3-roms kollektiv leilighet - Sentralt på Grønland

GRØNLANDSLEIRET 5, 0190 Oslo

Månedsleie 15 500 kr
Inkluderer
Internett/kabel TV og vaktmester
Depositum
62000
Primærrom
60 m²
Soverom
3
Etasje
4.
Boligtype
Leilighet
Leieperiode
01.07.2021 - 30.06.2024

Fasiliteter

  • Umøblert
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Vaktmester-/vektertjeneste

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Leilighetheten innholder:  Kjøkken med hvitevarer, fliser over kjøkkenbenk og avtrekksvifte. 3 soverom med fastmonterte garderobeskap.Fliselagt bad med dusj og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten fremstår som lys og trivelig. Leiligheten egner seg bra til 3 studenter.

Standard

Leiligheten har bra standard. Vegger: Hvitmalt strietapet. Tak: Hvitmalt skråtak med takvinduer. Gulv: Parkettlignende vinylbelegg.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming.

Elektrisitet

Leietaker betaler eget strømabonnement.

Husleie

Kr. 15.500,-- pr. måned ekskl. strøm.

Vi aksepterer ikke garanti fra NAV eller firmagaranti.

Dyrehold er ikke tillatt.

Utleiers krav til sikkerhet

Sikkerhetsbeløp: Kr. 62.000,-.

Som alternativ til depositum kan leietaker kjøpe en leiegaranti på kr. 7.440,-i stedet for å opprette en ordinær depositumskonto i bank. For mer informasjon av garantiordningen ta kontakt med utleier.

Leietid

Tidsbestemt leiekontrakt for 3 år. I de første 9 månedene er det ikke adgang for leietaker til å si opp leieavtalen. Etter utløpet av 9 måneders perioden kan leietaker si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel fra månedsskiftet.

Visning

Visning etter avtale. Interesserte bes sende en mail til stian.gangestad@olavthon.no med kort presentasjon av seg selv, jobb/studier, alder osv. Oppgi også mobilnr. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for avtale om visning.

Adkomst

Gården ligger meget sentralt til vis-a-vis Grønland Basar. Det er kort vei til Sentralstasjonen via Smalgangen, samt til bussterminalen og Karl Johans gate. Masse butikker, kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet.

GRØNLANDSLEIRET 5, 0190 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 220086711
Sist endret 27. mai 2021 18:32
Referanse Grønlandsleiret 5

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.