Bildegalleri

Inaktiv

Ålhytte, 54m2, Reinsjøfjell, tomt 59

Kart med kartnål3539 Flå
Prisantydning2 031 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
P-plasser
2
Tomteareal
1 200 m² (eiet)
Bruttoareal
54 m²
Soverom
2

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Reinsjøfjell, lunt og skjermet og umiddelbar nærhet til flotte skiløyper. Kun 5 min til Haglebu skisenter, med varmestue og kafeteria. Fantastisk turterreng for fotturer, sykkelturer og toppturer. Fine fiskeuligheter i området. Kort kjøreavstand fra Oslo og det sentrale østlandsområdet.

Generelt

Prosjektert Ålhytte på 54m2, 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning, bad, bod og teknisk bod.Hytteleveransen inkluderer ferdig montert hytte på tomt 57 på Reinsjøfjell, med grunnarbeid/fundamentering og komplett El og VVS-leveranser. Interiør inngår ikke i dette prospekt men komplett Ålhytte-interiør leveres hvis ønskelig.

Adkomst/Tomteforhold

Tomten er på ca 1200m2, har helårsvei, vann, avløp og strøm, og leveres med parkeringsplass for 2 biler. Lun og skjermet tomt, med store friarealer rundt. Hytta leveres på støpt plate.

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode55594675
Sist endret20. feb. 2019 03:50

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.