Bildegalleri

Utleid

Sentral rehabilitert leilighet til leie med egen balkong

Kart med kartnålALLÉGATEN 5B, 5007 Bergen
Månedsleie
12 000 kr
Depositum
12 000 kr
Inkluderer
Fibernett, smart TV + Altibox dekoder. Vann og avløpsutgifter

Nøkkelinfo

Primærrom
23 m²
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
3.
Leieperiode
01.07.2024
Energimerking
F - Rød

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Alarm
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Kabel-TV
Livsløpsstandard
Moderne
Parkett
Sentralt
Turterreng

Beskrivelse

Høydepunkter:

* Sentral beliggenhet
* Rehabilitert
* Rammemadrass 120x200cm
* Sovesofa med sjeselong
* Fibernettverk/Wifi 2,4/5G trådløst nett fra Bergen Fiber
* Altibox TV-dekoder
* Samsung The Frame 32" smart TV med lydplanke

Sentral leilighet med egen balkong for langtidsleie min 1.år på Nygårdshøyden i Allègaten 5B, to kvartaler opp fra Grieghallen. Leiligheten er nylig rehabilitert hvor alle overflater er malt, nytt laminatgulv i stue/kjøkken og soverom. På soverommet finner man en 150cm bred Ikea PAX garderobe med speildører og gode oppbevaringsmuligheter i form av hyller og skuffer. Ved siden av denne er det plassert en ny rammemadrass fra Jysk i størrelse 120x200cm med sengegavl og nattbord. Det er dimbar LED belysning i taket. Lystett gardin.

I den lyse stuen med åpen kjøkkenløsning finnes en ny sovesofa med sjeselong, som lett kan forvandles til overnattingsmulighet for to. Herfra kan man nyte TV-underholdning fra en Samsung 32" the frame og kanalpakke fra Altibox, alt samlet i et lite TV-møbel med dreibar TV-stand og lydplanke. Kjøkken er ikke rehabilitert i denne omgang, men det er satt inn et nytt kjøleskap fra Electrolux(kombiskap)og mikro på toppen. Stue/kjøkken er godt opplyst av dimbar LED downlights i taket. Bad med varmekabler er ikke rehabilitert men fremstår i ok stand med vask og overskap, stort dusjhjørne samt Bosch vaskemaskin.

Ønsker man å lufte litt eller trekke litt frisk luft finnes det en liten luftealtan med en enkel sittegruppe, her er det også lagt opp et lampepunkt på vegg og en stikkontakt. Altan vender mot bakgård uten nevneverdig støy. Det er montert persienne foran altandør.

Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Beliggenheten er få minutter gangavstand til Høyskolen, Universitetet, BI Marineholmen, skole, SATS og daglige servicetilbud som butikker, restauranter, treningssentre, kino, buss og Bybanen.

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Trenger du en kontrakt?

 • Hakemerke
  Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Hakemerke
  Digital signering
 • Hakemerke
  Gratis tjeneste
 • Hakemerke
  Godkjent av Forbrukerrådet

Annonseinformasjon

FINN-kode228631603
Sist endret04. juni 2024 13:26

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.