Bildegalleri

NESFJELLET VEST

Nytt og moderne hytteprosjekt midt i smørøyet av Nesfjellet | ca. 122m² gulvareal | Ski, sykkel, golf og alpint

Kart med kartnålEinan 13, 3540 Nesbyen
Prisantydning4 450 000 kr
Omkostninger
189 000 kr
Totalpris
4 639 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
78 m² (BRA-i)
Bruksareal
82 m²
Eksternt bruksareal
4 m² (BRA-e)
Tomteareal
1 500 m² (eiet)
Byggeår
2024
Soverom
4
Meter over havet
705

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Kort fortalt; Vi i Nesfjellet har gleden av å presentere et nytt og moderne hytteprosjekt midt i smørøyet av Nesfjellet. Hytta har en god og romslig planløsning tilpasset et bekvemt liv i fjellet med blant annet 2 stuer og 4 soverom. Hytta sammen beliggenheten utgjør en ideell familieløsning! Fra eiendommen ligger du med alle aktiviteter Nesfjellet har å by på like i nærheten. Velkommen til Nesfjellet Vest som har noe for en hver! Stikkordene her er ski, sykkel, golf og alpint. Blant annet passerer alpintraséer og langrennsløyper gjennom feltet og ikke langt unna starter nærmeste sykkelsti. Tomten ligger fint plassert i feltet, høyt over nærliggende tomter i front med flott utsikt.

Perfekt for deg som ønsker god plass på hytta og som søker ideell tilgang til sykkelstier, langrenn og alpint.

Høydepunkter:

 • Kun 2t og 15 min fra Oslo
 • Sentralt i Nesfjellet, rett ved Nesfjellet Golf- og Alpin
 • Et tureldorado sommer som vinter
 • I manges øyne Hallingdals beste skiløypenett?
 • Kanskje landets beste familietilbud på stisykling?
 • Bilen kan stå under hele oppholdet
 • Solrik beliggenhet
 • Største tomten i feltet, eiertomt på 1500 m²
 • Tjen penger på utleie med NesfjelletBooking
 • www.nesfjelletvest.no
 • OM HYTTA
 • ca. 122 m² gulvareal
 • 1 bad + ekstra wc, 2 stuer og 4 soverom
 • Hemsetasje med 2 rom og stue
 • Snekkerbygd kjøkken fra Rodegård Interiør
 • Store vinduer med nydelig utsikt og lysinnfall
 • Prisen = nøkkelferdig hytte inkl. tomt, grunn- og betongarbeider
 • Dokumentavgift kun av tomteverdi
 • Grunn- og betongarbeider er ferdig
 • Mulig levering 4. kvartal 2024
 • Vi i Nesfjellet tar oss av hele prosessen frem til ferdig hytte
 • Visningshytten (avbildet hytte) kan kjøpes etter nærmere avtale
 • Avbildet hytte er stylet med møbler fra Persgaard møbler

Generelt

Adkomst/Tomteforhold

Opplev Nesfjellet

Nesfjellet er i dag en av landets mest komplette fjelldestinasjoner. Med hytte her kan du oppleve markedets beste sykkeltilbud i en svært variert pakke av ulike opplevelser. Vi har et flott skianlegg med Skandinavias råeste stolheis som det bankende hjerte. Her får hele familien de utfordringene de ønsker seg, fra grønne til sorte løyper. I tillegg til dette ligger Hallingdals største løypenett for langrenn i og rundt hytteområdene, og naturligvis innover høyfjellet. I Nesfjellet kan du boltre deg i et 200 kilometer stort løypenett. Alt fra lunt terreng under tregrensen, via bjørkebeltet, og til et fantastisk viddepreget landskap opp mot 1300 moh.

Denne hytten passer for deg som søker en beliggenhet med nærhet til det store aktivitetstilbudet Nesfjellet kan by på. Herunder alpintraseer som passerer gjennom feltet, sykkelstier i umiddelbar nærhet, og golfbane i gangavstand fra hyttedøra. Du er også en del av det store løypenettet for langrenn, med flotte tur- og treningsløyper internt i feltet og på golfbanen som nærmeste nabo. Ønsker du deg en tur på høyfjellet, kan du enten gå fra hytta eller ta stolheisen til et utgangspunkt 1000 moh. Du kan også kjøre 6-7 minutter opp til fjellstuen Nystølkroken, som er kommunens mest populære utgangspunkt for turer i fjellet sommer som vinter. Om sommer kan du ta på deg fjellskoene og nå topper som Trommenatten, Åkrefjell, og et stort antall andre turmål i dette fantastiske fjellområde. Nesfjellet Vest er nøye planlagt med sømløs tilgang til den grønne infrastrukturen. Vår filosofi om en moderne fjelldestinasjon, handler om at turløyper skal knytte sammen hytteområder, fjell og tilrettelagte aktiviteter, slik at oppholdet kan nytes med hytta som utgangspunkt for det du liker å gjøre på fritiden. For å lykkes med dette også innenfor alpintilbudet, jobber Nesfjellet nå med å bygge en ny heis som skal knytte Nesfjellet Vest inn i det eksisterende alpinanlegget. Dette prosjektet vil fullføres så snart det er praktisk mulig.

Nesfjellet har siden 50-tallet utviklet seg fra noen få hytter rundt de tradisjonsrike stølene, til å bli et av Fjellnorges mest populære hyttedestinasjoner. I dag har Nesfjellet Hallingdals største løypenett for langrenn i naturlig tilknytning til et hytteområde. Ca. 20 mil prepareres internt i Nesfjellet samt innover høyfjelletmot topper som genser mot Numedal. Terrenget er kjent for både å være snilt, med myke fjellformasjoner, samt rolig værmessig. Terrenget strekker seg opp mot 1.300 moh. I vinterhalvåret kan også Nesfjellet Alpin friste med flott løyper for alle ferdighetsnivåer. I tillegg åpnet Skandinavias råeste stolheis i Nesfjellet før sesongen 2021/22. I sommerhalvåret er fjellheimen like vakker som om vinteren, og mange populære turmål venter på deg i høyfjellet. Frister det med variasjon kan Nesfjellet by på et av Norges beste stinett for sykkel. Herunder må nevnes det som omtales som fyrtårnet innen familieopplevelser på sykkel, Hallingspranget, som åpnet høsten 2021. Dette er Europas lengste maskinproduserte sti, ca. 17 km og med et samlet fall på ca. 1000 høydemeter. Fjellinken tar deg tilbake til fjellet (buss). I tillegg kan Nesfjellet by på en flott høyfjellsbane for golf. Du kan lese mer om dette på www.nesfjellet.no

Nesfjellet har i dag tre spisesteder med ulik karakter og atmosfære. I tilknytning til golfbanen ligger en helårsåpen kafe med ulike fristelser gjennom året. I tillegg har vi Skistua i alpinsentret som også ligger innen gåavstand. Siste er skikaféen Nystølkroken som ligger en liten kjøretur unna eller eventuelt et hyggelig stopp på turen, enten til fots, med sykkel eller på ski.

Nesbyen sentrum ligger kun ca. 15 min unna dersom du skulle mangle noe under oppholdet på hytta. Ca. 20 minutter unna ligger Langedrag som er en favoritt blant de yngste.

Se også
www.nesfjellet.no
www.nesfjelletvest.no
www.visitnesbyen.no
www.skisporet.no

Tjen penger på utleie
- NesfjelletBooking

Når du investerer i fritidsbolig på Nesfjellet kan du ta kontakt med Nesfjellet Booking. Her treffer du et dedikert og lokalt team som håndterer alle praktiske oppgaver rundt utleie.  De hjelper deg med utleie i de perioder du og dine ikke benytter hytta selv. 

T: (+47) 03540
post@nesfjelletbooking.no

Innhold

Hytta under oppføring vil gå over to plan med 1. etasje og hemsetasje..

Hytta innehar en meget praktisk og gjennomtenkt planløsning med bl.a. 4 soverom, hvorav 2 er lokalisert på hemsen. Hytta har 1 romslig bad og 1 ekstra wc. Loftstuen er et attraktivt rom for de yngste, eller den som ønsker å trekke seg litt tilbake. Hovedstuen ligger i tilknytning til spisestuen og kjøkken. Her kan du fint møblere med langbord. Store vinduer slipper inn flott utsikt og mye lys.

I forbindelse med inngangspartiet finner du den utvendige boden på ca. 4 m². Her er det overbygg som gir tørr tilgang til boden året rundt.

Ut fra stuen finner du terrassen på ca. 40 m².

Standard

Hytta leveres av Hallinghytter og modellen heter Skarvheim. Den selges komplett og innflyttingsklar, med gjennomgående god standard. Standarden kan avvike noe fra løsningene valgt på hytta i bildeserien, men fargevalgene er ca. tilsvarende. Det finnes også valgmuligheter hva gjelder farger på tak, vegger og gulv. Det finnes også ulike valgmuligheter innen fliser. All lysarmatur er utført med i sort utførelse. Dette gir optimal match med mørke vinduer og dører. Hytta leveres ferdig behandlet innvendig og utvendig. Utvendig er hytta behandlet med Nordkledning som innebærer en impregnert behandling. Dette gir en fantastisk patina og nær vedlikeholdsfri standard. Kjøkken levers komplett fra Rodegård Interiør med alle hvitevarer inkl.

Vesentlige opplysninger

For mer informasjon sender vi prospekt samt vedleggshefte med komplett leveransebeskrivelse m.m. ved henvendelse. Se også illustrasjonsbilde i bildekarusellen på finn.no.

Det gjøres oppmerksom på at hytten som er avbildet i bildeserien ikke er av hytten som er prosjektert, men av en tilsvarende modell. Vi tar forbehold om at avvik kan forekomme.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Nesfjellet Prosjektutvikling AS

Godt utvalg av fjelleiendommer

Annonseinformasjon

FINN-kode347578699
Sist endret06. juni 2024 08:20
ReferanseXMarteX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.