Bildegalleri

EIGEBREKK - Ny romslig hytte med fantastisk sjøutsikt og solforhold på endetomt. 40m² takterrasse. Mulighet for båtplass

Kart med kartnålSmeigegada 9, 4516 Mandal
Prisantydning6 790 000 kr
Omkostninger
37 000 kr
Totalpris
6 827 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Internt bruksareal
129 m² (BRA-i)
Tomt
Eiet
Byggeår
2024
Soverom
4

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

søndag, 23. juni
14:00

Om eiendommen

Beliggenhet

Vi har gleden av å presentere denne flotte fritidsboligen for salg ved Eigebrekk i Mandal.

Dyvika Nord er ett nytt hyttefelt som tilbyr panoramutsikt utover sørlandskjærgården. Feltet ligger solrikt til med sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Her kan man virkelig levet livets glade og late dager, og det gjenspeiles meget godt i gatenavnet til fritidsboligen vi har for salg i Smeigegada. Gatenavnet kommer av det sørlandske utrykket `` Smeigedag`` som på sørlandet betyr ``solblank, stille, flott sommerdag`` noe som man virkelig får smaken av på det blide sørlandet. Her skal man altså sitte tilbake og nyte sene solrike kvelder med noe godt attåt på sommerstider, og uansett hvilken årstid man er på hytten vil den majestetiske skjærgårdsutsikten by på minnerike opplevelser. Med fiber vil man fint og kunne jobbe knirkefritt fra ditt/deres ``andre hjem``. 

I nærområdet rundt hyttefeltet finner man flotte turstier, skjærgård, kommunal brygge nede ved Eigebrekksbukten samt det utrolig flotte friområdet Selvågen med etablerte bade og grillplasser. Fiskemulighetene er mange og Tregde Marina med dets restaurant og butikk ligger en liten tur unna. Mandal som Norges sydligste by, er kjent for sitt yrende sommerliv med dets mange fasiliteter som strender, restauranter, live musikk, sommerfestivaler, og golfbane m.m. og er kun en kort 15 minutters kjøretur avsted. Dyreparken i Kristiansand som er en av Norges mest besøkte turistattraksjoner, ligger kun en 40 minutters kjøretur unna.

Generelt

Fritidsboligen holder høy standard og er beregnet for lite vedlikehold i fremtiden. 
Boligen er meget innholdsrik, inneholder stue/kjøkken, 2 bad, bod, 4 soverom samt romslig tv-stue som og vil kunne brukes til soverom om ønskelig, så her kan hele familien være med.  
Støpt betong platting på bakkeplan samt takterrasse.
Parkeringsplass, plen er sådd og aronia hekk er plantet. Hekken er for øvrig populær for sine sunne svartsurbær og har flotte farger i de forskjellige årstider. 


Ta kontakt for fortløpende visning. 

Annet: 
Det vil og være mulighet for kjøp av båtplass og bodplass i sjøbod ved Eigebrekksbukten. 
Pliktig medlemskap i vei, vann og kloakk lag/vel. 
Lave kjøps omkostninger på kun kr. 37000,-
Oppgjøret blir foretatt av Advokat Rune Stangeland hos Stangeland & Co advokatfirma AS for å ivareta kjøpers/selgers interesser.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Mandal: Ta av fra E39 mot Tregde/Skjernøy. Følg riksveien forbi Tregde og videre ca 3 km mot Eigebrekk. Ta til venstre ved oppsatt skilting ved Eigebrekk.
Fra Kristiansand. Ta av fra E39 på Valand med skilt merket Harkmark. Kjør på riksveien mot skilting Tregde til du kommer til Eigebrekk. Ta så til høyre ved oppsatt skilting/Fjordåsveien. Hytten har adresse Smeigegada 9. Ta til venstre ved første avkjørsel når du kommer inn i selve feltet. Boligen er beliggende nederst på høyre side.

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Byggmester Leif Terje Torland AS

Kristian Torland

Takstmann og Byggmester

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode353322593
Sist endret17. juni 2024 18:02

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.