Bildegalleri

Vil du bo i Ålesunds råeste studentbygg? SENTRALT // FÅ ROM IGJEN // STUDENT

Kart med kartnålRASMUS RØNNEBERGS GATE 4, 6002 Ålesund
Månedsleie
8 000 kr
Depositum
8 000 kr

Nøkkelinfo

Primærrom
28 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
5.
Leieperiode
15.06.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Aircondition
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Heis
Moderne
Parkett
Sentralt
Utsikt

Beskrivelse

Vil du bo i Ålesunds råeste studentbygg?

I de tidligere lokalene til First Hotel Atlantica, kan du nå leie leiligheten som gir deg alt du som student trenger. 

Leilighetene er fra 22,5-34 m2 og oppleves som flotte, lyse og trivelige. Med en unik beliggenhet midt i Ålesund sentrum, har du tilgang til både transport, butikker, turområde, barer og restauranter i umiddelbar nærhet. Med bussterminalen rett over gaten, kommer man seg enkelt til og fra NTNU. 

Leilighetene er ferdig møblert, har eget bad og både strøm og internett er inkludert i prisen. Leilighetene deler et innholdsrikt kjøkken med et eget hyggelig spiseområde. Man har også gratis tilgang til vaskerommet.
PS! Tillegg for ny overmadrass til seng på kr. 1500,- vil tilkomme.

Rommene er ledige fra 15.6, men det er også mulighet for overtakelse i august.

Rommene leies ut for langtidsleie.

Velkommen til Bo Coliving! 
Utforsk vårt nettverk av høykvalitetsboliger spredt over 13 livlige byer, skreddersydd for studenter og unge voksne. Med over 1500 rom til utleie, har du muligheten til å velge å bo alene, med venner eller utforske nye bekjentskaper i våre hybelboliger.

Når du leier en bolig fra Bo Coliving, får du ikke bare et sted å bo, men også en Trivselsforsikring. Denne forsikringen gir deg den tryggheten du fortjener som leietaker, fordi din trivsel er vår høyeste prioritet. Vi jobber hver dag for å opprettholde trivsel, trygghet og forutsigbarhet for våre leietakere, fordi det er deg vi er her for.

Vårt fokus på grundig oppussing og nøye utvalg av leietakere sikrer trivelige fellesskap i våre sentrumsnære eiendommer. Fellesområdene er smakfullt møblert, og noen boliger tilbyr ekstra fasiliteter som treningsrom og badstue. Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold og oppgraderinger av våre boliger. Hver by har til og med sin egen dedikerte vaktmester som står klare til å hjelpe deg med eventuelle henvendelser, og renhold kan enkelt bestilles etter avtale.

Kontakt oss gjerne for en visning og oppdag det mangfoldige utvalget vårt! Bo Coliving gir deg ikke bare et sted å bo, men en opplevelse og god oppfølging gjennom hele leieperioden. Vi ser virkelig frem til å høre fra deg!

Rommene i bygget kan ha ulikt utseende. Vi anbefaler derfor å komme på visning, enten fysisk eller digitalt.

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Bo Coliving

Velkommen til Bo Coliving

Annonseinformasjon

FINN-kode267762350
Sist endret18. apr. 2024 10:08
ReferanseH0608

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.