Lekker 4-roms til leie sentralt på Grønland

GRØNLANDSLEIRET 27, 0190 Oslo

Månedsleie 22 500 kr
Inkluderer
TV/Internett, oppvarming, vaktmester, bod
Depositum
90000
Primærrom
83 m²
Soverom
3
Etasje
5.
Boligtype
Leilighet
Leieperiode
01.07.2021 - 30.06.2024

Fasiliteter

  • Umøblert
  • Balkong/Terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kabel-TV
  • Moderne
  • Sentralt
  • Utsikt
  • Vaktmester-/vektertjeneste

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Leilighet med høy standard i nyrenovert bygård på Grønland ledig for innflytting fra 01.07.2021

Leiligheten har åpen løsning med hvitevarer fra Siemens inkludert. Leilighetene har fliselagte bad med opplegg for vaskemaskin. Soverommene har medfølgende garderobeskap. Enhetene har også innvendig bod og disponerer i tillegg sportsbod i kjeller. 
Leiligheten ligger i 5.etasje, mot bakgård med balkong.

Leiligheten er sentralt beliggende på Grønland- med kort vei til bussterminalen, og Oslo Sentralstasjon. 200 meter til Grønland T, buss nr 37 som går hele døgnet stopper like utenfor. 


HUSLEIE:

Kr 22 500,- per måned. Denne prisen inkluderer internett/TV-pakke fra GET, varmtvann og oppvarming(eks bad- der det er elektrisk oppvarming) 


ELEKTRISITET:

Leietaker tegner eget strømabonnement. Gulvvarme på alle rom (eks. bad – elektrisk oppvarming) som er tilknyttet fjernvarme, er inkludert.

UTLEIERS KRAV TIL SIKKERHET:

Depositum som tilsvarer 4 måneders husleie. Som alternativ til depositum kan leietaker kjøpe en leiegaranti i stedet for å opprette en ordinær depositumskonto i bank. Garantien koster 12% av depositum og er ett engangsbeløp. For mer informasjon besøk www.soderbergpartners.no eller kontakt boligkonsulent for å høre om du oppfyller kravene.

LEIETID:

Tidsbestemt leiekontrakt i 3 år. I de første 9 måneder er det ikke adgang for leietaker å si opp leieavtalen. Etter denne perioden kan leietaker si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel. Minimum leietid er 12 måneder.

 

VISNING:

Etter avtale med boligkonsulent. Interesserte ber vi sende en mail til karine.nielsen@olavthon.no med en presentasjon av dere selv, jobbsituasjon (eventuelle studieløp), tidsperspektiv, alder og kontaktinfo. Referanser tas ved behov. Aktuelle søkere vil bli kontaktet for individuell visning.

Dyrehold og røyking er ikke tillatt.

Vi oppfordrer leietakere til å undersøke boligen, og boligen leies ut i den stand den er ved besiktigelsen. Det tas forbehold om feil i annonseteksten, og for øvrig gjelder vilkår i Olav
Thon Gruppens standardkontrakter for boligleie. Bindende avtale om leie anses ikke inngått før avtale er signert av leietaker og representant for Olav Thon Gruppen.

GRØNLANDSLEIRET 27, 0190 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 220776644
Sist endret 3. jun. 2021 13:48

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.