Bildegalleri

GRÜNERLØKKA - Koselig og svært sentral 3-roms ledig 01.10.24

Kart med kartnålKORSGATA 25, 0551 Oslo
Månedsleie
22 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
40 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Etasje
3.
Leieperiode
01.10.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Umøblert
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Velkommen til Korsgata 25C!

Om du finner denne boligen interessant og ønsker en visning ber vi deg om å fylle inn interesseskjema:  https://merkantilbyggutleie.no/sok-bolig

Inventar:

Umøblert. Kjøkkenhvitevarer som er integrert medfølger. Andre hvitevarer som måtte stå i leiligheten kan brukes av leietaker i leieforholdet, men byttes ikke ut av utleier dersom defekt.

Standard

Treroms leilighet bestående av: entre, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Gjennomgående god standard, gråmalte vegger, fine gulv, flislagt baderom og belysning i alle rom. Hvitevarer til kjøkken er inkludert bortsett fra oppvaskmaskin. Opplegg for vaskemaskin på bad.

 

Internett

Det er grunnpakkehastighet fra Global Connect på 5/5 hastighet inkl. i husleien.

Utstyr til å koble opp til internett må leietaker selv anskaffe. Oppgradering av hastighet bestilles direkte hos leverandør


Strøm/ oppbevaring

Strøm er ikke inkludert i husleien. Leier har egen måler med målernummer. Leiligheten varmes opp ved hjelp av panelovner og elektrisitet.

Og/eller

Strøm/energi, oppvarming og varmtvann fra felles anlegg betales i tillegg (a konto). Avregning foretas ved leieforholdets slutt, og ellers minst én gang per år. Strøm/energi, oppvarming og varmtvann fordeles etter fordelingsnøkkelen fastsatt av utleier etter leieobjektets areal, slik at nevner i brøken er det totale areal av alle leilighetene. Fyring/oppvarming fra felles anlegg er avslått i sommerhalvåret. Beløpet er for tiden 500 kr/mnd i tillegg til husleien

Leiebetingelser
Normalt ni måneders bindingstid og tre måneders oppsigelse etter de ni første måneder (9+3). Vi tar referanse- og kredittsjekk av aktuelle leietakere.

Visning

Visning etter avtale. Vi ber om at interessenter fyller inn interesseskjema fra lenken øverst i annonsen. Aktuelle leietakere vil bli kontaktet om visning. Visning kan ikke avtales over tlf. 

Det vil bli foretatt kredittsjekk av aktuelle kandidater. 

Beliggenhet

Beliggenhet Grünerløkka er et meget populært område sentralt i Oslo. Området var tidligere et arbeiderboligstrøk og består i hovedsak av leiegårdsbebyggelse fra slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Fra slutten av 1990-tallet har "Løkka" utviklet seg til å bli en urban og trendy bydel, en av de mest populære i Oslo. Mange tilbud innen kultur og uteliv samt kort vei til sentrum. Thorvald Meyers gate og Markveien fungerer som områdets hovedgater. Langs Thorvald Meyers gate ligger flere kaffebarer, kaféer, kiosker, restauranter og butikker. Alt av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Nærmeste dagligvarebutikker er Kiwi rett rundt hjørnet, Bunnpris ved Birkelunden og Coop Extra i Thorvald Meyers gate. En kort spasertur unna ligger Ringnes Park med blant annet Ringen Kino, ELIXIA treningssenter og Meny dagligvarebutikk. Noen trikkestopp lenger opp finner man Storo Storsenter med gode shoppingmuligheter og en rekke spennende butikker. Rekreasjonsmuligheter Populære rekreasjonsområder som Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes plass, Botanisk hage, Cubaparken og Akerselva ligger alle innenfor gangavstand. Parkene er svært populære og benyttes blant annet til grilling og soling om sommeren.

Offentlig kommunikasjon Godt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikken går på dagtid hvert 5. minutt fra Birkelunden eller Olaf Ryes plass mot sentrum og Storo (nr. 11, 12 og 13). Busstilbudet inkluderer blant annet rute 30 via sentrum til Huk/Bygdøy og rute 21 via St. Hanshaugen og Bislett, til Frogner og Tjuvholmen. Fra Trondheimsveien går også buss nr. 31 og buss til Lillestrøm. Matservering Flere av byens mest populære spisesteder og kaféer ligger på Grünerløkka, blant annet Südøst, Delikatessen, Fru Hagen, Mucho Mas, Muchies, Godt brød, Smoothie Exchange, Vespa, Eldhuset, Nighthawk Diner og Villa Paradiso.

Flere med hyggelig uteservering om sommeren. I tillegg er det flere take away restauranter i området. Kulturtilbud Grünerløkka er i dag kjent for sitt kulturliv. Kulturscener som Blå, Fabrikken, Parkteatret og Grünerløkka Lufthavn/MIR preger bydelens kulturliv. Det er dessuten kort vei til Ringen Kino på øvre del av Grünerløkka.

Vi tar forbehold om feil i annonsen og at alle bildene er ment som illustrasjonsbilder. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode274559448
Sist endret17. juli 2024 14:18
Referanse303-201

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.