Bildegalleri

Sandviken Sjøpark tomt 46

Bamble | Valle | Trosbyfjorden Hytte 46 er klar til sommerferien!

Kart med kartnål3967 Stathelle
Prisantydning8 885 000 kr
Omkostninger
75 000 kr
Totalpris
8 960 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
P-plasser
2
Bruksareal
77 m²
Tomteareal
707 m² (eiet)
Bruttoareal
67 m²
Byggeår
2024
Soverom
3

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Velkommen til Sandviken Sjøpark - En perle ved Trosbyfjorden i Valle

Hytta ligger midt i smørøyet! Kort vei til alt, både med bil og båt. Området ligger sentralt, ca. 8 km fra E18 med bilveg og parkering i hytteområdet. Valle, Sjøterrassen, Kragerø, Stråholmen og Jomfruland i umiddelbar nærhet! 

Hytta ligger vakkert til med panoramautsikt over Trosbyfjorden og omgivelsene, og nyter godt av rikelig med sollys gjennom dagen. Enten du lengter etter rolige morgener med kaffe på terrassen eller koselige kvelder med bølgesus som bakteppe, vil denne hytta oppfylle dine drømmer om en idyllisk tilværelse ved vannkanten.

Generelt

Med nærhet til kyststien og små sjarmerende tettsteder som Valle med dagligvarebutikk, restaurant og iskiosk. Hafslund med det sjarmerende vertshuset Havparadiset som fylles med matopplevelser hele sommeren. Tenk deg familieutflukter langs stiene, lekne dager på stranden og minneverdige middager på lokale spisesteder med fersk sjømat rett fra havet.

La barna utforske den spennende verden under vann mens de fisker krabber og tar sine første svømmetak i sjøen like nedenfor hytta. Med en felles strand nedenfor hytta, er late dager fylt med solskinn og lek.

Og hva med familiemiddager? La oss samles rundt grillen og nyte kveldsola mens du deler historier og skaper uforglemmelige øyeblikk sammen. Det er disse magiske øyeblikkene som vi alle lengter tilbake til

For golfentusiaster, er det en ekstra glede å vite at det er en golfbane i nærheten, perfekt for å forbedre dine ferdigheter eller nyte en avslappende runde med venner og familie.

Med dette som ditt sommerparadis, er det ikke bare hytta som vil være et hjem, men også stedet hvor barna lengter tilbake til hver sommer og skaper uforglemmelige familieøyeblikk som vil vare livet ut.

Adkomst/Tomteforhold

Tomt 46 er etablert i terrenget på en slik måte at den er individuelt tilpasset med tanke på høyder. Dette vil skape god utsikt og solforhold til deg! Plasseringen av hytta på tomten er tilpasset byggelinjer og oppfylling, og dette vil være rammen for plassering. Små justeringer kan forekomme.

Tomten ligger høyt og fritt, med god utsikt og solforhold. Her er det gode muligheter til å få med seg både soloppgang og solnedgang! Uteplassen kan du etablere som du selv ønsker, med forskjellige soner og lune kroker!

Parkering vil være på nedsiden av tomten, og det vil lages et sti eller trapp opp til hytten.

Området har også egen gjesteparkering

ANNEKS MED UTESTUE/GJESTEROM

Med et anneks som kan innredes som utestue eller gjestehus, kan du skape din egen oase for avslapning eller et komfortabelt gjesteplass for besøkende. La kreativiteten flyte fritt mens du drømmer om hvordan du vil utnytte denne ekstra plassen til å forlenge sommerkveldene og skape minner sammen.

Det blir mulighet for vanntilkobling i annekset. Med alt klargjort for å kunne lage et utekjøkken, kan du enkelt lage ditt drømmeutendørskjøkken med alt du trenger for å tilberede måltidene ute i friluft. Fra grillkos til sommerlige matopplevelser - alt er innen rekkevidde!

Innhold

Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en innbydende gang. På venstre side finner du et eget toalett, perfekt plassert for enkel tilgang. Like ved siden av er et moderne bad med innredning, dusj og toalett - en praktisk løsning som gjør morgenen enklere, spesielt når du har gjester!

Tre komfortable soverom ligger til høyre i gangen, med hovedsoverommet plassert i enden for ekstra privatliv og ro. I tillegg til å tilby en fantastisk utsikt, har man en ekstra bonus - en romslig hems i andre etasje som åpner opp for uendelige muligheter!

Det er et romslig rom på hele 31,7 kvm med stue og kjøkken i front av hytten med utsikt mot sjøen og en stor skyvedør ut mot terassen. 

Med nok plass til å skape flere soner, kan du enkelt tilpasse hemsområdet til å passe dine behov. Enten det er for å gi tenåringene sitt eget oppholdsrom, skape en lekekrok for de minste, eller til og med for å gi besteforeldrene et rolig sted å trekke seg tilbake, vil denne ekstra plassen være en velsignelse for flere generasjoner.

Lag et hjemmekontor, et spillrom eller et ekstra oppholdsrom - valget er ditt!

Standard

Fritidsboligen vil holde en god standard. For detaljert beskriveslse bør byggebeskrivelsen leses. Det vil være muligheter for tilvalg og endringer.

PARKERING:
Vei og parkeringsavgift vil være 1900,- pr år. Det er mulig å leie en ekstra parkeringsplass for kr. 990 pr. år.
Gjesteparkering vil bli opparbeidet.


BRYGGEPLASS:
Det vil være mulighet for å kjøpe rett til å leie bryggeplass for 10 år av gangen. 
Båtplass 3 meter, lysåpning 2,6 m : innskudd kr. 55 000,- årlig leie kr. 3.500,-
Båtplass 3,5 meter, lysåpning 3,1 m: innskudd kr. 85 000,- årlig leie kr. 4.300,-
Bryggeanlegget vil bli etablert i 2024

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode348097515
Sist endret03. juni 2024 19:02
Referansexsandvikensjøpark46x

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.