Bildegalleri

Hulløy / Lyngmo

Idyllisk fritidseiendom på Hulløy - Stor tomt på 13 mål - Usjenert med fantastisk utsikt

Kart med kartnålLyngmo, Hulløya, 8590 Kjøpsvik
Prisantydning950 000 kr
Omkostninger
24 270 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Gårdsbruk/Småbruk
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
64 m²
Tomteareal
13 077 m² (eiet)
Byggeår
1924
Soverom
4

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Båtplass
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Om eiendommen

Lyngmo på Hulløya er kjent for sin naturskjønne skjønnhet, med utsikt over dramatiske fjell og krystallklare vann. Det er en virkelig fredelig og avslappende setting som gir deg muligheten til å komme nærmere naturen.

Rikelig med friluftslivsmuligheter: Eiendommen på Lyngmo tilbyr et utvalg av friluftslivsmuligheter, fra fotturer og sykkelturer til båtliv og padling.

Nærhet til jaktområder: For de som er interessert i jakt, er Lyngmo på Hulløya et ideelt sted med tilgang til variert terreng og en rekke jaktmuligheter. Fra småvilt til storvilt, det er noe for enhver jeger her.

Fiskerike farvann: Eiendommen ligger i nærheten av fiskerike farvann, noe som gjør det til et paradis for sportsfiskere. Er du glad i å fiske, vil du finne et bredt utvalg av fiskeopplevelser rett utenfor døren.

Adkomst

På Lyngmo kan en føle at tiden har stått stille – det ånder en fred og stillhet her, som kanskje bare blir avbrutt av en og annen båt på fjorden. Eiendommen ligger på en øy uten vei, adkomst skjer enten via egen båt eller hurtigbåt.
Selv om eiendommen ligger avsides til på en øy, så er det ikke lange biten til Kjøpsvik, med butikker og alt du skulle trenge av innkjøp. Drag er heller ikke langt unna. Fra Kjøpsvik er det fergefri bilvei til Narvik og du kan ta ferje fra Kjøpsvik til Drag og derfra er det fergefritt bilvei sørover.


Beliggenheten er intet mindre enn magisk. Omgitt av majestetiske fjell og krystallklare vann, er denne hytta et sant fristed for natur- og eventyrlystne sjeler. Med Lyngmo som din base, kan du utforske de utallige stier og stier som snor seg gjennom den frodige skogen eller ta en forfriskende dukkert i de nærliggende fjellvannene eller i sjøen.

For jegeren i deg, tilbyr Hulløya et variert og spennende jaktterreng. Fra småvilt til storvilt, her er det noe for enhver smak. Og for de som foretrekker å kaste snøret, er fiskemulighetene like fantastiske. Med en rekke fiskerike vann og elver i nærheten, er det ingen mangel på utfordringer for sportsfiskere i alle aldre.

Utforsk det rike havfisket i Tysfjord, kjent for sine rikelige fiskemuligheter og spennende eventyr på åpent hav.

Selv om Hytta ligger avsides til, er den likevel tilgjengelig. Med Kjøpsvik og Drag som nærmeste tettsteder, er det enkelt å få tak i det nødvendige utstyret og forsyningene du trenger for ditt opphold. Og selv om det ikke er bilvei helt frem, legger dette bare til sjarmen og følelsen av å være langt borte fra hverdagens mas og kjas.

Kom og opplev det beste av hva Nord-Norge har å tilby fra denne idylliske hytta på Lyngmo. Ta kontakt i dag for å lære mer om denne eiendommen.

Standard

Eiendommen fremstår med enkel, men sjarmerende standard. Vennligst merk at det ikke er innlagt vann. Det er brønn på eiendommen.

Det er en gammel låve, en sjå/bod og et gammelt båthus som er på eiendommen. Alle kan brukes til oppbevaring eller tilpasses dine behov. Det bemerkes at disse bygningene har særdeles enkel standard.

Lyngmo på Hulløya er et tidligere småbruk, som har blitt brukt til fritidseiendom de siste ti-årene. Det ligger vakkert til på en høyde med virkelig flott utsikt.

Vesentlige opplysninger

Det er en gammel låve, som benyttes som oppbevaring/utedo. En gammel sjå(bod og et båthus i tillegg til hytta på eiendommen. Det er enkel standard på eiendommen, uten innlagt vann (hentes i brønn) og det er innlagt strøm.

Ta kontakt med Per Erik Haugen (tlf 46 42 21 41) for en prat. Jeg bistår mine tanter med salget.
Det utføres ikke utvask av eiendommen. En del møbler blir stående igjen, men personlige gjenstander fjernes før salget.

Ta kontakt med selger for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Profilinfo

Du må være logget inn for å se profilen

Annonseinformasjon

FINN-kode347335041
Sist endret29. mai 2024 15:13

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.