Bildegalleri

Hemsedal

Hemsedal-Prosjektert Saltdalshytte ( Modell Bergstua) ved Storevatn hyttefelt!

Kart med kartnålRanen 1, 3560 Hemsedal
Prisantydning4 997 200 kr
Omkostninger
0 kr
Totalpris
4 997 200 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Bruksareal
92 m²
Tomteareal
925 m²
Grunnflate
101 m²
Soverom
4
Meter over havet
850

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Bilvei frem
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Attraktive og solrike utsiktstomter beliggende ca. 845 meter over havet med utsikt til blant annet Skogshorn, Storevatn, Totten mm.

Feltet deles inn i to byggetrinn. Byggetrinn 1 består av tomt 1 til tomt 44. Byggetrinn 2 er de resterende - tomt 45 til 72. Tomtene i første byggetrinn er byggeklare, og det kan påregnes brukstillatelse når vann og avløpsanlegget er ferdigstilt.

Tomtene varierer i areal fra ca. 800 m2 til ca. 1 800 m2 med en reguleringsplan som tillater et frittliggende fritidshus med ett tilhørende sidebygg. Sidebygget kan være anneks, bod eller garasje. Tillatt utnytting er 186 m2 BYA hvor 36 m2 skal opparbeides til 2 vinterbrøytede parkeringsplasser på 18 m2 hver

Generelt

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer. 

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Vi har elementproduksjon av våre hytter som gjør at hyttene blir ført opp på kort tid og blir raskere tett. Dette er en fordel med tanke på vær og vind under byggeprosessen. Dersom du trenger et ekstra soverom eller endre på planløsningen er vi fleksible for å skreddersy din drømmehytte.

Det er visse kvaliteter man må ser etter når dere skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene, utsikten og generell beliggenhet. Mulighetene for langrenn, skøyter, fotturer og andre naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted. Storevatn hyttefelt har alle disse kvalitetene såvel som et bra veinett/infrastruktur laget av geoingenører, lave brøytekostnader og kort vei til absolutt alle gode fasiliteter i området

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Vinteren i Hemsedal er en snøsikker og stabil. Fra toppen av tomtefeltet er det ca. 100 meter til preparerte skiløyper, som er en del av et omfattende løypenett. Løypenettet sløyfer seg gjennom skogs- og høyfjellsterreng. Her kan en velge mellom klassisk, skøytespor og stikkede høyfjellsløyper.
For den fartsfylte er det ca. 25 minutter kjøretid til Hemsedal Skisenter, som er Norges nest største skisenter. Her er det skikjøring fra tre topper som alle er over 1 000 moh., med over 50 bakker og 20 heiser. Med et godt utvalg nedfartsløyper i ulike vanskelighetsgrader passer senteret for enhver i familien. Her er det også skiskole, skiutleie, restauranter, kafeer, utesteder og butikker å finne. Eventuelt kan en reise til Solheisen Skisenter, som også kan by på herlig pudderkjøring.

Våren i Hallingdal er kort, men fortsatt en perfekt tid for toppturer. Randonemulighetene i Hemsedal er unike og det er korte avstander til kjente turer som Skogshorn og Nibbi.

Hytta skal være en helårsdestinasjon og sommeren i fjellet kan by på fine turmuligheter. Nyt lange, lyse dager med kveldssol på hytta i fred og ro. Spasér ned til Storevatn for et forfriskende bad, prøv fiskelykken eller ta en kajakktur. Opplev Panoramaveien med sykkelen, en vei som strekker seg gjennom vakker natur fra Hemsedal til Fagernes. Om en trenger mer fart, finner en 17 sykkelruter på totalt 200 km tilrettelagt for ulike ferdighetsnivåer. Er en interessert i golf, er det atten-hulls bane ved Hemsedal Golf Alpin og ni-hulls bane med familievennlige forhold i Grøndalen.

Høsten er en flott tid på fjellet med sterke farger i mange nyanser. Området har et godt utgangspunkt for de turinteresserte, med flere merkede turstier for alle og enhver.

Innhold

 

Prosjektert oppgradert  BERGSTUA  med tilvalg fra Saltdalshytta ( Bergstua - Saltdalshytta ) 3247 200kr . 

Selveiertomt tatt utgangspunkt i tomt 31 til Kr. 1 750 000 ,- www.storevatn.no

I tillegg til dette må grunnarbeid utføres på tomten før hytten kan bygges. Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser. Tomten er i dag grovplanert og ryddet av eier. Ytterligere opparbeidelse er ikke inkludert i pris.

Graving og støp estimeres til ca 650 000kr for denne modellen.innhold

INNVENDIGE OVERFLATER:

 • Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av Moelven behandlet sprekkpanel, dimensjon 13x120mm. Stående på vegg og i møneretning i tak.
 • Foringer til dører og vinduer, gerikter, tak- og gulvlister, leveres i samme farge som panelet. Lister er av Moelven Tidløs.
 • Vegger på bad leveres med baderompanel, type Marcato Dark Soot. 
 • Gulv i bad leveres flis lagt med varmekabler. Arc grå 20x20
 • Gulv i vindfang leveres som flis med varmekabler av størrelse 30x60 cm
 • Øvrige gulv er parkett som resten av etasjen i typen 1 stavs Eik, sand plank.
 • Trapp og innerdører leveres gråmalt i farge NCS: S7500-N.
 • Dører type Line 1-speils Grå, med sorte dørvridere.
 • Ventiler i vegger for lufting.

 

YTTERVEGGER OG TAK:

 • Yttervegger med stående Låvepanel med valgfri grunning, lys brun for beis eller NCS S2500-N for dekkbeis/maling. Isolert med 200mm Glava (150mm+50mm).
 • Vinduer, ytterdører og altandører leveres ferdig overflatebehandlet etter Tek 17. Farge grå S7500-N.
 • Tak isolert med 225mm Glava og tekkes med Isola sort pappshingel type Skrå.
 • Takrenner, nedløp, snøfangere, soilhette og pipebeslag med eventuell feieplattform leveres i sort lakkert stål.

INNVENDIGE VEGGER:

 • Leveres med 68mm isolert bindingsverk som paneles på begge sider. Teknisk vegg utføres med 148mm bindingsverk.
 • Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk.
 • Baderomvegger leveres med baderompanel.

 

ILDSTED OG PIPE:

 • Jøtul stålpipe. Peisovn Jøtul-F371 advance i sort lakk.

 

FLISLEGGING:

 • Avretting og legging av flis på gulv i vindfang og bad som nevnt over. Flis legging av vegger i bad tilbys mot pristillegg.

 

ELANLEGG:

 • El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400.
 • Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendig stikk.
 • Flislagte gulv leveres med varmekabler.
 • Gulv i kjøkken/stue leveres med varmekabler nedstøpt i plate på mark.

 

RØRLEGGERARBEIDER:

 • Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

 

ALTAN/TRAM OG VERANDA:

 • Altan kommer som tilvalg etter kundens ønske.

 

KJØKKEN- OG BADEINNREDNINGER:

 • I våre standard leveranser følger det et verdikort på kr. 45 000,- levert av Sigdal Kjøkken AS. I denne leveransen har vi lagt inn verdi kort på kr. 100 000,- inkl. mva. Endringer i sluttsum korrigeres gjennom endringskontrakt.
 • Baderominnredning bestående av 60 cm servantskap med to dører, heldekkende vask og 60 cm speilseksjon leveres av rørlegger.

 

FØLGENDE ER IKKE INKLUDERT I KJØPESUMMEN:

 • Illustrasjoner i dette prospektet kan inneholde tilvalg som ikke er med i standard leveranse. Eksempelvis tørrmur på fasade
 • Belysning utover det som er beskrevet over er ikke inkludert.
 • Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert i leveransen.
 • Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og tinglysningsgebyrer.
 • Stiplede innredninger på tegninger.
 • Avfallshåndtering og byggestrøm
 • Fjerning av fjell

 

KJØP AV TOMT:

 • Storevatn ved John Halbjørhus
 

KONTRAKT- OG TILVALGSMØTE

Etter at byggestart er besluttet for prosjektet vil kjøper bli kontaktet av prosjektleder for SE og invitert til et møte for å gjennomgå- og signere kontrakt for hytte. I forkant av møtet vil kjøper få tilsendt tilvalglister som viser hvilke valg som kan gjøres. SE har rett til å ta seg betalt for utarbeidelser av pristilbud, tegninger mv. jf. Bustadsoppføringslova §44.

 

TILVALGSFRIST

Tilvalg for den innvendige leveransen fra Saltdalshytta gjøres av kunde sammen med selger. Tilvalg vedr. kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse gjøres direkte med respektive fag. Det er 6 uker tilvalgfrist på tilvalg til kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse etter kontraktsignering. Inngås kjøpsavtale etter at kjøkken, VVS leveranse og elektroleveranse har startet sine arbeider vil tilvalg ikke være til stede. Dersom tilvalgordrer ikke blir godkjent og signert av kjøper i løpet av 6 uker etter signert kontrakt vil hytten bli levert i henhold til SE sin standard leveranse.

 

TILVALGSBESTILLING

Hvis kjøper ikke ønsker tilvalg eller ikke ser behov for å komme til tilvalgmøte, vil hytten bli levert i henhold til standard leveranse. Hvis kjøper ønsker tilvalg, vil de aktuelle tilvalgene bli inkludert i bestillingen med tilhørende priskonsekvens. Alle priser er inklusive MVA og viser merkostnaden for å oppgradere fra standard leveranse til det aktuelle tilvalgproduktet. Tilvalg faktureres ved oppstart tekniske fag.

 

KONTROLL AV BESTILLING

Det er svært viktig at kjøper ser nøye igjennom bestillingen og sjekker at den er i overenstemmelse med ønsker og avtaler som er inngått. Overenskomster som ikke finnes i bestillingen, har ikke gyldighet. Avtalene er bindende og kan ikke endres etter at den er signert og returnert. Skulle det være avvik eller uklarheter i bestillingen må kjøper umiddelbart ta kontakt med SE sin representant og avklare forholdene. Bestillingen er underlag for leveransen SE mottar fra leverandøren (Saltdalshytta). Produktene er spesialbestilt til prosjektet og kan ikke avbestilles eller returneres. Dersom hytten avbestilles, skal bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet

 

 

Saltdalshytta er behjelpelig med hele prosessen til nøkkelferdig hytte. 

 

SALTDALSHYTTA kan også levere nøkkelferdige hytter andre steder i Hemsedal og Golsfjellet ved interesse.

Kontakt undertegnede ved interesse.

www.saltdalshytta.no 

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Saltdalshy­tta

Andreas Odden

Selger Saltdalshytta

Send melding

Jon Halbjørhus

Daglig leder Storevatn

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode341944163
Sist endret02. mai 2024 08:03

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.