UTLEID

Frogner 6 roms toppleilighet. 4 soverom, 2 stuer, balkong. Varmtvann inkludert

FROGNERVEIEN 30 B, 0263 Oslo

Månedsleie 36 000 kr
Inkluderer
Varmtvann, Kabel-TV
Depositum
108000
Primærrom
155 m²
Soverom
4
Etasje
5.
Boligtype
Leilighet
Leieperiode
01.06.2021 - 31.05.2024

Fasiliteter

  • Møblert
  • Balkong/Terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Moderne
  • Sentralt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Beskrivelse

Leier ut en lekker leilighet på Frogner. Leiligheten har 4 soverom, så perfekt for et bofelleskap.

Standard: Leiligheten holder gjennomgående bra standard. Det er en god planløsning med adskilte soverom uten noen felles vegger. Leiligheten består av en 5-etasje med entre, kjøkken, gang, TV stue, 3 soverom samt en 6-etasje med peisestue, vaskerom og et soverom. 6 etasjen har egen utgang til oppgangen ved siden av (oppgang A) og har også egen porttelefon til gatedøren i oppgang A. Det er ingen gjenboere i 6 etasje.

Fult møblert: Leiligheten kommer med alle møblene du ser på bildene. Bortsett fra spisebordet om er byttet ut med et nytt mindre som står på kjøkkenet.
Leiligehten er nå innredet med to dobbeltsenger som er satt sammen av 2 separate 90x210 senger i høy standard med elektrisk ryggheving og beinheving fra fjernkontroll. TV-stuen kommer med sofa, bord, bokhylle, TV, og TV-bord. Balkongen kommer med rottingbord og rottingstoler, samt rottingsofa. Kjøkkenet kommer utstyrt med glass, bestikk, glass, kopper, stekepanner og gryter (ikke tallerkner/skåler) Dobbelt side-by-side kjøleskap/fryser. Gang kommer med speil, kommode. Andre etasje kommer med sofa, vaskemaskin på vaskerommet. Her kan man flytte rett inn.

Gulv: Flislagt baderom, flislagt inngangsparti og parkett i øvrige rom.

Kjøkken: Lekkert høyglans kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, innduksjon kokeplate og ovn. Stort dobbelt kjøleskap/fryser.

Baderom: Nyoppusset og moderne baderom med to dusjer, varmekabler i gulv og wc. Det følger med vaskemaskin og tørketrommel.  


Balkong: Meget stor balkong, møblert med rottingsofa og bord. Sol hele dagen om sommeren.

Bakgård: Sykkelparkering og lite fellesområde i bakgård.

Oppvarming og elektrisitet: Elektrisk oppvarming, Get bredbånd og kabel-tv. Leiligheten har inngang til 5 etasje i oppgang B med porttelefon. Det er også utgang til oppgang A i 6 etasje med prottelefon. (Ingen gjenboere i 6 etasjen)

Beliggenhet: Meget sentralt og attraktivt beliggende på Frogner. Kollektivtransport som buss, trikk, t-bane, tog og flytog i umiddelbar nærhet. Kort vei til blant annet Frognerparken, Majorstuen, Solli Plass, Bygdøy, Aker Brygge. Kaffebrenneriet rett utenfor døren og matbutikker og annet i umiddelbar nærhet. Frogner kino er Oslo sin første bydelskino og er fredet, denne åpnes nyrestaurert nå i sommer (https://www.aftenposten.no/osloby/i/84p4d/Jan-Vardoen-skal-ta-Frogner-kino-tilbake-til-fordums-prakt)

FROGNERVEIEN 30 B, 0263 Oslo

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 218400566
Sist endret 16. jun. 2021 22:23

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.