Bildegalleri

Inaktiv

Vy skihytter i Kvitfjell Vest - 5 av 9 solgt.

Kart med kartnålSegalstadsetra, Kvitfjell Vest, 2634 Fåvang
Prisantydning3 055 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Annet fritid
Soverom
3

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Leve Hytter tilbyr nøkkelferdige Vy skihytter i Kvitfjell Vest. Hyttene ligger ved Segelstadsetra og har optimale solforhold og ski inn/ski ut i Kvitfjell Alpinanlegg. Området har også et fantastisk langrennsterreng og langrennsløypene er en del av et turløypenett som knytter Kvitfjell sammen med Gålå og Skei.

Tomteområde F3.8 B ved Segelstadsetra er et helt nytt hyttefelt med ca 25 tomter, feltet vil inngå i en større helhetlig utbygging. Feltet ligger solrikt til og har en trygg og barnevennlig beliggenhet. Alpinløypa/Blåløypa og ny Pomaheis ligger i umiddelbar nærhet. Det er direkte ski in / ut for både langrenn og alpint. Området ligger ved inngangen til ca 350 km velpreparerte langrennsløper mot Fagerhøy, Skeikampen, Gålå og Fefor.

Kvitfjell er meget snøsikkert med skiløyper/alpinløyper som ved normalt vinter er åpent fra november til slutten av april.

Når snøen har smeltet er det mulighet for jakt og fiske, sykling, ridning og en rekke andre aktiviteter som er tilgjengelige i nærområdet. Området er like anvendelig vinter og høst, som vår og sommer. Dette er et område for de gode naturopplevelsene i et av Norges mest populære hytteområde.

Tomteområdet ligger vestvendt med meget gode utsikt og solforhold. Tomtene er naturtomter og ligger i dels variert og lett skrånende terreng, noe som gir optimale utsikt og solforhold.

Det er flott utsikt mot Varden, retning Skeikampen og nedover Gudbrandsdalen.

Generelt

Sammen med arkitektfirmaet Jarmund/Vigsnæs Arkitekter har vi utviklet hytteserien Vy . Hytteserien er utviklet med utgangspunkt i Gudbrandsdalens byggeskikk, med en rekke bygg på Maihaugen som viktige referanser. Vy kjennetegnes av enkle volumer med saltak, store takutstikk med lav gesims og en karakteristisk kledning som gir en tilknytning til tradisjonell stavkonstruksjon. Vinduene er trukket inn i veggen for å få maksimal skyggevirkning. Store vindusflater gir mye lys og utsikt, og hjørnevinduene gir en helt unik utsikt og kontakt med naturen. Terrasser og inngang er trukket inn i volumet.

Vy 19A har 3 soverom, badstu, bad, sportsbod og terrasse. BRA 76m2 BTA 82m2
Vy 21AT har 4 soverom, bad, separat WC, sportsbod og overbygd terrasse. BRA 84m2. BTA 85m2

Pris for hytte, inkludert tomt:

Vy 19A: 3 055 000

Vy 21AT: 3 197 000

I prisen er inkludert kostnader på 48 000 kr for plastring/muring av skråninger på tomta. Det tas forbehold om at dette beløpet kan bli endret, avhengig av hva slags tiltak kommunen krever på hver tomt. 

Adkomst/Tomteforhold

Ta av E6 mot Kvitfjell ved Fåvang, etter ca 2 km sving mot venstre og kjør mot Kvitfjells Vestside. Følg veien frem til skilt P Plass heis ved Studio H og innkjøring Segelstadsetra, kjør opp seterveien. Tomtene ligger i sol hellingen inntil Segelstadsetra mot Studio H.

Det er helårsvei til området. Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/ avløp, strøm, kabel-tv og bredbånd frem til tomtegrense. Inntil tomte-/ hyttefeltet går langrennsløyper nedover mot Studio H, og inn i det store løypenettet. Det er”ski inn/ut” direkte fra alpinsenteret, Blåløypa og Oleheisen.

For mer informasjon om alpint og langrenns området rundt tomte-/ hytteområdet se www.kvitfjell.no

Diverse

Det er festetomter hvor hver hytte får egen tomt med eget Gnr. Bnr. Festeavgift per år er ca kr.2.000.- pr. daa. Tomtestørrelse er angitt på situasjonsplanen. Arealet kan bli justert litt i forbindelse med oppmåling. Det er vintervei helt frem til hytten med egen parkeringsplass for hytten. Det blir opprettet en velforening hvor alle hyttene har pliktig medlemskap. Velforeningen organiserer brøyting og drift av fellesarealer m.v. og krever inn felleskostnader for dette. Alle hyttene må beises i samme farge. Fargen bestemmes av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter. 

Tomtekontrakt og oppgjør gjøres av megler.

Innhold

Grunn- og betongarbeider:
Opparbeidet tomt, isolert grunnmur, strøm, vann og avløp.

Tømrer- og snekkerarbeider:
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv. Det er flat himling i hytta, takhøyde 240 cm. Skrå himling 10 grader kan fås mot tillegg.

Innvendige overflater:
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad har fliser på vegger i dusjnisje. Entré, bad, sauna og WC har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv. Sportsbod har betonggulv.

Elektro (i h.h.t. NEK 400):
Varmekabler på bad, vaskerom og entré. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner, badstuovn.

Rørlegger:
Alt inntegnet sanitærutstyr.

Kjøkken- og bad:
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert:

Pipe:
Stålipe og peisovn er inkludert

Ikke inkludert i leveransen er hvitevarer, garderobeskap, utvendig beising og steinmur ved terrasse (Vy19A). Kostnader til dette er avhengig av valgt standard og andel egeninnsats, anslås til å koste mellom 40 000 og 80 000 kr. I tillegg kommer kostnader til byggesaksbehandling og tilknytningsavgifter (vann-, kloakk, strøm og kabelTV) som vil koste ca 70 000 kr, samt kostnader i forbindelse tomtekjøp (anleggsbidrag vann- og avløp, kart og delingsgebyr, tinglysings- og attestgebyr for skjøte og pantedokument) som vil koste ca. 50 000 kr.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode63737259
Sist endret01. okt. 2016 18:18
ReferanseVy skihytter Kvitfjell Vest

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.