Bildegalleri

Inaktiv

Lyst og stille, nær Høvik stasjon

Kart med kartnålMøllers vei, 1363 Høvik
Månedsleie
12 800 kr
Depositum
28 000 kr
Inkluderer
Internett, kabel-TV, renovasjon etc.

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Etasje
0.
Leieperiode
01.07.2024 - 01.07.2025
Bruttoareal
60 m²

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Delvis møblert
Bredbåndstilknytning
Fellesvaskeri
Garasje/P-plass
Ingen gjenboere
Kabel-TV
Parkett
Peis/Ildsted
Rolig
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste
Turterreng

Beskrivelse

Nær tog. Egen inngang, hageplass med sol. Boligen har lys stue, kjøkken, bad med dusj, soverum, vaskerom, og entré i sokkel av privat villa. 200m til togstasjon og bussholdeplass og gode forretninger. Nattbuss. Ingen støy. Det finnes egen parkering. Kabel-TV og bredbånd er innlagt. Leiligheten er (delvis) møblert og har komfyr, vaskemaskin mm. Det er adgang til haven med adskilt sitteplass på gresset. Størrelsen er ikke målt. Bad og kjøkken er små og har enkel standard. Forbehold om feil i annonsen, visning gis før leieavtale inngås. 

Be om nøyaktig adresse før visning. Det er ikke mulig å kontakte beboerne i boligen før visning annet enn på epost til acus.as@gmail.com. 

Jeg hjelper eier med utleie og ønsker alle henvendelser i epost. Hvis du ønsker å bli invitert på visning MÅ vi ha informasjon om deg. Send epost med navn, arbeidsgiver, mobilnummer, planlagte husstandsmedlemmer, og ønsket tidspunkt for innflytning, så kontakter vi deg for visning. 

Apartment in private house in quiet road near train. Large windows and nice living room. Access to garden. Small kitchen and bath. Internet, Cable-TV incl. Send information about yourself if you are interested. 

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

kart
Logo

Acus AS

Bengt

Utleieansvarlig

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode169080137
Sist endret08. juni 2024 10:24
ReferanseHøvik

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.