespørsel. Ta kontakt for mer informasjon og skreddersydd tilbud. 

Merk at det kan være nødvendig med et depositum, avhengig av lengden og typen av avtalen. 


Inkludert i leie:

 • Fullt møblert og utstyrt leilighet
 • Internet (Wifi), TV med Chromecast
 • Strøm, vann & avgifter. Ingen overraskelser!
 • Sengetøy og håndklær
 • Fullt utstyrt kjøkken
 • Vaktmestertjenester
 • Vask hver 14.dag og utvask ved endt opphold
 • Kundeservice tilgjengelig på telefon 24/7/365

 
Tilleggstjenester er tilgjengelig, ta kontakt for mer informasjon og priser:

 • Daglig eller ukentlig vask
 • Parkering
 • Fleksibel avtale kansellering
 • Ekstra senger og barnesenger
 • Mulighet for kjæledyr

______________________________________________________


Om Forenom:

Målet vårt er å gjøre oppholdet ditt enkelt, slik at du kan føle deg som hjemme. Vi kombinerer bekvemmelige hotelltjenester med komforten og friheten som en leilighet leverer. Vi leverer løsninger for moderne reiser som alltid gir deg valuta for pengene.


Forenom er den ledende leverandøren av betjente leiligheter i den nordiske regionen med sterkt fokus på forretningskunder. Vi tilbyr mer enn 9000 betjente leiligheter og leilighetshoteller og enkeltrom i alle de store skandinaviske byene, og innlosjerer over 100 000 reisende hvert år.

About Forenom:

Our purpose is to make your stay easy, so you can feel at home. We combine the ease of hotel services with the comfort and freedom that an apartment provides. We provide solutions for modern traveling that always bring value for your money.

We are the Nordic region's leading serviced apartment provider with a strong focus on business customers. We offer over 9000 serviced apartments and aparthotel and hostel rooms in all major Scandinavian cities, accommodating over 100 000 travelers every year.

 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode311997341
Sist endret24. apr. 2024 13:26
ReferanseOslo

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.