Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

OS Fritidseiendom - Meget eksklusiv fritidseiendom med stor kai, lekkert naust og luksuriøs fritidsbolig

Sørstrøno 199, 5217 Hagavik

Prisantydning 16 000 000 kr
Kommunale avg.
4 550 kr per år
Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform bolig
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
244 m²
Bruksareal
312 m²
Bruttoareal
340 m²
Tomteareal
7258 m² (eiet)
Formuesverdi
1 064 451 kr
Verditakst
16 000 000 kr
Lånetakst
14 000 000 kr
Byggeår
2003

Fasiliteter

 • Alarm
 • Fiskemulighet
 • Balkong/Terrasse
 • Rolig
 • Sentralt
 • Barnevennlig
 • Innlagt strøm
 • Peis/Ildsted
 • Garasje/P-plass
 • Golfbane
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Moderne
 • Båtplass
 • Hage
 • Parkett
 • Offentlig vann/kloakk
 • Bilvei frem
 • Strandlinje
 • Bademulighet
 • Utsikt
 • Innlagt vann

Arealbeskrivelse

Hovedhytte p-rom 244 kvm: Underetasje: Gang, vaskerom.

Hovedetasje: Spisestue, stue, 2 bad, kjøkken, gang, entrè, arbeidsrom, trapperom, 3 soverom.

Naust p-rom 77 kvm:

Første etasje: Naustrom, wc.

Andre etasje: Loftsrom.

Omkostninger

Dok.avg. til staten,2.5% av kjøpesummen: kr 400.000,-
Tinglysning for hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning for pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 172,-
Totalkostnad: kr 401.222,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1243
Gårdsnr: 28
Bruksnr: 103

Visning

Oppsatt visning, eller etter avtale med megler på tlf. 91317455.

Innhold

Fritidsboligen:

Første etasje: Spisestue, stue, 2 bad, kjøkken, gang, entrè, arbeidsrom, trapperom, 3 soverom. Utgang til hage og terrasser( overbygde ) flere steder i etasjen.

Underetasje: Gang, vaskerom, garderobe, vinkjeller, redskapsbod, vedbod, 2 tekniske rom, ventilasjonsrom, gang.

Naust:

Første etasje: Naustrom, wc. Overbygget hagestue med peis.

Andre etasje: Loftsrom.

Standard

Dette er en usedvanlig påkostet fritidseiendom. Både når det gjelder standard og teknisk utrustning overgår denne eiendommen de fleste nyere eneboliger som bygges i dag. I fra kaianlegget, til murer og teknisk utrustning på el-anlegg, oppvarming og ellers rundt på eiendommen som en totalitet, er det valgt kvaliteter på øverste hylle. Det er brukt utmerkede fagfolk fra arkitekt til utførende fagrupper. Stilen til eiendommen er tidløs og smakfull, og her har man en eiendom som ikke krever oppjusteringer eller oppussing på svært mange år. Harmoni og kvalitet preger hele eiendommen. Innredninger og stil er i samsvar med ovennevnte. Det er naturlig å være mye utendørs på eiendommen. Etter et sjøbad, er det flere utvendige dusjer på eiendommen. Velkommen til en perfekt eiendom, med helt unik beliggenhet.

Gulv: Heltre parkett i 22 mm fra Hørning, skifer, fliser.

Vegger: Tapet, furupanel, strie, fliser. Betong i kjeller.

Himlinger: Furupanel av høyeste kvalitet. Spesiell utforming i flere himlinger. Da etasjeskiller er i betong, er himling i kjeller i betong.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra Ballingslöv med benkeplate i eik. Profilerte eikefronter. Integrerte hvitevarer fra Miele. Alt integrert medfølger i handelen. Meget høy standard, tidløst og smakfullt. God benkeplass. Flott innredning i naust.

Bad: Flislagte bad av høy standard med spesialbestilte innredninger. Tidløst, nøytralt og lekkert. Fint wc-rom i naustet.

Soverom: I fritidsboligen er det tre lekre soverom av høy standard. Bad like ved disse. Hovedsoverom er romslig og flott med tilhørende bad og garderoberom. Meget høy standard.

Stuer: Spisestuen er verdt et besøk på eiendommen alene. God størrelse og flotte kvaliteter. Her kan man sitte og nyte sjøutsikten og de utvendige arealene, samtidig som kjøkkenet ligger like ved. Stuen er kvalitetspreget og eksklusiv med stor og flott peis. Legg spesielt merke til taket og gulvene. I naustet er det et herlig oppholdsrom i første etasje, med utvendig overbygget peisestue rett ved dette rommet.

Øvrig areal: Meget eksklusivt og pent harmonisert med resten av eiendommen.

Underetasje fritidsboligen: Her er det vaskerom, og flere pent innredete boder. Stort areal og like ordentlig som resten av eiendommen. I tillegg er det en planlagt vinkjeller nede, der byggingen er tilrettelagt for montering av vinkjeller. Ellers er det tekniske rom for el-anlegg, varmepumpe med sjøsløyfe og alt man trenger til en fritidseiendom av plass og lagring.

Oppvarming

Varmepumpe med sløyfe til sjø. Vannbåren varme i hele første etasje og deler av underetasje, samt i første etasje av naust.

Beliggenhet

Solrik, fullstendig usjenert med lang sjølinje rett foran eiendommen. Helt privat med stor tomt, LNF område rundt denne regulerte tomten. På tomten er det flere private soner og flotte bademuligheter. Stor kai og flott område ved sjøen ved naust. Her i Vestlandets "blindleia" har man en unik mulighet til å sikre seg en av Vestlandets absolutt mest attraktive fritidseiendommer. To minutter med båt ligger det en herlig butikk som heter Vedholmen. Kort kjøretid til Os. Vakker skjærgård og natur.

Adkomst

Kjør mot Os, ta av og kjør mot Hagavik. Kjør forbi Hagavik, og over broen til Strøno. Ved skilt mot Nordstrøno, kjør rett frem mot Sørstrøno. Følg veien videre til du får et lite gårdsbruk på høyre side, med en låst bom i grønn farge. Se skilting ved visning. Når du kommer til bom, følg skilting videre ned til eiendommen. Megler brukte 30 min. fra Paradis og frem til hyttedøren.

Tomten

Stor eiende tomt, som er særdeles pent opparbeidet rundt hovedhytte og gjestehytte. Området ellers er velstelt naturtomt. Rundt hytten er det store skiferbelagte uteplasser, og vakre tørrsteinmurer som er meget godt fagmessig utført. Samme kvaliteter har man nede ved sjøen ved gjestehytten, samt en solid fundamentert dypvannskai her. Det er vanskelig å beskrive denne eiendommen godt uten at man besiktiger den selv. Totalt gjennomført og med utmerkede kvaliteter som er både kostbare og varige. Velkommen til Sørstrøno 199.

Parkering

Rikelig med parkeringsplasser på egen grunn.

Diverse

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Se vedlagte egenerklæring.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Ta kontakt med megler for komplett salgsoppgave

Sørstrøno 199, 5217 Hagavik

Hugo Førde

Megler

Mobil
913 17 455
Fax
55 32 59 02

Visning

Oppsatt visning, eller etter avtale med megler på tlf. 91317455.

Annonseinformasjon

FINN-kode 60165880
Sist endret 12. jun. 2015 09:30
Referanse 70815125

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.