Bildegalleri

Solgt
Slevik Hyttepark, Fredrikstad

Nyt hyttelivet nær sjøen og flotte fritidsområder ved skjærgården! Kun 1 time fra Oslo og 20 min fra Fredrikstad

Kart med kartnålSlevikkroken, tomt 13, 1622 Gressvik
Prisantydning4 829 000 kr
Omkostninger
43 740 kr
Totalpris
4 872 740 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
72 m² (BRA-i)
Bruksareal
76 m²
Eksternt bruksareal
4 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
26 m² (TBA)
Tomteareal
1 260 m² (eiet)
Soverom
2
Rom
7
Sengeplasser
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Bilvei frem
Golfbane
Innlagt strøm
Innlagt vann

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Nyt skjærgården fra Slevik Hyttepark!
Slevik Hyttepark, beliggende utenfor Fredrikstad og kun et steinkast unna Hankø, er et idyllisk sted hvor du kan nyte deilige sommerdager. Med gangavstand til sjøen, er dette et perfekt sted for de som ønsker å komme nærmere naturen og samtidig ha tilgang til alt det Fredrikstad og Hankø har å by på.

Hytteområdet tilbyr muligheten til å bygge din egen hytte fra en av selskapene i Faun Gruppen, Med Faun Gruppen sin lange erfaring og ekspertise gir dette deg muligheten til å skape ditt eget drømmested, tilpasset dine ønsker og behov.

Enten du ønsker å tilbringe sommerdagene med bading, fiske, eller bare slappe av i solen, er Slevik Hyttepark et flott sted å være. Med sin beliggenhet nær sjøen og naturen, er dette et sted hvor du virkelig kan koble av og nyte livet.

Beskrivelse

Hytteområdet tilbyr muligheten til å bygge din egen hytte fra en av selskapene i Faun Gruppen. Med Faun Gruppen sin lange erfaring og ekspertise gir dette deg muligheten til å skape ditt eget drømmested, tilpasset dine ønsker og behov.

I denne annonsen har vi priset hyttemodellen Polar 88 fra Nordlyshytter.
Bilder og plantegninger av hyttemodellen i annonsen er katalogutgave, og vil tilpasses tomten ved utarbeidelse av situasjonsplan. Planløsning, vinduer, inngangsparti osv kan tilpasses kundens ønsker, slik at den tar hensyn til adkomst, utsikt og solforhold på den enkelte tomt.

Polarserien er vår bestselgende serie med ikonisk stueutstikk.
Fremskutte midtpartier gir hyttene en lys og luftig stue med utsikt i tre retninger. Stuedelen har åpen himling og hele 4,4 meter under taket. Utvendig skaper stueutstikket i front gode, lune uteplasser tilpasset skiftende vær- og vindforhold. Dette er hytta som passer utmerket for utsiktstomtene, enten det er ved sjø, skog eller fjell.

Polar 88 modellen er en kompakt, men likefullt romslig og luftig hyttemodell. Med oppholdsrommene plassert i front av hytta er naturens mange opplevelser og overraskelser tilgjengelig til enhver tid. Fra sofakroken, spiseplassen eller kjøkkenbenken.

Eksteriør- og interiørbilder i annonsen er ment som inspirasjon, og kan avvike fra standard leveranse og fra priset modell.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hyttemodell Polar 88 fra Nordlyshytter, inkl. tomt 13, graving og grunnmur.

Utarbeidelse av situasjonsplan er inkl. i pris.
Tilknytningsavgift infrastruktur er inkl i tomtepris.

I tillegg til annonsert pris tilkommer også (priser nedenfor er 2024-tall, årlig økning må påregnes):
Byggestrøm og renovasjon, i byggeperioden, ca 35.000 kr
Byggesaksgebyr kommune: kr 19 450
Skjøting av strømkabel fra tomtegrense til utv.målerskap.: Kr 10.000
Tilknytning fiber: kr 1 900
Årlig kostnad for veinettet og vann: kr 3 000

Det tas forbehold om feil i overnevnte tilleggskostnader og årlige gebyrer. Overnevnte beløp kan endres årlig.

Det må påregnes årlige kostnader til drift, og for å holde hytta i orden, herunder og som eksempel: Strømkostnader, abonnement/bruksavgift for renovasjon, vann og avløp, evt. eiendomsskatt, feieavgift, velkontingent, årlig kostnad for andel bruk og brøyting/vedlikehold av veier, bidrag til løypekjøring og trivselstiltak. Listen over er ikke uttømmende og vi oppfordrer til å kontakte selger eller sjekke kommunens hjemmesider.

Det kan også bygges andre hyttemodeller fra Faun-gruppen på tomten. Ta kontakt med hyttekonsulent for nærmere info om priser og innhold. Det vil være forskjeller i hva som inngår i leveransen fra de enkelte hytteselskapene i Faun.

Standard

Nøkkelferdig leveranse:
Hytta er ferdig og klar til bruk. Bygget leveres komplett med panelt bad, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning med hvitevarer og peisovn med stålpipe. Nøkkelferdige prosjekter leveres i samarbeid med sideentreprenører på vvs og elektro, som fakturerer kunde direkte for sine arbeider. Utarbeidelse og innsending av byggesøknad uten dispensasjoner, samt ferdigattest inngår i prisen.

- Komplett byggesett
- Råbygg montert
- Tak tekket med shingel
- Takrenner montert. Råbygg isolert
- Råbygg plastet
- Innvendig reisverk montert
- Gulv i furu lagt på hems
- Gulv i furu lagt i 1 etg.
- Panelt bad
- Flislagte gulv på bad og entré med varmekabler
- Kjøkkeninnredning fra Huseby m/hvitevarer
- Baderomsinnredning
- Peisovn Duo 1 fra Nordpeis med stålpipe
- Terrasse montert
- Innsending av byggesøknad
- Koordinering i byggeperioden
- Elektroinstallasjon levert av sideentreprenør
- VVS installasjon levert av sideentreprenør
- Søknad om ferdigattest

Alle innvendige overflater i hytta kan, mot tillegg i pris, leveres ferdig behandlet fra fabrikk i våre utvalgte farger. Utvendige materialer kan, mot tillegg i pris, leveres med en tre-strøks behandling gjort på fabrikk. Panel, omramming og vindskier leveres råtebehandlet, grunnet og med beis/maling i den fargen du ønsker fra Jotun sitt fargekart. Synlige snitt flater, dragere og søyler må tas av kunde i etterkant.

Se også vedlagte leveransebeskrivelse for mer informasjon om leveranse og tilvalg.

Beskaffenhet

Byggeklare tomter!
Slevik Hyttepark er et lite, koselig hytteområde med romslige tomter og totalt ca. 20 hytter.
Tomtene ligger høyt i terrenget og har sol fra morgen til kveld, og er klargjort med vann og avløp, fiber og strøm. Hyttefeltet er delt i to med god avstand mellom, og begge felt ligger inntrukket i blindveier.

Tomtene ligger kun en liten spasertur fra Slevikkilen hvor du finner en hyggelig marina. Tomtene er romslige med størrelse fra 830m2 til 1 260m2. Tomtene er ikke fradelt, avvik på tomteareal kan forekomme.

Beliggenhet

Fra Slevik hyttepark er det kort vei til mye.
I umiddelbar nærhet finner du Vikane, og Hankø, - en opplevelse i seg selv med sine havner, Yacht Club, seilerkro, hotell og restauranter og ikke minst sin bilfrie idyll, badeplasser og vakre hytteeiendommer.

I tillegg til Foten, med sandvolleyballbane, cafe, strand og stupetårn er også værbitte Mærrapanna en fin sykkeltur unna, og til restaurantene i Vikane likeså. Har du båt, har du tilgang på en variert kyststripe spekket med opplevelser. Det er flere båthavner rett i nærheten. Samtidig har du skogens ro lett tilgjengelig, og kyststien som slynger seg gjennom fredfylt skogsterreng.
Det populære utsiktspunktet "Blåsopp" ligger like ved, og herfra har du panoramautsikt over ytre Oslofjord.

Til Fredrikstad er det 15-20 minutter med bil og til Oslo, en drøy time.

Adkomst

Kjør mot Gressvik og Hankø. Legg inn Slevikkroken 6, 1622 Gressvik og følg skiltet vei til Slevik Hyttepark.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, graving og støpt plate i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt. Nordlyshytter AS står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Nordlyshytter AS oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 2 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Nordlyshytter AS. Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven.
Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 151,5 fra des. 2023. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid" frem til Nordlyshytter AS påbegynner selve oppføringen av hytta.

Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Hyttens plassering kan være som illustrert på situasjonsplanen.
Situasjonsplanen er å betrakte som den plasseringen vi mener er best. Plassering avgjøres i samråd med kunde, høyde avgjøres av kommunen. Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering av hytteplassering og adkomstveger.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med grunneier vedrørende tomt, med grave-grunnmursentreprenør vedrørende grunn- og betongarbeider, og Nordlyshytter AS (evt. annet selskap i Faun-gruppen) vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene.

Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av signaturberettiget hos grunneier, graveentreprenør, grunnmursentreprenør og Nordlyshytter AS.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode342194369
Sist endret29. apr. 2024 08:14
Referanse66553

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.