Bildegalleri

Sandsnes Hyttegrend

Ny hytte med moderne arkitektur, sjønært ved vakre Sandsnes hyttegrend

Kart med kartnålVESTRE HURDALSVEG 173, 2032 Maura
Prisantydning5 700 000 kr
Omkostninger
35 000 kr
Totalpris
5 735 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
71 m²
Bruksareal
90 m²
Tomteareal
1 125 m²
Grunnflate
78 m²
Soverom
4
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Båtplass
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Strandlinje
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Syd-vest ved vakre Hurdalssjøen ligger Sandsnes Hyttegrend i Nannestad kommune. Området er knyttet til ca. 500 meter strandlinje. Her vil det være mulighet for hytteeierne til å anlegge brygge og båtplass med tilknyttet friareale for bading m.m. Hytta som er planlagt skal bygges på én av 5 tomter rett ved Sandsnes Hyttegrend. Når alle tomtene er bygd vil området bestå av 10 hytter. Det vil ikke bli gitt tillatelse til ytterligere hyttebygging på Sandsnes gård eller ved Hurdalssjøen. Følgelig vil dette være en unik og siste mulighet til å sikre seg hytte i det aktuelle området.
Stedet Sandsnes gård er et gårdsbruk på 300 dekar med lidenskap for kortreist, ren kvalitetsmat med dyrevelferd i sentrum. Hovedvirksomhetsområdene er kjøttproduksjon, egg, frukt og grønnsaker.

Den planlagte hytta vil ha storslagen utsikt mot og over Hurdalssjøen og har solrike forhold. Hytta vil være klar for levering i 2025/2026. Hytta som er planlagt kjennetegnes med store vindusflater, et moderne uttrykk og har overbygd uteplass. Bildekarusellen viser illustrasjoner av hyttemodellen. Hvis ikke denne faller i smak, kan du velge en av våre andre hyttemodeller eller våre arkitekter kan spesialtegne en hytte for deg på denne eller en av de andre tomtene. 


Ca. reisetider til Sandsnes Hyttegrend:

 • Fra Oslo ca. 50 minutter og ca. 65 kilometer
 • Fra Oslo Lufthavn ca. 20 minutter og ca. 16 km
 • Fra Hamar ca. 50 minutter og ca. 75 km

Av fasiliteter i umiddelbar nærhet til Sandsnes Hyttegrend

 • Båtplass
 • Badeplass
 • Kortreistmat fra Sandsnes gård
 • Turstier
 • Kort vei til stort nett av oppkjørte skiløyper og Åslia- og Hurdal alpinsenter
 • Jakt- og fiske 

 

Vi har totalt 5 tomter på området som varierer i størrelse fra 1125 kvm til 1390 kmv. Priser fra kr 1 400 000. Pris for ulike hyttemodeller oppgis ved forespørrsel.

Generelt

På tomten har vi planlagt å bygge en hyttemodell fra Archihus.
Arkitekturen er tidsriktig med en praktisk hems med muligheter for sengeplasser. Hytta har et bruksareal på 84 kvadratmeter og har to soverom, bad/vaskerom, romslige og praktiske boder og du får en veldig hyggelig stue og kjøkkenløsning. Hytta har store fine vinduer som gir gode lysforhold og fin utsikt. I forbindelse med den overbygde uteplassen er det også en utebod hvor du enkelt kan plassere puter til utemøbler osv.

Smart hems
Hytta har også en smart hems, som gjør det enklere å ha venner med på besøk. Hemsen gir ekstra tumleplass og har en takhøyde på 1,89 meter. Gulvarealet på hems er på 17 kvadratmeter

Andre hyttemodeller
Hvis hyttemodellen ikke faller helt i smak eller tilfredsstiller dine behov, kan du også bygge en av våre andre modeller. Se andre hyttemodeller i bildekarusellen eller på archihus.no/hytte. Alternativt kan en av våre arkitekter tegne en hytte for deg.

Adkomst/Tomteforhold

Hvor er Sandsnes Hyttegrend?

 • Fra Oslo: Kjør mot Oslo Lufthavn og følg skilt til Nannestad/Hønefoss/Hurdal
 • Følg skilt til Hurdal
 • Ved passering Steinsgård kirke er det 5 km til Sandsnes gård
 • Ta av til høyre ved Sandsnes gård
 • Følg gårdsvei og hold venstre i 300 m og du er i Sandsnes Hyttegrend

Innhold

Standard

Innvendige overflater vegg
I tørre rom leveres stående ubehandlet furupanel, type sprekkpanel. På bad/vaskerom leveres baderomsplater fra Fibo, type Tresbo Sement. Alle innervegger leveres med 70mm isolasjon.

Innvendig himling
Ubehandlet furupanel, type sprekkpanel i alle rom. Avrundet glatt listverk 21x45mm i ubehandlet furu i tak.

Gulv i tørre rom
Her leveres laminat. Avrundet glatt listverk 15x58mm for gulv. Leveres i ubehandlet furu.

Gulv bad/vaskrom og gang
På bad/vaskerom leveres varmekabler og fliser med sokkelkant. I gang leveres varmkabler og fliser.

Dører
Innvendige dører leveres med 1 speil, med dørblad, karm og utforinger fabrikkmalt i farge hvit. Lister er avrundet glatt listverk i 15x58 i ubehandlet furu. Hoveddør leveres med glass. Dørblad, karm og MDF-utforinger leveres fabrikkmalt i farge hvit. Boddør leveres i slett utførelse hvor dørblad, karm og MDF-utforinger leveres fabrikkmalt i farge hvit.

Trapp
Leveres med spiler, håndrekke, vanger og trinn i ubehandlet furu. Ev gelender ved åpen hems leveres i glatte furuspiler i ubehandlet utførelse. 

Kjøkken
Leveranse og montering er priset inn med et verdikort på kr.45.000,-. Ved nøkkelferdig leveranse så har vi vår faste leverandører Sigdal på kjøkken.

Vinduer og balkongdør
Vinduer leveres med energiglass. Vinduer, balkongdør, karmer og MDF-utforinger leveres fabrikkmalt i farge hvit. Innvendig leveres avrundet glatt listverk 15x58mm i ubehandlet furu.

I utvendig bod leveres med fliser på betongdekke.

Yttervegger, tak og nedløp
Yttervegger leveres med liggende kledning 19x148mm dobbelfals ny type. Kledning leveres ubehandlet. Tak tekkes med Isola takshingel. Takrenner, nedløp og pipebeslag leverast i svart lakkert stål.

Ildsted og varme
Det leveres Jøtul ventilert stålpipe og vedovn type Jøtul 370.

El-anlegg
El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. 

Rørleggerarbeider
Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

Vesentlige opplysninger

Vesentlige opplysninger
Fritidsboligene bygges i henhold til TEK 17 og leveres med 5 års garanti fra Maura Bygg AS. Maura Bygg AS benytter lokale underentreprenører til å utføre grunnarbeider, rør-, elektriker- og malerarbeider.

Fritidsboligene leveres tilkoblet nytt vann- og avløpsanlegg. Det tilkommer en engangskonstand i tilknytning til dette, foreløpig stipulert til kr 150 000,- pluss en kvadratmeter pris per hytte. I tilkommer en årlig servicekostnad for anlegget og felleskostnader for vei, brøyting og strøing.

Offentlige avgifter kommer i tillegg.

Kjøp av hyttetomt får en egen kontrakt mot grunneier, så vil det være en egen kontrakt med hytteleveranse fra Maura Bygg AS.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode344127427
Sist endret15. mars 2024 14:10

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.