Bildegalleri

Lygnalia, felt A

Ønsker du ny hytte til høstferien 2024? Vi har startet bygging av denne flotte hyttemodellen på populære Lygnalia.

Kart med kartnålStørrhalsstubben 42, 2770 Jaren
Prisantydning3 490 000 kr
Omkostninger
18 990 kr
Totalpris
3 508 990 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
78 m² (BRA-i)
Bruksareal
82 m²
Eksternt bruksareal
4 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
30 m² (TBA)
Tomteareal
914 m² (eiet)
Soverom
2
Rom
8
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Lygnalia!
Lygna ligger ca 1 time fra Oslo og 45 min fra Gardermoen. Lygnaområdet er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter. I sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer. På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer ofte til over påske.

Beskrivelse

På en solrik tomt med god utsikt, starter vi nå bygging av en romslig familiehytte for salg.
Furutangen 85 - en fin, romslig familiehytte med fullverdig hems og stor, dels overbygd terrasse.
Hyttemodellen er et godt valg for deg som ønsker å invitere med gjester på helgeturer og ferier. Hytta har funksjonelle rom over to innholdsrike plan, hvor den ene etasjen er en fullverdig hemsløsning med god takhøyde, tv-stue og to rom.

Videre har hytta to gode soverom, bad med opplegg for vaskemaskin og et romslig allrom med stue og kjøkken i åpen løsning. Det er både innvendig og utvendig bod, samt god plass til garderobeløsning i flere rom.

Interiør- og eksteriørbilder som fremkommer i annonsen er ment som inspirasjon og kan avvike fra standard leveranse og annonsert hyttemodell. Ta kontakt med selger for nøyaktig leveransebeskrivelse av hyttemodellen i prosjektet.

Innhold

Pris inkluderer ferdig oppsatt Furutangen 85 (spesialtilpasset hyttemodell) inkl. frakt oppført på tomt 371.
Oppføring av hytta starter i uke 19 - og her kan du flytte inn allerede til høstferien i 2024.

Se info om kostnader ifb med avgifter og gebyrer under "Viktig informasjon".

Standard

Se vedlagte romskjema for oversikt over farger og materialer som er brukt i dette prosjektet.

Hytta inneholder følgende:
1. etasje: Entré m/trapp, gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, eget WC rom og stue/kjøkken.
Hems: Loftstue og 2 loftsrom.
Utebod/teknisk rom.

Entré og gang:
Hytta har et overbygd, praktisk inngangsparti med dør til både isolert utebod og entré. Entreen har plass til garderobeløsning langs den ene veggen, og trapp opp til hemsen langs den andre. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights og hemstrapp.

Stue/kjøkken:
Stuen og kjøkkenet danner et åpent, lyst allrom med vinduer på tre vegger. Fasaden i front har ekstra store vinduer og utgang til en dels overbygd terrasse. Rommets utforming gjør den enkel å møblere - her kan man samles til måltider og spillkvelder, så vel som sofahygge. Gulvet leveres med 25 mm heltre furu, mens vegger og tak kles med panel.

Hytta leveres med kjøkkeninnredning og hvitevarer. Videre leveres det peisovn med stort glassfelt i døren, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen. Kjøkkeninnredningen er fra Norema og monteres i L-form langs to vegger i tilknytning til spiseplassen. Hvitevarene består av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Hems/loftstue:
På hemsen er det en koselig tv-stue med god takhøyde - et kjærkomment ekstrarom for tv-titting, lek og avslapning. Å ha muligheten til å trekke seg tilbake kan være ideelt, både for voksne og barn. Hemsen har gulv i 25 mm heltre furu, paneloverflater, tv-uttak og downlights.

Bad/wc/vaskerom:
Badet har god størrelse og elektrisk avtrekk. Nøkkelferdig leveres badet med delikate fliser på gulv og vegger, varme i gulvet og downlights i himling. Badet utstyres med dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med skap, speil og lys, samt opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberedere har plass i uteboden.

Soverom og garderobe:
Hytta har to fine soverom, hvor ett har plass til dobbeltseng og det andre en familiekøye. Begge rom har plass til garderobeskap i en nisje. På hemsen er det ytterligere to koselig rom som kan gi ekstra sengeplasser. Av lagringsplass har hytta kott på hemsen og en isolert utebod ved inngangspartiet.

Oppvarming
Hytta leveres nøkkelferdig med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i første etasje og ett hemsrom.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, utebod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang, bad og hems.
- Utelamper.
- Utekran.

Beskaffenhet

Tomt 371 ligger i felt A-Badstulia. Stor og solrik vestvendt tomt.

Beliggenhet

Lygnalia byr på over 200 km med skiløyper, kort vei til alpinsenter og badestrand, samt et eventyrlig sykkelterreng med velholdte sykkelveier. På sommerhalvåret er forholdene også gode for kanopadling samt jakt- og fiskemuligheter. Servicebygget, Storstua, ligger i området med servering, selskapslokale og mulighet for leie av kontorplass.

I sommerhalvåret er det flotte blåmerkede turstier i DNT's rutenett, rike fiskevann, fine sykkelveier og mulighet for jakt, bær- og sopptur. Om vinteren er Lygna-området snøsikkert med snø tidlig, ofte alt i oktober. Sesongen varer til over påske. Hadeland Orienteringslag har oppdaterte kart over Lygna-området. De arrangerer løp både sommer og vinter. I tillegg er det hver sommer mulighet for turorientering i området. Et nytt turmål er utsiktstårnet på Lushaugen. Skiløypene på 200 km, som kjøres av Øståsen Skiløyper er kjent for sin gode kvalitet og preparering. Traseene er brede og meget familievennlige, og et yndet mål er Lushaughytta med servering hver helg i vinterhalvåret.

Lygna Skisenter, arrangør av NM 2017, ligger i kort avstand og lokker med nytt anlegg for langrenn (med snøproduksjon) , skiskyting og rulleski på sommeren.

Hadeland tilbyr også mye spennende, med blant annet Kultursalen som trekker store artister og oppsettinger, Hadeland Glassverk, Søsterkirkene på Granavollen og et rikt miljø på lokalmat.

Området er perfekt for familien som ønsker kort vei til hytta og rolige dager i naturskjønne omgivelser.

https://www.lygnalia.no

Diverse

Kontraktsforhold:
Kjøpet skjer med todelt kontrakt hvor tomten med ferdig grunnmur håndteres i egen kontrakt, og hytten i egen kontrakt. Tomt med ferdig grunnmur selges av Faun Prosjekt AS, kontrakt og oppgjør håndteres av advokatfirmaet Thallaug av advokat Bergsvein Træthaug. På tomten bygges det en tilpasset Furutangen 85 fra Familiehytta. Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt, det beregnes dokumentavgift kun for selve tomteverdien. Kontraktssummen for hytte betales i h.h.t. fremdrift i h.h.t. til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Ved signering av kjøpekontrakt for tomt med grunnmur, forplikter samtidig kjøper å signere kontrakten med Familiehytta AS vedrørende hytte så snart kontraktene er ferdig utfylte. Kontraktene er gyldige for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget hos tomteselger og Familiehytta AS.

Viktig informasjon

Vann og avløpsgebyr i 2023:
- Abonnementsgebyr vann per eiendom: 2.395,-
- Abonnementsgebyr avløp per eiendom: 2.222,-
- Forbruksgebyr for vann pr m3 målt forbruk kr 26,-
- Forbruksgebyr for avløp pr m3 målt forbruk kr 42,-
- Vannmålerleie pr år kr 500,-. (Det er krav om vannmåler for fritidsbebyggelse)

Tilknytningsgebyr:
- For vann pr boenhet kr 12.000,-.
- For avløp pr boenhet kr 13.000,-.
- Gebyrsatsene fastsettes hvert år i forbindelse med budsjettbehandlingen. Det må forventes en økning av vanngebyrene utover prisstigningen, i årene framover.
- Det kan bli endringer av systemet framover. Kommunens forskrift skal revideres. Hvilken virkning det eventuelt vil få for fritidseiendommer er for tidlig å si noe om.

Byggesaksgebyr:
- Fritidsbolig - høy standard, m/innlagt vann - inntil 200 m2 BRA: kr 19.550,- (med ev. tillegg).
- Pr/ m² utover 200 m²: kr 42,- pr m2. Der det er flere boenheter, skal det betales et tillegg på 50% for hver enhet f.o.m. 2.enhet

Eiendomsskatt:
- Bunnfradraget per boenhet for 2023 er 50 000 kroner.
Promillesatsen er satt til 3,5 promille
- Feie- og tilsynsgebyr kr 368,- pr. år.

For fullstendig prisliste: se www.gran.kommune.no

RENOVASJON - Hadeland og Ringerike Avfallsselskap AS:
- Hytter/fritidsboliger kr. 1.487,- pr. år.

Tomtekjøper må selv undersøke gebyr- og avgiftssatsene med aktuell etat.
Lygnalia grunneierlag SA tar intet ansvar for mulige feil i overnevnte priser.

GEBYRSATSER I LYGNALIA:
- Vegavgift, snørydding, serviceavgift inkl. løypekjøring: 4.900,- inkludert kr 500,- til løypekjøring.
- Drift av stikkledninger for vann og avløp: 2.300,-
- Medlemskontingent i Lygnalia Hyttevelforening: 500,-

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Familiehyt­ta AS

Gro Anita Sagen

Hyttekonsulent

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode350832684
Sist endret07. mai 2024 07:08
Referanse66572

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.