Bildegalleri

Furåsen: Hyttemodell Tjørhom. Ny pris - gjelder kun denne . Be om visning

Kart med kartnål4443 Tjørhom
Prisantydning4 990 000 kr
Omkostninger
132 777 kr
Totalpris
5 122 777 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Bruksareal
137 m²
Byggeår
2024
Soverom
4
Meter over havet
625

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

På høydedraget Furåsen, ca. 625 meter over havet, åpner vi nå for salg Denne fine hytten.Plassert i terrenget på en måte som harmonerer med omgivelsene, samtidig som du får det beste av utsikt og solforhold. Noen av hyttene får utsikt i retning Raudåknuten, andre i retning Solheimsdalen og Stakshomsheia. Totalt vil det komme 22 hytter for salg i Furåsen. 


Denne hytten er tilnærmet ferdig utvendig. Du som kunde kan gjøre tilpasninger i materialvalg innvendig om ønskelig

Generelt

Furåsen ligger flott til for vinteraktiviteter. Herfra kan du gå rett inn i løypetraseen og etter kort tid ta løypa mot Sinnes, Haugen eller en av de mange løypene i Sirdal. Forsbergløypa, samt flere høyfjellsløyper innover Hønedalen er flotte turer å gå, igjen og igjen. På denne måten kan man oppleve alle de flotte heiene som Sirdal har å tilby. Tar man stolheisen fra Ålsheia og opp, kan man ta turen innover til Storeknut, en riktig flott tur på toppen av Tjørhomfjellet.

Adkomst/Tomteforhold

Feriene er lange, men det er dessverre ikke helgene. Da er det godt å ha kort vei til hytta. Kjøretid fra Stavanger er ca. 1 time og 20 minutter. Ved ankomst GP/Joker-butikken kjører du i retning Tjørhom. Etter drøye 2 kilometer svinger du inn mot Solheim og Sageneset. Deretter følger du veien ca. 1,5 kilometer og tar inn til venstre på grusveien like før broen over elva. Følg grusveien ca. 700 meter, og følg den bratte bakken opp til venstre og videre opp på feltet.

Og på hytta er du bare 5 minutter unna GP Joker på Sinnes, Sirdal Fjellstue og alpinsentrene Ålsheia og Tjørhomfjellet. Så her har du nærhet til det meste i Sirdal, samtidig ligger Furåsen naturlig til, slik hytter skal, med fjellene i ryggen og nydelig utsikt foran seg.

Innhold

I denne hytten kan familien samles i hovedetasjen – samtidig som en praktisk hems kan fungere som et oppholdsrom for den yngre garde, tv-stue eller et sted der gjester kan overnatte? Mulighetene er mange. Det er tre soverom i hovedetasjen, og et på hemsen. Løsningen setter et åpent og luftig preg på stue- og kjøkkenløsning, der også den store overbygde terrassen utenfor minsker avstanden mellom inne og ute. I tillegg er det bad/vaskerom, separat gjestetoalett og bi-inngang via en romslig og praktisk skistall. 

Bygges på tomt 15 og 20.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Solhytten Eiendom AS

Sirdal hele året. Hele livet.

Annonseinformasjon

FINN-kode350939698
Sist endret30. apr. 2024 12:39

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.