Bildegalleri

Utleid

Haslum: Lys og fin hybel med egen inngang og god beliggenhet leies ut. Kort vei til offentlig kommunikasjon. Ledig nå.

Kart med kartnålLøkebergveien, 1344 Haslum
Månedsleie
10 000 kr
Depositum
30 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
34 m²
Boligtype
Hybel
Soverom
1
Leieperiode
23.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Parkett
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Turterreng

Beskrivelse

Hybel med egen inngang med sovealkove i rolig og hyggelig boligområde leies ut til rolig ikke-røyker. Hybelen har i 2022 vært igjennom enkelte oppgraderinger, og har nytt kjøkken og nye baderomsmøbler. Det ble i 2022 satt inn ny og godt isolert inngangsdør. Det hører til en liten uteplass som sammen med hybelen vender ut mot hagen.

Hybelen består av stue/sovehjørne/alkove med vedovn, kjøkken og flislagt bad med varmekabler. Egen varmtvannsbereder på 120 liter til hybelen. Det medfølger hvitevarer (inkludert vaskemaskin og oppvaskmaskin). Utover dette fremstår den som umøblert. Det er generelt god standard i hybelen.

Parkering: Det er ikke anledning til å parkere på eiendommen. Leietaker henvises i utgangspunktet til gateparkering. Parkeringssituasjonen i veien er svært krevende, så leietaker uten bil foretrekkes.

Husleie: kr 10 000,- pr måned pluss strøm. Hybelen går på huset sitt strømabonnement, men det er sikringsskap med egen teller for hybelen. Strømforbruk leses av månedlig og faktureres leietaker som andel av husets totale strømregning.
Depositum: 3 månedsleier i ordinær depositumskonto. Kommunal/NAV garanti aksepteres ikke. Referanser kreves.

Ellers:
Husdyr etter avtale.
Det er ikke anledning for fremleie.
Pendlerrabatt kan vurderes.

Beliggenhet:
Attraktiv og god beliggenhet sentralt på Haslum. Det er 8-10 minutter gange til T-banen, og få minutter gange til Fossveien bussholdeplass med avganger til Sandvika, Bekkestua og Lysaker/Skøyen med svært god frekvens. Der finner du også søndagsåpen nærbutikk. Det er også gangavstand til Bekkestua med alt av ønskelige fasiliteter. Det er turveier i grøntområde i flere retninger, blant annet helt til Sandvika og til Øverland gård med forbindelse videre inn i Bærumsmarka.

Interessenter bes skrive noen ord om seg selv og ta kontakt i meldingsfunksjonen her på Finn. Visning etter avtale. Hybelen er ledig omgående.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode275586346
Sist endret01. juli 2024 17:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.