Bildegalleri

Solgt
Busnesgrend

Koselig, liten seterbu til salgs. Selveiertomt

Kart med kartnålKvamslivegen 247, 3691 Gransherad
Prisantydning230 000 kr
Verditakst
275 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Innlandet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
16 m²
Bruksareal
16 m²
Tomteareal
500 m² (eiet)
Soverom
0

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Turterreng

Om eiendommen

Møbler følger med hvis ønskelig

Adkomst

Eiendommen som er en selveiertomt, ligger i stille og fredelige omgivelser i Kvamsliveien 247 i Gransherad med bilvei helt fram og parkeringsmuligheter like ved hytta. Det er ikke andre hytter i nærheten. Den eneste lyden som høres, er fuglekvitter og bekken som sildrer nedenfor hytta. Der er det mulig å hente vann.
Naturtomta som omgir hytta, er relativt flat. Dette gir muligheter for fin uteplass og terrasse/ påbygg.

Området rundt hytta byr på mange fine natur- og friluftsområder, samt muligheter for både bading og fiske i innsjøen Tinnsjø.

Gaustatoppen ligger ca. 50 minutters kjøring unna og gir utgangspunkt for flotte naturopplevelser både sommer og vinter.

Nærmeste butikk og bensinstasjon er på Gransherad ca. 18 km unna. Det er under en times kjøring til både Notodden og Rjukan. Fra Oslo sentrum tar det ca. 2 timer å kjøre til hytta.

Standard

Hytta er ei gammel, koselig seterbu med svært enkel standard. Det er behov for oppgradering. Utvendig har hytta nå panel, men det er mulig å få fram den opprinnelige tømmerkonstruksjonen. Innvendig har hytta tømmerveggene i behold. Det er ikke innlagt strøm eller vann.

Hytta har en hyggelig kjøkkenkrok der det er satt inn vedovn som gir svært god varme. Kjøkkeninnredningen er heltre og laminat benkeplate. Det er forholdsvis god plass i skuffer og skap. I tillegg har hytta plass til ei sofagruppe og skap.

Ved siden av hytta er det en isolert bod på ca. 4, 7 kvm hvor det nå står ei køyeseng. Boden gir god lagrings- og oppbevarings-plass. Den er ikke godkjent som bruksrom. På tomta er det også en liten vedbod og en utedo som ikke lenger er brukbar.

Vesentlige opplysninger

Boligen trenger oppgradering utvendig.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode352804454
Sist endret04. juni 2024 13:48

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.