På utkikk etter en innflytter (aka flatmate/roomie) O:)

Årsvollveien 246, 4312 Sandnes

Månedsleie 2 000 kr
Inkluderer
Kan diskuteres
Primærrom
46 m²
Bruksareal
100 m²
Soverom
1
Bruttoareal
80 m²
Etasje
2.
Boligtype
Rom i bofellesskap
Leieperiode
01.08.2021

Fasiliteter

 • Møblert
 • Alarm
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Lademulighet
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Visning

Visning etter avtale. Fortell litt om deg selv først, og hvorfor du tror dette kan være den rette plassen for deg :)

Beskrivelse

Jeg trives bedre når jeg bor i fellesskap med likesinnede, og for øyeblikket bor jeg altså for meg selv i en tomannsleilighet. I den pre-pandemiske fortiden min reiste jeg mye rundt i verden, og lærte av det blant annet at jeg egentlig trives bedre sammen med andre enn på egenhånd. Leiligheten er ganske romslig og inkluderer et soverom med to separerte enkeltsenger (8m²), stue/kontor/kjøkken (25m²), ganger (6m²) og loft (28 m²). I tillegg har vi også balkong (3 m²), samt tilgang til garasjeplass, en stor hage hvor man kan grille og nyte sola (eller lage snømann), og dessuten en åker hvor vi kan dyrke i det minste noen hundretalls matplanter neste år. Så om du noen gang har vurdert å skaffe tilgang til en parsell, så følger det altså helt gratis med i leia her!

Hyperindividualismen var ikke noe for meg, og jeg har lært at jeg finner det viktigere og mer meningsfullt med en følelse av samhold i hverdagen. Jeg respekterer selvsagt ditt privatliv, samt behov for alenetid, så gi bare lyd om hvordan du vil ha det så kan vi samarbeide om å finne gode løsninger. Interiøren og dekor* er selvsagt også åpent for endring, så der er det vel egentlig bare fantasien (+reglene i kontrakten heheh) som setter grenser. Beliggenheten er litt sånn ute på landet ja, men samtidig sentralt nok til at man kommer seg til Sandnes sentrum på bare 15 minutter med sykkel.

Jeg er allerede ansvarlig for å betale leien (7000+strøm), så jeg tar gjerne hovedansvar for den. Avhengig av hvordan du ønsker å bidra til drift i "husstanden" kan vi da bli enige om en pris mellom 0 (ja, gratis) og 4000 kr/måned. Jeg er altså ikke på utkikk etter pengene dine, men ser etter en vennlig sjel å dele tid med hvor vi inspirerer hverandre til å stå på i våre individuelle livsretninger. Helt opp til deg hvor lenge du ønsker å være med på laget, så du trenger ikke å stresse med depositum eller oppsigelsestid. Jeg har ikke klart å få til helt full guffe på hagearbeidet på egenhånd nå i 2021 (work in progress heheh), men ellers er boligen for det meste allerede fullt møblert og utstyrt. Har du ikke sykkel kan du få en av mine. Her er det delingsøkonomien som gjelder :)

Tilbudet gjelder kun dersom du er, eller kunne tenkt deg å leve som vegetarianer / veganer. Alder: 18-30. Optimalt om du er glad i å sykle, for busstilbudet akkurat her ute er noe begrenset. Vi klarer selvsagt å finne en løsning for bil/elbil også, men jeg er i hovedsak ute etter folk som vet å ta vare på sin egen helse og ikke planlegger å leve som selvskadende sofapoteter. Positivt om du er, eller ønsker å gjøre deg kjent med verdiene til Couchsurfing-nettverket. Kult om du er litt sånn kunstnerisk av deg, men ikke noe krav :D

Kjapt om meg selv (hva som er relevant avhenger for min del av hvem man prater med og hvilke roller man ser seg selv i [sosial kameleon], så bare veldig kort og generelt her): Er en biolog på 25 år med et svært bredt spekter av interesser. Født og oppvokst i Sandnes. ENFJ. Empatisk, initiativrik, ansvarlig. Opptatt av rettferdighet, bærekraft, forhindre matsvinn, feminisme, ikke-voldelig kommunikasjon, altruisme, meditasjon, trening + forhindre at menneskeheten unngår å overskride de 9 planetære vippepunktene. Frem til nå oppgir de vitenskapelige statistikkene mye potensiale for utbedring.

For mer info, bilder og referanser kan du sjekke ut:
*https://www.couchsurfing.com/people/shan-amin
https://www.linkedin.com/in/shan-amin/
https://www.facebook.com/ShakurNO/
sc: honningmelk

Årsvollveien 246, 4312 Sandnes

Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Digital signering
 • Gratis tjeneste
 • Godkjent av Forbrukerrådet

Les mer om digital leiekontrakt

Visning

Visning etter avtale. Fortell litt om deg selv først, og hvorfor du tror dette kan være den rette plassen for deg :)

Annonseinformasjon

FINN-kode 214527640
Sist endret 13. jun. 2021 18:00

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.