Bildegalleri

Nyrenovert leilighet med 3 soverom.

Kart med kartnålHELGE VÆRINGSAASENS VEG 22, 2408 Elverum
Månedsleie
5 750 kr
Depositum
3.mnd
Inkluderer
Tv , internett og kommunale avgifter

Nøkkelinfo

Primærrom
10 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
3
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Beskrivelse

Fine hybler nær sentrum og Amfi kjøpesenter i nyoppusset bofellesskap , alt nytt i 2020. 150 meter til bussforbindelse. Innvendig overflater av malt panel og laminat gulv. Kjøkken med egen spiseplass. Innredning med hvite overflater og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar. Internett av fiber med høy hastighet. Fellesarealene blir innredet med møbler og er store og romslige. Led downlights i tak for god og behagelig belysning.Soverom inneholder skap, seng og skrivepult. man kan flytte rett inn. Dersom man ønsker egne møbler er dette selvfølgelig mulig.
Det er asfaltert parkeringsplass på eiendommen.

Beliggenhet

Fin beliggenhet innen etablert boligområde nær Amfi kjøpesenter i populære Nordleiret. Se plassering i kart for korrekt veibeskrivelse.


Ønsker du å leie? Trykk på "Legg inn søknad på bolig". Har du spørsmål, send oss melding eller ta kontakt på telefon 919 19 408.

Eller ta kontakt for visning. Til tross for informative annonser anbefaler vi alltid å møte på visning. Da får du et bedre grunnlag for å danne et godt helhetsinntrykk av boligen. 
Tlf: 91919408

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode222778971
Sist endret22. mars 2024 19:31

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.