Bildegalleri

Inaktiv

Sjusjøen/Natrudstilen -Utsolgt. Moderne arealeffektive hytter. Nytt tomtefelt vurd. planlagt i 2018.

Kart med kartnålNatrudstilen HU10, 2612 Sjusjøen
Prisantydning1 150 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
23 m²
Bruksareal
28 m²
Tomt
Festet
Festeavgift
12 000 kr
Soverom
2

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen til hytter med en annerledes arkitektur beliggende i vakre omgivelser. Hyttene er av type "Lilleborg" som er tegnet av arkitekt Jan Olav Jensen i Jensen og Skodvin Arkitekter. De er også er kjent for "Juvet" Landskapshotell.  Hyttene har god romfølelse, god plassutnyttelse og fantastisk beliggenhet og utsikt - et sted hvor man kan nyte naturen, være aktiv å få pusterom fra hverdagen. Natrudstilen ligger attraktivt til i populære Sjusjøen, tett inntil alpinanlegget og langrennsløyper. Stedet er kjent for sine snørike vinterforhold og er kåret til Norges beste destinasjon for langrenn og kan tilby et løypenett på 350 km av høy kvalitet. På Natrudstilen starter allerede vintersesongen fra 1. oktober med ca 1 km skiløype. I tillegg er det en rekke andre vinteraktiviteter som alpint, snowrafting og kiting. Sjusjøen er ikke bare stedet for å tilbringe snørike dager, stedet er også en fantastisk sommerdestinasjon. Sjusjøen Mountain Bike Park har sykkelløyper i Natrudstilenområdet med løyper og utfordringer som passer alle, mange flotte turmuligheter, jakt og fiske er noe av hva stedet kan tilby. Noe som passer enhver - året rundt. Her kan man virkelig nyte naturopplevelsene i rolige og idylliske omgivelser. Det er dagligvareforretning, sportsbutikk og flere hyggelige spisesteder på Sjusjøen. Sjusjøen ligger med en times kjøretid fra Hamar og Gjøvik, og 30 minutter fra Lillehammer.

Generelt

Tomtene: Lett skrånet tomt som er vestvendt med gode solforhold og utsikt. Tomtefeltet blir fradelt i 10 mindre tomter. Arealet blir fordelt som følger.

T1 ca 188 kvm SOLGT
T2 ca 219 kvm SOLGT
T3 ca 371 kvm SOLGT
T4 ca 256 kvm SOLGT
T5 ca 206 kvm SOLGT
T6 ca 206 kvm SOLGT
T7 ca 220 kvm SOLGT
T8 ca 178 kvm SOLGT
T9 ca 248 kvm SOLGT
T10 ca 218 kvm SOLGT
Da tomtene ikke er endelig fradelt kan det være mindre avvik ved oppmåling

I tillegg kommer tomtekostnad  kr 440.000,- + omkostninger, avtale om tomt signeres mellom Ringsaker Almenning og kjøper via DNB Eiendom. 

Adkomst/Tomteforhold

Veibeskrivelse fra Sjusjøvegen: Ta av til Sjusjøen skisenter, og ta så 5. vei opp til venstre etter ca 1,7 km. Ta så første vei til høyre etter ca 200 m, og området ligger så på venstre side etter ca 200 m og er merket med skilt Hedalm Anebyhus/DNB

Innhold

Hyttene inneholder:
Entre`/gang, åpen løsning med stue og kjøkken, sovealkove/hems 1, sovealkove/hems 2 og baderom

Entre`/gang:
Fantastisk utsikt mot vakkert landskap å nyte ved inngangspartiet før adkomst til entre`/gang. Fra entre`/gang er det åpen løsning mot stue og kjøkken, og direkte adkomst til baderom, noe som er praktisk hvis man har tilbragt dagen utendørs. Grå skiferfliser på 30x60 cm på gulv med varmekabler, en kombinasjon av behandlet plater og beiset panel på vegg og beiset panel i himling.

Stue/kjøkken:
Stue og kjøkken er tilknyttet sammen i en åpen løsning. Et luftig oppholdsrom med god takhøyde og mange vinduer i ulike størrelser som gir svært gode lysforhold, samt mulighet til å nyte det fantastiske utsynet. Moderne og innbydende kjøkken med god benke- og skapplass fra Sigdal i hvit utførelse og laminat benkeplate. Leveres med skyllekum i stål med ettgreps blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ikke. Medfølgende hyggelig og varmeeffektiv peisovn. Her er alt tilrettelagt for å tilbringe fine ferier - og helgedager. Grå skiferfliser 30x60 cm på gulv med varmekabler, en kombinasjon av behandlet plater og beiset panel på vegg, og beiset panel i himling.

Sovealkove/hems 1 og 2:
Til sovealkove/hems er det adkomst via stige som er ved entre`/gang og ved stue. Her er det plass til dobbelmadrass og vindu sørger for innslipp av lys og et fint utsyn. Treplater på gulv, en kombinasjon av behandlet plater og beiset panel på vegg, og beiset panel i himling.

Baderom:
Et delikat, innbydende og moderne baderom. Leveres med vegghengt toalett, baderomsinnredning fra Sigdal m/armatur og servant med ettgreps blandebatteri, og vannbesparende dusj med glassvegg. Flislagt dusjnisje med fliser på 20x20 cm, skiferfliser på 15x15 cm på øvrig gulv med varmekabler og panel på øvrig vegg.

Diverse:
Varmtvannsbereder er plassert i kjøkkeninnredningen. Det er mulighet for utvidelse av et ekstra oppholdsrom/soverom for en pris av kr 190.000,-. Alle bildene i prospektet er fra visningshytten som ligger på hyttetunet like bak dette prosjektet. Denne hytten er oppgradert med ekstra kjøkkenelementer og hvitevarer, annen peis, annet flisvalg på baderom og noen ekstra strømpunkt i himling for nedhenglys.

Boder og parkering:
Parkering på felles parkeringsplass. Det er lagt til rette for at det er mulighet for å kjøpe egen utvendig bod i fellesanlegg til en pris av kr 30.000,-. Utvendige fellesboder ligger på Ringsaker Almenning AS sin grunn, og rettighetene reguleres gjennom festekontrakten.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode93546687
Sist endret02. jan. 2018 08:41
ReferanseHytter Lillehammer/Natrudstilen

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.