Bildegalleri

Solgt

BØANEDSÆTRA - BUD MOTTATT - Romslig hytte over 2 plan m/5 soverom. Ski in - Ski out. Flott beliggande m/fin utsikt

Kart med kartnålNedsætrevegen 24, 6783 Stryn
Prisantydning4 690 000 kr
Omkostninger
118 950 kr
Totalpris
4 808 950 kr
Kommunale avg.
6 183 kr per år
Eiendomsskatt
4 236 kr per år
Verditakst
4 650 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
136 m² (BRA-i)
Bruksareal
136 m²
Balkong/Terrasse
47 m² (TBA)
Tomteareal
1 013 m² (eiet)
Byggeår
2009
Soverom
5
Energimerking
C - Gul
Overtakelse
Etter avtale. Før på ønsket tidspunkt på budskjema.

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Innlagt vann
Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Peis/Ildsted
Rolig
Utsikt
Innlagt strøm
Offentlig vann/kloakk
Turterreng

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkomen til Nedsætrevegen 24 på Bøanedsætra/Stryn

Her finn du denne romslige hytta over 2 plan med heile 5 soverom og 2 baderom. Stor og delvis skjerma terrasse på heile 48 kvm.
Eigedomen består stort sett av naturtomt og ligg eit stykke oppe i feltet med gode solforhol, fin utsikt og nærheit til alpinanlegg (Ski in - Ski out), langrennsløyper, turterreng og populær klatrepark nede på Hydlafeltet.
Hytta kan tas over i løpet av kort tid inkl. møbler om dette er ønskelig.

PÅMELDINGSVISNING: Ta kontakt med megler for avtale om visning

Beliggenhet

Eigedomen er beliggande i Bøanedsetra Hyttegrend i Stryn med kort veg til Stryn alpinanlegg sitt løypenett. Det er frå eigedomen forholdsvis kort avstand til Turløyper Stryn sitt løypenett sommar som vinter. I noko lenger avstand ligg klatrepark, Hydlastova, og badedam på Tverrfjellet. Til Stryn sentrum er det ca. 7-8 minutter med bil.

Innhold

Fritidsboligen er over 2 plan og inneholder:

1. etasje:
Entré/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad m/badstue og bod.

2. etasje:
Stue m/trapp, 2 soverom og bad.

Ovenstående informasjon er hentet fra tilstandsrapporten.

Diverse

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av tilstandsrapport som følger vedlagt. Den inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen.

Salgsoppgaven er basert på eventuelle opplysninger fra eier, offentlige myndigheter og vedlagte tilstandsrapport. Megler innestår ikke for riktigheten og fullstendigheten av opplysninger gitt av eier, takstmann, offentlige organer eller andre. Like fullt har megler videreformidlet slik informasjon, uten derved å innestå for riktigheten.

Informasjon om boligareal bygger på takst, og skal være angitt i henhold til målereglene i NS 3490 og retningslinjer for arealmåling utarbeidet av NTF og NEF uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom.

Rommenes bruk kan være i strid med byggeforskriftene selv om de er måleverdige etter NS 3490. Rom kan være omtalt ut fra aktuell bruk uten at rommet tilfredsstiller forskriftsmessige krav i forhold til den oppgitte type rom. Eksempelvis kan et rom være oppgitt som soverom uten at det tilfredsstiller krav til volum, skapplass, rømningsvei, takhøyde og lignende.

Megler har for øvrig uprøvd lagt til grunn takstmannens arealangivelser. Det er således ikke foretatt kontroll av takstens arealmålinger eller beregningsgrunnlag for slike. Megler kan ikke holdes ansvarlig ved arealavvik.

LOVLIGHET
Fritidsbolig:
- Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.


OPPSUMMERING AV AVVIK:
TG2 (AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK):
- Utvendig > Nedløp og beslag
- Utvendig > Dører
- Innvendig > Overflater
- Innvendig > Radon
- Innvendig > Pipe og ildsted
- Innvendig > Innvendige trapper
- Innvendig > Innvendige dører
- Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater vegger og himling
- Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater Gulv
- Våtrom > 2. etasje > Bad > Sluk, membran og
tettesjikt


TG UI (KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØK)
- Utvendig > Taktekking
- Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
- Tomteforhold > Forstøtningsmurer
- Tomteforhold > Terrengforhold

For ytterligere informasjon ber vi deg foreta en grundig gjennomgang av tilstandsrapport som følger vedlagt. Denne inneholder informasjon av vesentlig betydning for eiendommen. Vi oppfordrer alle interessenter til å foreta en grundig gjennomgang av boligen/eiendommen, gjerne sammen med teknisk fagkyndig.

Beskrivelse av tomt

Tomten er plassert i skrående terreng, opparbeidet med ankomst vei.

Byggemåte / Konstruksjon

Stor fritidsbolig over to plan med terrasse. Uteområdet er delvis opparbeidet med mur og tilkomstvei.

Bygningen har støpt gulv på fast masser, yttervegg i bindingsverk med liggende trekledning. Saltak tekket med torv.

Boligen er oppført i 2009, og dens tids byggeskikk ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold.

UTVENDIG:
Taket var snødekket på befaringsdagen, det er ikke gjort nærmere undersøkelse. Takrenner og nedløp av lakkert aluminium fra byggeår med nedløp til terreng. Varierende temperaturer over tid har medført mye is og at vannet har funnet alternative avrennings veier.

Det er bindingsverk konstruksjon med liggende trekledning fra byggeår. Kledning fremstår vedlikeholdt og er fagmessig utført. Det er utført stikkprøver i underkant av kledning, rundt vinduer og dører. Noe tørkesprekker registrert. Tilstandsgrad basert på helhet.

Takkonstruksjonen består av sperrekonstruksjon med saltak på limtredrager. Det er undersøkt for fuktskjold og andre avvik.

Vinduer med isolert 2-lagsglass, fra byggeår. Glass og karmer er undersøkt. Beslag og lukkemekanisme er kontrollert. Det er noen mindre avvik registrert. Tilstandsgrad basert på helhet.

Ytterdør og balkong dør med glassfelt Det er en profilert boddør. Karmer, beslag og lukkemekanisme er kontrollert.

Terrasse i trekonstruksjon med tilkomst fra stue og bakkeplan.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Systemet er besiktiget i rørskap, og kontrollert for lekkasje, merking og slitasje. Avløpsrør av plast, kontrollert for utførelse og lekkasje.

Naturlig avtrekk og tilluft. Mekanisk avtrekk på kjøkken og bad.

Luft-til-luft varmepumpe fra 2022, plassert i stue Det er en varmtvannstank på ca. 200 liter plassert i bod.

Berederen er koblet til stikkontakt, dette var en godkjent løsning i 2009. Sikringskap med automatsikring og jordfeilbryter. Anlegget er plassert i gang. Brannvarsling og slukningsutstyr er montert.

TOMTEFORHOLD:
Byggegrunn av fjell og faste masser. Opprinnelig drenering fra byggeår. Grunnmur og støpt gulv på faste masser fra byggeår.

Forstøtningsmur mot parkeringsplass. Eiendommen er plassert i skrående terreng. Utvendig vann og avløpsledninger er ikke synlige for kontroll. Vurdering basert på alder og avgitte opplysninger.

Opplysningene ovenfor er hentet fra tilstandsrapporten.

Standard

INNVENDIG:
Innvendig gulv med ulike overflater, parkett og fliser. Vegger og himling av trepanel. Overflater er kontrollert for knirk og svikt, visuelt for fuktskjold og andre avvik. Gulv mot grunn i betong og etasjeskille i trebjelkelag fra byggeår er kontrollert for horisontal avvik målt med laser. Resultatet tilfredsstiller dagens krav til avvik.

Eiendommen ligger i område med moderat til lav aktsomhet for radon. Det er ikke dokumentert at boligen har hatt radonmåling eller radonsperre.

Elementpipe, pusset og malt, med heldekkene beslag over tak. Peisovn montert i stue med tilstrekkelig avstand til pusset og malt brannmur. Ubrennbart materiale fremfor feieluke.

Innvendig trapp er testet og kontrollert. Det er en heltre trapp fra byggeår med noe bruksslitasje og mangler. Malte fyllingsdører fra byggeår. Overflate er undersøkt og åpne/lukke mekanisme sjekket.

KJØKKEN:
Kjøkken med profilerte fronter fra byggeår. Laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Kjøkkenventilator montert under skap med avtrekk ut.

BAD 1.ETASJE:
Bad i 1. etasje med fliser på gulv og panel på vegger. Smøremembran og plastsluk med ukjent utførelse. Varmekabler i gulv, dusjkabinet, opplegg for vaskemaskin, badstu og toalett. Vegger og himling er sjekket for utførelse og generell slitasje Sluk er plassert under dusjkabinett og fall til sluk sjekket med laser. Overflate gulv er sjekket for riss, bom i fliser og generell slitasje. Sluk er kontrollert for overganger og korrekt montert mansjett i klemring. Benkeskap med nedfelt porselen servant, speil med belysning over. Det er registrert noe bruksslitasje. Tilstandsgrad basert på helhet. Badet har mekanisk avtrekk. Det er forrett fuktmåling i vegg ved dusj, uten å påvise noe unormale forhold.

BAD 2.ETASJE:
Bad i 2. etasje med fliser på gulv. Trepanel på vegg og i himling. Smøremembran og plastsluk med ukjent utførelse. Det er varmekabler, gulvstående toalett og dusjkabinett. Vegger og himling er sjekket for utførelse og generell slitasje Sluk er plassert i dusjhjørne og fall til sluk sjekket med laser. Overflate gulv er sjekket for riss, bom i fliser og generell slitasje. Sluk er kontrollert for overganger og korrekt montert mansjett i klemring. Benkeskap med nedfelt porselen servant, speil med belysning over. Det er registrert noe bruksslitasje. Tilstandsgrad basert på helhet. Badet har mekanisk avtrekk. Det er forrett fuktmåling i vegg ved dusj, uten å påvise noe unormale forhold.

BADSTUE:
Det er badstu plassert på bad i 1. etasje. Badstuen med infrarød varme som oppvarming.

Ovenstående informasjon er hentet fra tilstandsrapporten.

Oppvarming

Elektrisk (varmekabler på gulv på bad i 1 og 2. etasje), vedovn og varmepumpe.

Energimerking

Energiattesten er bekreftet og offisiell. Energiattesten i sin helhet er tilgjengelig i nedlastbar lenke på eiendommens side på finn.no.

Adkomst

Privat adkomstvei med bom i innkjøringen til hyttefeltet.

Parkering

Romslig parkeringsplass på eiga tomt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Overtakelse

Etter avtale. Før på ønsket tidspunkt på budskjema.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Dersom eiendommen har et mindre grunnareal (tomt) enn kjøperen har regnet med, er det likevel ikke en mangel hvis ikke arealet er vesentlig mindre enn det som fremkommer av salgsdokumentene, jf. avhl-3-3. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Det første budet skal inngis skriftlig på budskjema, påført budgivers signatur og vedlagt kopi av legitimasjon. Budskjema ligg vedlagt prospektet. Alternavtvit kan man legge inn bud elektronisk, ved bruk av "Gi bud" knapp i nettannonse, hvor budgiver må legitimere seg med BankID. Senere bud kan inngis per e-post eller SMS til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har en kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver frem til angitt akseptfrist. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handelen er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan kreve kopi av budjournalen i anonymisert form etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises det til Forbrukerinformasjon om budgivning som er inntatt i salgsoppgaven.

Vedlegg til Salgsoppgaven

- Tilstandsrapport datert 08.02.2024.
- Selgers egenerklæringsskjema datert 04.03.2024.
- Ferdigattest for hytte datert 24.06.2009.
- Byggetegninger datert 21.05.2008.
- Kommunedelplan for Bøasetra-Ullsheim datert 25.02.2013.
- Føresegner til reguleringsplan Bøanedsætra Hyttegrend.
- Mindre reguleringsendring for Bøanedsetra Hyttegrend.
- Reguleringsplankart datert 19.02.2024.
- Kommuneplankart datert 18.02.2024.
- Eiendomsgrenser datert 18.02.2024.
- Energiattest datert 05.03.2024.

Regulering

I henhold til reguleringsplan for samla plan for Bøanedsetra-mindre endringar med plan-id 2011009, datert 07.11.2012, er eiendommen regulert til fritidsbebyggelse-frittliggende. Boligen omfattes av Kommunedelplan for Bøasetra-Ullsheim, datert 25.02.2013 og er avsatt til fritidsbebyggelse, nåværende og idrettsanlegg, nåværende.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode343350733
Sist endret20. juni 2024 18:40
ReferanseLEAS1.2448

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.