Bildegalleri

Inaktiv

BLEFJELL - FANTASTISK HYTTE MED FLOTT BELIGGENHET I NYTT HYTTEFELT

Kart med kartnålMjovassåsen - Fagerfjell, 3620 Flesberg
Prisantydning3 590 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
121 m²
Tomt
Eiet
Grunnflate
92 m²
Byggeår
2015
Soverom
4

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

 

Prosjektert lokalbygget hytte med fire soverom og to stuer på attraktiv selveiertomt med flott utsikt i et helt nytt hyttefelt ved Fagerfjell på Ble. Tomtene ligger sørvendt og svært fint til - med lang solgang og utsikt innover i fjellet.

Oppgitt pris omfatter tomt, byggesøknad og komplett nøkkelferdig hytte. Fradelingsgebyr til kommunen og dokumentavgift kommer i tillegg. I den oppgitte prisen inngår også opparbeidelse av stikkvei samt to grusede oppstillingsplasser for bil. Stedlige masser tilbakefylles.  På denne delen av Blefjell tilbys det også fiber og det legges trekkrør for dette inn til hytte.  

Vårt mål er at hyttebygger ikke skal få noen overraskelser hva kostnader angår!

Materialvalget holder god standard og omfatter blant annet;

- Kjøkkeninnredning fra Sigdal

- Baderomsinnredning fra Sigdal

- Hvitevarer av god kvalitet fra Siemens

- Varme i vindfang og på bad

- Ferdig beiset skinnfellkledning i gran i valgfri jordfarge på veggene utvendig 

- Ferdig malte dører og vinduer 

- Torvtak på helsveiset duk - ferdig tilsådd før overtakelse

- Rustikke takrenne i tre m/ sarnafilduk 

- Terasseplattinger som vist på tegning

- Fibertilkobling

 

Hytta ligger på 625 moh i et helt nytt hyttefelt, Mjovassåsen Hyttegrend. Mjovassåsen er en del av det populære området Fagerfjell. Hytta er ligger sørvendt til med flott utsikt innover Blefjell. Sentral beliggenhe med 150 meter til nærmeste hovedskiløype og 750 meter til Fagerfjell Skisenter. Blåbær Fjellstue ligger også innenfor rekkevidde og tilbyr servering og et utvalg dagligvarer. 

Blefjell er snøsikkert og et eldorado for de som liker å gå på ski med over 100 km oppkjørte skiløyper, de fleste traseer er planert for oppkjøring på lite snø. Fagerfjell er et ideelt utgangspunkt for friluftsliv året rundt. Herfra går det skiløyper innover høyfjellet innover mot Bletoppen (1342 m.o.h) og til skjermede områder når det er ruskevær. Det er kort vei til urørt fjellområde med flotte fiskevann. Flere topper omkranser hyttefeltet. Fiskevannene blir kultivert så her er det muligheter for å lure stor-ørreten på kroken. 


Fagerfjell Skisenter har tre heiser, åtte nedfarter, akebakke, snøkanoner, flotte off-piste muligheter samt ski- og kjelkeutleie. Kafeteria i servicebygget. Det er ca. 13 km til Flesberg sentrum med matbutikk, bensinstasjon og byggvarehus. 

Fra Oslofjord-området er det ca. 1,5 time bilkjøring til Blefjell.

Generelt

Eiendommens utgifter

Årskort bomveg Fagerfjellvegen: kr 1.100 pr år.

Brøyting/vedlikehold intern veg: ca. kr 3.000 pr år (selvkost, varierer fra år til år).

Vann/avløp: kr 4.800 + 25 % mva pr år.
Renovasjon: kr 1.068 pr. år (2015)

Eiendomsskatt: For tiden 3,5   pr. år av antatt markedsverdi.

Adkomst/Tomteforhold

Stor innkjøring og gruset parkeringsplass for to biler på egen tomt.

Ferdig opparbeidet tomt beliggende i hyttefeltet Mjovassåsen Hyttegrend. Tomta ligger på 625 moh.  Lettstelt naturtomt som ryddes etter hyttekjøpers ønske i forbindelse med opparbeidelsen. Solrik med flott utsikt som må oppleves. Parkeringsareal opparbeides i bakre del av tomta slik at hytta blir liggende med utsiktsretningen fri. 

Tomta er regulert til fritidsformål i reguleringsplan for Fagerfjell Øst. Reguleringsplan angir plassering av hytter på ubebygde nabotomter, noe som gir forutsigbar utbygging av nabolaget. 

Veibeskrivelse: Fra Kongsberg følger man fylkesveg 40 oppover Numedal til du kommer til krysset ved Flesberg Kirke. Ta til venstre i dette krysset og deretter til høyre etter å ha krysset Lågen. Etter 300 m. står det skiltet til Fagerfjell. Kjør igjennom bommen (kr. 60) og fortsett til du kommer til krysset Blåberg / Fagerfjell. Her holder du til venstre og fortsetter 2 km til du kommer til veikryss - hold til venstre mot Våtvatnet. 

Veien inn i området er lukket med bom.  Kontakt selger for åpning av bom og ytterligere veibeskrivelse helt frem til tomt  (mobil 975 34 699)

 

Oppgjør

Tomten som inngår i den oppgitte prisen innbetales fullt ut etter kontraktsinngåelse, og kjøper mottar heftelsesfritt skjøte mot oppgjør for tomt. Tilknytning til Fagerfjell Vannverk betales direkte til selskapet ( også inkludert i oppgitt salgspris).

 

Innhold

Hytta er en ny modell fra Numehytta AS. Den er svært godt egnet på en denne tomta da den store vindusflater i begge utsiktretninger som gjør at en får lyset innog naturen helt inn i stua. Hytta er romslig med sine 121 kvm i bruksareal. En flott familiehytte med plass til både barn og barnebarn. 

Bebygd areal (BYA)                        92 m2

Totalt bruksareal (BRA)                 121 m2

Bruksareal 1. etasje                       84 m2

Bruksareal 2. etasje                       37 m2

Terrasse       47 m2

Eget vindfang med garderobemulighet og adkomst til isolert bod. Forgang med trapp som leder videre inn i stor stue, samt kjøkken og spisestueavdeling. I tillegg til hovedbadet er det også et eget rom med wc og vask. Det er to romslige soverom, begge med plass til dobbeltseng. I andre etasje er det også en stue med god utsikt som man får gjennom vinduene i gavelen. I tillegg til denne stuen finner man også to soverom i andre etasje.  

Hytten er innholdsrik, og har en funksjonell romløsning som utnytter plassen på en god måte. VINDFANG med garderobeplass og inngang til bod. KJØKKEN fra Uvdal, spisestue med utsiktsvinduer, trapp og peisovn. Stor og romslig STUE med stor takhøyde, store utsiktsvinduer og utgang til solrik delvis overbygd TERRASSE. BAD med innredning fra Uvdal, dusj, servant, wc, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.  Fire SOVEROM herav to med plass til dobbeltseng. HEMSSTUE med flotte utsiktsvinduer.

Se for øvrig plantegninger for hyttemodellen.

Standard

Hytta leveres i standard kvalitet fra Numehytta AS. Vi skal møte deg som kunde på lokalbutikken i mange år framover og garanterer for kvaliteten! Kjøkkenet er levert av Uvdal Snekkerverksted. Innredningen har integrerte siemens hvitevarer, samt Røros Infinity fritthengende avtrekkshette. Også baderomsinnredning er fra Uvdal.

Hytta leveres med ferdig malte vinduer og ytterdør, beiset et strøk utvendig. Pene fliser på gulv i inngangsparti og på bad.  Tre-stav eikeparkett på gulv i oppholdsrom (kjøkken, stue, hemsstue, gang og soverom.  Gulvvarme i gang, bad og vindfang. Stålpipe moderne peisovn i stue. For øvrig elektrisk oppvarming. Materialvalg kan tilpasses etter ønske fra kjøper. Vi veileder gjerne og er opptatt av at kunden blir fornøyd.

Ytterkledning er skinnfellkledning i gran fra Fjell-Laft. Innvendig panel og listverk i furu. Panel og benker i badstu laget i gran. Takrenner, torvstokk og israfter er impregnert tre. Stor solrik terrasse med fantastisk utsikt på hele 47,5 m2 utgang til terrasse fra stue. Det legges på minimum 15 cm torv på taket som tilsåes med fjellfrøblanding. Vann og avløp leveres fra Fagerfjell Vannverk AS. Fiberkabel fram til hytta fra Numedal Fiber AS.

Hytta bygges i bindingsverk. Yttervegger bygges ferdig innendørs og heises på plass med kranbil. Dette fremmer rask og nøyaktig byggeprosess, en unngår regn og fukt i bygget, og byggemetoden er svært god med hensyn til ressursutnytting, energibruk, avfallsreduksjon og arbeidsmiljø. Hytta oppføres av Numehytta AS som ble etablert i 2014 av en rekke erfarne hytteutviklere lokalt i Numedal, for å tilby nøkkelferdige hytter for kunde. Vi benytter lokale underleverandører som er kjent for solid arbeid, og hytta kan dokumenteres fra A til Å. Vi samarbeider med grunneiere i de beste hytteområdene i Numedal.  Vårt mål er at alle kjøpere av våre hytter skal være svært fornøyd!

Ta gjerne en titt på vår nettside www.numehytta.no.

Vi har også en visningshytte på Vegglifjell som vi gjerne viser frem!

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode64913429
Sist endret16. mars 2017 13:07

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.