Bildegalleri

Moderne 4 roms kollektiv i ny sentral leilighet

Kart med kartnålKORSBAKKVEGEN 1 A, 2408 Elverum
Månedsleie
5 750 kr
Depositum
3.mnd
Inkluderer
Tv , internett og kommunale avgifter

Nøkkelinfo

Primærrom
12 m²
Boligtype
Rom i bofellesskap
Soverom
4
Etasje
2.
Leieperiode
01.08.2024

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Møblert
Balkong/Terrasse
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Kabel-TV
Moderne
Parkett
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste

Beskrivelse

Fine hybler rett ved sentrum og Amfi kjøpesenter i nyoppusset bofellesskap , alt nytt i 2020. Kun 50 meter til bussforbindelse.

Standard:
Innvendig overflater av malt panel og laminat gulv. Kjøkken med egen spiseplass. Innredning med hvite overflater og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er utstyrt med kopper og kar. Høyhastighets fiber fra Eidsiva bredbånd. Det er 2 bad med wc i leiligheten. Mekanisk avtrekk, vaskemaskin, tørketrommel, dusj, servant og toalett på bad.
Fellesarealene er innredet med møbler og er store og romslige. Soverom inneholder skap, seng og skrivepult. man kan flytte rett inn.
Dersom man ønsker egne møbler er dette selvfølgelig mulig.

Depositum:
3 mnd. depositum Dersom man ønsker kan vi tilby finansiering av depositum. Ta kontakt for nærmere avtale.

Beliggenhet:
Boligen ligger nær Sentrum og Amfi kjøpesenter i populære Nordleiret. i Nærområdet ligger den populære badeplassen Sagatjern hvor det også er fine turmuligheter. Området har sykkelsti som fører deg trygt til Elverum Videregående skole, skysstasjonen og Terningen Arena-Høgskolen i Innlandet

Parkering:
Det er stor parkeringsplass på eiendommen.

Ønsker du å leie? Trykk på "Legg inn søknad på bolig" under vår kontaktinfo. Har du spørsmål, ta kontakt ved å sende melding eller ring oss på 919 19 408.

Eller ta kontakt for visning. Til tross for informative annonser anbefaler vi alltid å møte på visning. Da får du et bedre grunnlag for å danne et godt helhetsinntrykk av boligen. 
Tlf: 91919408

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode222747321
Sist endret22. mars 2024 19:31

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.