Bildegalleri

NYHET! Budor BFF9 - rett ved skisporet - sørvendt - 1 solgt! Ta kontakt for visning!

Kart med kartnål2340 Løten
Prisantydning4 150 000 kr
Omkostninger
130 000 kr
Totalpris
4 280 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Soverom
4
Meter over havet
630

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

PÅSKEVISNING 31.03 klokken 12-13. Send gjerne SMS 941 39 487 eller mail til andreas@saltdalshytta.no om du tenker å komme!
Budor – porten til Hedmarksvidda!

Med en beliggenhet 1,5 time kjøretid fra Oslo og 1 time fra Gardermoen, har Budor forsterket sin posisjon som et attraktivt utfartssted og hytteområde. Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper på Hedmarksvidda. Her finner du skiglede i Norges fineste skiløyper.

I Budor Skianlegg er det gøy for små og store. Her kan du trygt la barna boltre seg på ski eller kjelke. Anlegget er et av få med egen kjelkenedfart. Nederst i bakken har vi et koselig, tilrettelagt område hvor hele familien kan kose seg foran grillen eller rundt akebakken med eget transportbånd, spesielt egnet for de aller minste.

Budor ligger med store naturreservater på hver side. Her vil du alltid ha god tilgang til uberørt natur som en kilde for gode opplevelser. I et tett samarbeid med Hamar og Hedemarken Turistforening kan Budor tilby mange fine turer for store og små sommer og vinter.

Budor er en destinasjon som eies og driftes av grunneier Løiten Almenning. Saltdalshytta har utviklet en egen del av hytteområdet og gitt det navnet Stavtaket Budor. Som navnet tilsier ligger hyttene kun et stavtak unna skiløypene som tar deg milesvis innover Hedmarksvidda.

Velkommen til Budor!

Generelt

I BFF9 på Budor lanserer Saltdalshytta en komplett hyttegrend med flotte hytter tilpasset hverandre og terrenget rundt. En grend som inneholder tre varianter av våre mest populære hyttemodeller. Lik i designuttrykk, men med forskjellig innhold og størrelser.

Hyttene er nøye plassert i forhold til hverandre og vi har hatt som mål å skape en koselig og funksjonibel hyttegrend med en moderne infrastruktur.

Feltet er sør-vendt, no som gir flotte solforhold! Skisporet følger feltet på østre side.

Uteområdet rundt hyttene er noe vi har lagt stor vekt på. Minst mulig inngrep i naturen og gjennbruk av eksisterende terreng skal sikre at miljøet rundt hytta blir ivaretatt. Torv som tas bort i byggefasen legges tilbake etter at arbeidet er avsluttet.

Nå kan du sikre familien sitt eget hytteparadis der alle vil trives. Velkommen til Budor BFF9!

Adkomst/Tomteforhold

Følg hovedveien opp mot Budor. Når du har passert den automatiske bomstasjonen tar det ca 5 minutter å kjøre før du ser et skilt som er merket med Saltdalshytta\Stavtaket med en pil inn til venstre. Følg denne veien innover og følg Saltdalsytta skiltene til du kommer inn til vårt helt nye hyttefelt på høyre hånd. Tomtene er nummerert med flotte grønne skilt.

Innhold

GRUNN- OG UTOMHUS ARBEIDER
Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate. Tomten planeres og tilsåes.

INNVENDIGE OVERFLATER
Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av beiset Sprekkpanel i fargen skigardsgrå, tykkelse 12 mm. Liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelet. Det vil bli et utvalg av farger som kunde kan velge i. Vegger på bad leveres med hvite baderomsplater med flismønster.
Gulv i bad, vaskerom og evt. sauna leveres flislagt, std str flis 20x20cm grå. Gulv i vf leveres flislagt med flis str 30x60cm grå. Boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv leveres med en 3-stavs eikeparkett. Trapp og innerdører leveres gråmalt. Sorte vridere på innerdører. Evt. utvendige boder leveres uinnredet. Sorte ventiler i vegger for tilluft.

YTTERVEGGER OG TAK
Yttervegger med stående Låvepanel ferdig grunnet. Isolert med 200mm Glava (150mm+50mm). Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandlet. Farge NCS S7500-N. Tak isolert (200mm + 50mm) og tekkes med sort pappshingel.
Takrenner, nedløp og pipebeslag leveres i sort lakkert stål.

INNERVEGGER
Leveres med 73mm isolert bindingsverk, liggende panel på begge sider. Teknisk vegg utføres med 148mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk.

ILDSTED OG PIPE:
Std Jøtul ventilert stålpipe og Jøtul 481 ovn (brannmur / forblending leveres ikke).

FLISLEGGING:
Avretting og legging av flis på gulv VF/bad/sauna/vaskerom. Flis str. 20x20cm som std i bad, evt. vaskerom og sauna, 5x5 i gulv dusjnisje på bad, 30x60cm std i vf.

ELANLEGG
El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler (unntatt sauna). Std hvite
stikk/brytere.

RØRLEGGERARBEIDER
Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

TERRASSER/BALKONGER
Altan og tram på bakkeplan er ikke inkludert.

KJØKKEN- OG BADEINNREDNINGER
Kjøkken leveres i malt heltre furu med laminat benkeplate. Kjøkken inkluderer hvitevarer.
Baderomsinnredning som tegnet og speil, leveres av rørlegger.

FØLGENDE ER IKKE INKLUDERT I KJØPESUMMEN
• Belysning utover det som beskrevet over er ikke inkludert.
• Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap,
senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert i leveransen.
• Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og tinglysningsgebyrer
• Stiplede innredninger på tegninger
• Offentlige avgifter og tilknytningsgebyrer
• Byggestrøm
• Altan og tram

REGULERINGSPLANER
Reguleringsbestemmelser for hytteområdet gelder. Fullstendige regulerings-planer sendes over ved forespørsel. Det er for hyttefeltet laget en ferdig situasjonsplan med type hytte og plassering. Kjøper aksepterer dog at endringer av endelig plassering kan endres av bl.a. arronderingsmessige årsaker. Det tas forbehold om godkjenning av prosjektet i Løten kommune.

KJØP AV TOMT OG NØKKELFERDIG HYTTE
Det utarbeides 2 stk kontrakter. Kjøpesum festerett skjer til Løiten Almenning. Oppgjør av tomt skjer ca. 1 måned etter signering av bekreftelsesskjema. Byggleveransen skjer med
kontrakt mellom Saltdalshytta Entreprenør AS og kjøper ihht. Byggeblankett NS 3425 og Bustadoppføringslova.

BETALINGSBETINGELSER
Kjøpesum av festerett (se egen prisoversikt), skal betales senest 14 dager etter at målebrev er tinglyst. Omkostninger kommer i tillegg til pris oppgitt i prisliste. Betaling av hytte m/tilvalg betales til Saltdalshytta Entreprenør AS. Vedlagt for hver hytte er egen betalingsplan. Betaling skjer etter fremdrift og tilført verdi.

OMKOSTNINGER
Vann og avløp:
Tilknytning Løten kommune: 45.000,-
Byggesak: kr 21.290,-
Oppmålig og plassering av hytte: 15.000,-
Tinglysning festekontrakt kr. 585,- evt. tinglysning pantedokument kr. 585,-
og grunnbokutskrift kr. 172,-
Byggestrøm estimat ca. 10 - 20.000,- inkl. forbruk og leie av skap.
Tilkoblingsgebyr strøm ihht til gjeldende satser ca 10.000,-
Tilknytning Fiber kr. 4990,-

ESTEIMAT ÅRLIGE KOSTNADER:
Festeavgift kr. 10.000,-
Helårskort vei: 1500,-
Brøyting av innkjørsel: 3550,-
Abonementsgebyr vann: kr 3180,-
Abonementsgebyr avløp: kr 3260,-
Renovasjon: kr. 1114,-
Eiendomsskatt er 3,3 promille, grunnlag er 30 % under takseringsverdi. Evt. fiber avhenger av abonnementstype. Det tas forbehold om feil i overnevnte. Overnevnte beløp er
2024 satser og kan endres årlig.

FORBEHOLD
Entreprenør (SE) forbeholder seg retten til forandringer av planer i prosjektet, detaljer og beskrivelse. Som følge av detaljprosjektering og/eller offentlige krav kan det forekomme endringer i prosjektbeskrivelse og kontraktstegninger. Slike endringer skal ikke forringe kvaliteten av hytten. Hvis prosjektet ikke får igangsettelsestillatelse fra Løten kommune står kjøper og/eller selger fritt til å heve kontrakten. Dette uten ytterligere omkostninger for noen av partene. Saltdalshytta forbeholder seg retten til å gjøre justeringer på usolgte enheter uten varsling.

TILVALG / ENDRINGER
Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som Kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles. Selger eller selgers representant (entreprenør) utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for Selger som ikke står i forhold til Kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44. Før igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er Kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått.

TILVALGSBESTILLING
Hvis kjøper ikke ønsker tilvalg eller ikke ser behov for å komme til tilvalgs-møte, vil hytten bli levert i henhold til SE std leveranse. Hvis kjøper ønsker tilvalg vil de aktuelle tilvalgene bli inkludert i bestillingen med tilhørende priskonsekvens. Alle priser er inklusive MVA og viser merkostnaden for å oppgradere fra std leveranse til det aktuelle tilvalgsproduktet. Montering er normalt inkludert i prisen hvis annet ikke er opplyst (bla. for tilvalg kjøkken). SE forbeholder seg retten til å delfakturere tilvalgs-beløpet ved bestilling, jf. Bustadsoppføringslova §47.

TILVALGSFRIST
Tilvalg for den innvendige leveransen fra Saltdalshytta gjøres av kunde sammen med selger før kontraktsignering. Det gis ikke tilgang til endring av planløsning og fasader.
Tilvalg vedr. kjøkken, VVS, og elektroleveranse gjøres direkte med respektive fag. Det er 6 uker tilvalgsfrist på tilvalg til kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse etter kontraktsignering. Inngås kjøpsavtale etter at kjøkken, VVS, og elektroleveranse har startet sine arbeider vil tilvalg ikke være tilstede. Dersom tilvalgsordren ikke blir godkjent og signert av kjøper i løpet av 6 uker etter signert kontrakt, vil hytten bli levert i henhold til SE std leveranse.

KONTROLL AV BESTILLING
Det er svært viktig at kjøper ser nøye igjennom bestillingen og sjekker at den er i overenstemmelse med ønsker og avtaler som er inngått. Overenskomster som ikke finnes i bestillingen har ikke gyldighet. Avtalene er bindende og kan ikke endres etter at den er signert og returnert. Skulle det være avvik eller uklarheter i bestillingen må kjøper umiddelbart ta kontakt med SE sin representant og avklare forholdene. Bestillingen er underlag for leveransen SE mottar fra leverandøren (Saltdalshytta). Produktene er spesialbestilt til prosjektet og kan ikke avbestilles eller returneres. Dersom hytten avbestilles, skal bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet.

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Saltdalshy­tta

Jean Erik Gaundal

Selger Saltdalshytta

Send melding

Andreas Odden

Selger Saltdalshytta

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode345294239
Sist endret22. apr. 2024 07:14

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.