Bildegalleri

Storevatn

Ny hyttemodell på flott tomt i Hemsedal

Kart med kartnålStorevatn, 3560 Hemsedal
Prisantydning6 300 000 kr
Omkostninger
44 335 kr
Totalpris
6 344 335 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Bruksareal
89 m²
Tomteareal
835 m²
Grunnflate
89 m²
Byggeår
2024
Soverom
4
Sengeplasser
10
Meter over havet
837

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Lademulighet
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Fra hyttefeltet er det ca. 150 meter til langrennsløypa "Storevatn rundt", som er tilknyttet løypenettet i Hemsedal, på Golsfjellet og i Valdres. Det er flotte preparerte løyper i skog- og dalterreng med både klassiskspor og skøytespor. Skiløypene er varierte og passer for både kortere og lengre turer. Her kan man gå seg en flott runde, i området rundt hyttefeltet, eller fortsette på lengre turer innover i vakkert og mektig høyfjellsterreng. 

Det er kort vei fra hyttefeltet til Gravset ski anlegg, som er det største utfartsstedet for langrenn i Hemsedal. Herifra går det forskjellige rundløyper i ulike vanskelighetsgrader og lengder. Rundløypene på 1 km, 2 km, 3 km og 5,5 km er lysløyper frem til kl. 23.00. Gravset har også et skileikområde samt en varmestue, som er åpen hver dag og hvor det er  servering i helger og i ferier. 

Det går noen høyfjellsløyper ved hyttefeltet, som prepareres ved godt, stabilt vær. En flott høyfjellsløype verdt å nevne er Hundsemvatnet rundt fra Trefta. Løypa går på baksida av Skogshorn og har flott utsikt langs en lang fjellkjede, og ut mot Golsfjellet og Storevatn. Det er også muligheter for vinterklatring i området. 

Alternativt kan man gå på scooterkjørte og stikkede høyfjellsløyper.  

I Lykkja finnes det også lokale tilbud som snøscooterutleie, hundekjøring med huskies, kanefart og vinterridning. 

På sommerhalvåret er det mange flotte tur- og aktivitetsmuligheter i fjellet ved Lykkja. Her kan man gå på toppturer og vandreturer, sykle, klatre, fiske, bade samt padle kano og kajakk. 

  Skogshorn er blant Hemsedals topp 20 toppturer, og er en mye fotografert fjelltopp som har prydet forsiden på mange postkort. Skogshorn kan bestiges på 2 timer, og på toppen er det vid og langstrakt utsikt. Herfra kan man se helt til Jotunheimen og Gaustatoppen på klare dager.

På Skogshorn finnes det flere klatreruter og de mest populære rutene er Demonstranten og Overraskelsen. Klatreveggen er fra ca. 200-400 meter høy og har vanskelighetsgrad fra 3 - 6.

Det er også muligheter for terrengsykling i Lykkja. Fra hyttefeltet eller parkeringsplassen til Skogshorn er det kort vei til mange vakre, enkle fjellstier oppover i fjellheimen, som passer ypperlig for artige sykkelopplevelser.

Forbi hyttefeltet går Panoramaveien, en nesten 5 mil lang vei som går fra Hemsedal til Fagernes, over Golsfjellet og tilbake til Hemsedal. En flott turvei, som både kan sykles og kjøres. Panoramaveien byr på et variert naturlandskap med mektige høyfjell, flate setervidder med stølsgrender, fjellvann, elver og skog.

Ved hyttefeltet er nærmeste fiskemulighet Storevatn, som har en god bestand av fjellørret. Flere fiskevann ligger også i området som Helsingvatn og Attjern. Det finnes også abbor, spesielt i Attjern.

Hver sommer arrangeres det Stølsrock på Jonstølane ved Lykkja. Stølsrock (www.stolsrock.no) er en utendørskonsert som holdes på en stølsvoll, og på festivalområdet er det salg av alkoholfri drikke og god grillmat. En flott arrangement som passer for hele familien.

 

Generelt

Krohn Hytter er etablert av ildsjeler som brenner for å skape den unuke hyttedrømmen for hver enkelt kunde. Vår kompetanse og erfaring vil hjelpe deg trygt i havn med dine ideer, ønsker og behov for den ultimate hytteopplevelsen.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Kiwi på Ulsåk, følg Lykkjavegen mot Lykkja i ca. 15 km. Ta til høyre når du ser skiltet til Storevatn Hyttefelt.
Vinterbrøytet vei til parkering på egen tomt.

Veridier for generasjoner

Hytta kan bli din beste investering. 
Bolig og fritidsbolig har steget gjevnt og trutt i verdi. Verdien for familien kan ikke måles i kroner og øre, men er med å knytte bånd mellom generasjoner og skape opplevelser og minner som er uerstattelige. 

Ta kontakt for å realisere DIN hyttedrøm.

Innhold

Standard

Gjennomgående høy standard på hele leveransen. Mulighet for oppgraderinger og endringer etter avtale. 
Leveres etter TEK 17 for fritidsbolig.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Krohn Hytter As

Drømmer er til for å oppfylles

Annonseinformasjon

FINN-kode354901624
Sist endret29. mai 2024 07:26
ReferanseStorevatn 19/131

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.