Bildegalleri

Kvitfjell - Laftestølen - Eksklusiv, prosjektert hytte fra LHM, med spesialdesignede løsninger! Bergvarme, ski-inn/ut

Kart med kartnålMorkvegen 22, 2634 Fåvang
Prisantydning16 900 000 kr
Omkostninger
423 500 kr
Totalpris
17 323 500 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Annet fritid
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
203 m² (BRA-i)
Tomt
Festet
Festeavgift
5 365 kr
Byggeår
2024
Soverom
4
Rom
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Garasje/P-plass
Turterreng
Offentlig vann/kloakk
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Visningspåmelding

Om eiendommen

Velkommen til ditt nye fristed! LHM - Fjellets flotteste!

Praktfull, prosjektert stavlafthytte med 4 soverom, hvorav ett også kan brukes som tv-stue, 3 bad, sauna, master bedroom og en romslig kjøkken-/stueløsning med store vindusflater og god takhøyde. Hytta får også egen sportsgarderobe med direkte adkomt til entrèen.

Hytta blir perfekt beliggende, uten sjenerende gjennomganstrafikk og med meget god ski-inn/ut. Tilbringerløypa rett ved hytta tar deg rett ut i både alpinalegget og langrennssporet. Fra hytta har man også gangavstand til Vestsiden Deli, Gondolden Fjellbistro og ikoniske Tyrihanstunet!

Det samme gjelder sportsforretning, skiutleie og skiskole.

En meget innholdsrik hytte, med høy standard og eksklusive løsninger

Hytta vil holde en gjennomgående meget høy standard med flotte og moderne materialer og utstyr, samt delikate fargevalg.

Hytta vil gå over to plan, og inneholde:
Stort flislagt vindfang med varmekabler. Herfra er det egen inngang til skirommet. Romslig hall med lekre plassbyggede garderobeskap og adkomst til skirommet. Skirommet innredes med garderobeskap, sittebenker og oppbevaringshyller til hjelmer mv. Praktisk oppheng for ski.
Fra hallen er det adkomst til et stort flislagt bad med sauna. Fra hallen er det skyvedør inn til en stor, velutstyrt kjøkkenavdeling med utgang til terrasse. Den åpne løsningen fører videre til en romslig stue som har peis, god takhøyde og store vindusflater som gir utsikt utover dalen og alpinbakkene. Innenfor stuen ligger et master bedroom med eget flislagt bad, walk-in closet og utgang til terrasse.

Andre etasje har et flislagt bad, to praktiske boder, stue og hele tre soverom. Det ene soverommet kan også brukes som TV-stue.

Ved siden av entréen er det egen adkomst til sportsgarderoben, og eget skiskap på yttervegg..

Hytta oppgraderes med spesialdesignet kjøkken med en stor kjøkkenøy med Dekton benkeplate og selvsagt Miele hvitevarepakke. Trappen (Xtrapp) er også spesialdesignet med integrert belysning og en lekkert designet håndløper. Høykvalitetspeis fra tyske Brunner, med peishette kledd med store håndmalte stålplater. Alle dører er oppgraderte til ekstra tykkelse og gulvene er hellimte. Oppvarming med vannbåren varme fra bergvarme.

Bildene viser lik hytte, oppført på nabotomt (nummer 24).

Nøkkeltall

Gulvareal: 216 m2 (125 + 91 m2)
BRA-i: 203 m2
3 terrasser (totalt 46,5 m2)
4 soverom, ett i kombinasjon med tv-stue
14 sengeplasser
3 bad
Peis
Sauna
Master bedroom med eget bad og walk-in closet
2 boder i andre etasje
7,8 m2 sportsgarderobe i tilknytning til entréen

Laftestølen - Eksklusive laftehytter med ski-inn/-ut og gangavstand til serveringssteder!

På et sentralt og flott beliggende hyttefelt på Kvitfjell Varden kommer nå 14 moderne og helt nye stavlaft- og laftehytter fra anerkjente LHM-gruppen! Hyttene kommer på romslige utsiktstomter. Laftestølen har en unik beliggenhet med direkte ski-inn/ski-ut til både langrenn og alpint, og byr på en flott utsikt mot Kvitfjell Vest og alpinbakkene!

Etter en aktiv dag i bakken eller skisporet, kan du nyte ettermiddagssolen i hytteveggen og den flotte utsikten mot Kvitfjell. Med en slik beliggenhet og utsikt over fjellene, skogen og skibakkene, får du virkelig følelsen av å være på fjellet!

Hyttene lages i tradisjonell laftestil, etter strenge kvalitetskrav, og er smakfullt utformet med åpne og tidsriktige planløsninger.
I Laftestølen får du en nøkkelferdig hytte i en standard som er langt over det normale. LHM-hyttene byr på en perfekt kombinasjon av gode håndverkstradisjoner og et moderne uttrykk, som legger til rette for avkobling i eksklusive omgivelser etter en aktiv dag på fjellet.

Besøk www.Laftestolen.no for hyttevelger!

Besøk hjemmesiden www.laftestølen.no for å finne din drømmehytte!

Ta kontakt for visning!

Vi vil være tilgjengelige for visninger hele vinterferien og tiden fremover!
Ta kontakt for å avtale tidspunkt som passer for deg.

Megler: Hallvard Brekke Klingen - mob:98 40 55 75
Utbygger: Cato Menkerud - 911 66 311

Kvitfjell - Skientusiastenes førstevalg

Snøsikre Kvitfjell har en unik atmosfære, som blander det beste av skikjøring med det fremste av kos og hygge. Lett tilgjengelig fra E6, kun 45 minutter nord for Lillehammer, er dette skientusiastenes førstevalg med lange nypreparerte løyper og frikjøringsområder hvor du kan rendyrke skikjøringen din uten kø og mas.

Det er også det perfekte stedet for barnefamilier, turgåere og livsnytere. Fordelt på tre fjellsider finner du rikholdig med serveringssteder og løyper som byr på skiglede for alle nivåer. Her får du alt fra barneområder, funslopes og firkjøringsområder til svarte løyper med olympisk standard. Det vakre
fjellterrenget i Peer Gynts Rike byr på bredt utvalg av både vandreruter og langrennsløyper.

Kvitfjell er ikke bare den råe utforløypa du ser fra motorveien. Her finner du brede og lange løyper for alle nivåer. Med sine 34 kilometer med alpinbakker som sprer seg ut over 854 høydemeter byr Kvitfjell på fred, ro og perfekt preparerte løyper så langt øyet kan se. Du trenger ikke å bekymre deg over lange heiskøer.

På østsiden finner du de bratte og utfordrende løypene som ble benyttet til både utfor og super-G under OL på Lillehammer i 1994. Siden den gang arrangeres det årlig Word Cup i utforstraséen. Vestsiden er et eldorado for alle nivåer. Her finner du røde og grønne løyper, utfordrende skogskjøring og et perfekt barneområde med skålheis og rullebånd for de minste. Varden-siden byr på 5 blå og grønne bakker for de som ønsker å cruise nedover, og et utfordrende og morsomt skogsområde for barn og voksne. Her ligger også det nye frikjøringsområdet - Pudderskogen.

Laftestølen er det perfekte utgangspunktet for langrennsturen. Her kan du la bilen stå igjen på hytta - det er bare å gli rett ut i langrennsløypene utenfor døren.

Tar du Varden-heisen opp til toppen får du tilgang til et utstrakt langrennsnett med mange muligheter. Fra toppen av Varden er det i overkant av 1 mil til
Skeikampen og 2,5 mil til Gålå. Man kan også ta kortere turer til Skardbua og Fagerhøi. Det preppes flotte spor hele sesongen, og det finnes turer for alle nivåer i det 600 km lange løypenettet. For barna er det et stort skilekområde rett nedenfor Laftestølen, som egner seg utmerket til lek og aktivitet.

Kvitfjell - også kjent for sin gode mat!

Kvitfjell er stedet for matentusiastene, og her finner du et spennende utvalg spisesteder som tilbyr alt fra komplette gourmetmiddager til nybakte kanelboller og en god kopp kakao. Med hjemmelaget kvalitetsmat får matopplevelsen fullt fokus. Derfor er vi på Kvitfjell stolte over å være en frityrfri sone.

Tyrihanstunet må oppleves. Med fantastiske hjemmelagede lunsjretter, egen pizzeria, afterski og kveldsservering med Raclette, har Tyrihanstunet blitt en institusjon på Kvitfjell, som i tillegg tilbyr hjemkjøring. På vestsiden ligger også Gondolen Fjellbistro. Her får man hjemmelaget mat, varme og
kalde drikker og god stemning. Nye Varden restaurant serverer vanvittig god mat og holder det samme høye nivået som ellers på Kvitfjell. Koia, på østsiden, serverer gourmetpølser og god drikke i en 300 år gammel tømmerkoie, med gamle ski og startnummer på veggene. Dette er det perfekte stedet for en pause i bakken, og er Kvitfjells svar på den østerrikske afterskien. Helt nye Fôr på østsiden serverer nydelige lunsjretter og tilbyr gourmetmat med 5- og 7-retters middager.

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger AS / Hallvard Brekke Klingen

Selger/Utbygger

Lhm gruppen as

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 218 i Ringebu kommune

EIerform tomt: Festet tomt

Byggeår

2024

Oppvarming

Hytta leveres med vannbåren bergvarme i hele
første etasje i tillegg til varmekabler på badet i andre etasje. Øvrige rom
i andre etasje får fine sorte panelovner på veggene.
Fjernstyring av varme / "ring hytta varm" leveres som
standard.

Parkering / Garasje

Det vil være billoppstillingsplass til to biler på tomten.

Adkomst

Ta av fra E6 ved Fåvang og følg skilting mot Kvitfjell Varden / Vest. Vegen slynger seg oppover i dalsiden mot Kvitfjell Vest. Etter å ha passert Servicesenteret (ligger på høyre side av vegen) tar man til venstre opp mot Varden. Laftestølen ligger inn andre stikkvei til venstre.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Selger tar forbehold om å tinglyse rettigheter og forpliktelser som er nødvendige for gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av denne typen erklæringer/servitutter. Følgende heftelser skal tinglyses på Eiendommen/tomten ved hjemmelsovergang:

Tinglysning av festekontrakt
Plikt for kjøper å være medlem av Varden hytteeierforeningn.
Plikt for kjøper til å betale et årlig løypebidrag til hytteeierforeningen. Det årlige løypebidraget skal dekke oppkjøring av blant annet langrennsløyper og er per tidspunkt for inngåelse av Kontrakten NOK 950, og kan indeksreguleres hvert tredje år.
Tinglyst adkomstrett og vedlikeholdsplikt på felles interne adkomstveier på feltet.

Opprettelse av velforening og hytteeierforening:

Hytteeierforening for Kvitfjell Varden:
Kjøper får gjennom inngåelse av Kontrakten, rettigheter og plikter knyttet til felles forvaltningsoppgaver i området. Kjøper blir ved inngåelse av Kontrakten forpliktet til å delta i en hytteeierforening hvis formål blant annet er drift og forvaltning av fellesoppgaver, herunder veier og felles tekniske anlegg innenfor den aktuelle reguleringsplan. Hytteeierforeningen vil bli etablert av Kvitfjellvarden AS, som har hovedansvaret for utviklingen av Kvitfjell Varden. Tomten og de øvrige tomter som selges på Eiendommen, vil vederlagsfritt kunne benytte fellesarealer. Eierskap til felles infrastruktur vil bli fordelt andelsvis på den enkelte Tomt. Hytteeierforeningen skal være ansvarlig i henhold til sine medlemmer for:
o Drift og forvaltning av veier i området i henhold til reguleringsplan, bebyggelsesplan og eventuell tomtedelingsplan. Ansvaret inkluderer også regulerte skjæringer, fyllinger, parkeringsplasser og snuplasser.
o Drift og forvaltning av felles vann og avløpsanlegg fra hovedledningen til tilknytningspunktet for den enkelte tomt.
o Drift og forvaltning av eventuelle felles kabelanlegg.
o Drift og forvaltning av eventuelle fellesarealer i området i den grad disse ikke er overtatt av den enkelte tomtefester eller tomteeier.
o Innkreving av festeavgift på vegne av Grunneier for de tomter som er festet i den grad Selger og Grunneier bestemmer dette.
o Innkreving av løypeavgift på vegne av Kvitfjell Alpinanlegg AS.
Det er Kvitfjellvarden AS som bestemmer hvorledes fellesområdene og infrastruktur best skal organiseres, hvem som skal stå som eier av fellesarealer og hvem som skal stå som eier av infrastruktur etc. Kvitfjellvarden AS vil senere ta endelig stilling til hvorledes dette organiseres. Kjøper av de enkelte fritidseiendom må akseptere de løsninger som velges. Kjøper er innforstått med at Kvitfjellvarden AS, andre utbyggere og Ringebu kommune skal gis en rett til å benytte og utvide etablert infrastruktur i tilknytning til den videre utviklingen av området.

Frem til hytteeierforeningen har konstituert et styre med vedtekter og eget budsjett er medlemmene (tomtefesterne og tomteeierne), heriblant Kjøper, forpliktet til hver å innbetale et årlig beløp til dekning av forpliktelser til drift og vedlikehold som nevnt foran. Innbetalingen skal skje til Kvitfjellvarden AS som i denne perioden skal forestå drift og vedlikehold for hytteeierforeningen. Selger skal ha rett til alternativt å utligne kostnader til drift, vedlikehold og forvaltning i henhold til revidert regnskap. For dette arbeidet har Kvitfjellvarden AS krav på godtgjørelse med et årlig beløp begrenset oppad til kr. 1.000 per år per tomt.

Når hytteeierforeningen har etablert eget styre kan hytteeierforeningen selv overta drift og forvaltning med en måneds varsel til Kvitfjellvarden AS. Kvitfjellvarden AS skal etter utløpet av perioden ikke ha rettigheter og plikter utover det som da eventuelt særskilt avtales. Kjøper plikter å innbetale årsavgift fastsatt av hytteeierforeningen for dekning av driftskostnader knyttet til felles infrastruktur og fellesarealer.

Vei / Vann / Avløp

Fritidsboligen skal kobles til offtentlig vann- og avløpsnett.

I tillegg til det offentlige nettet vil deler av Vann- og Avløpsnettet mellom hyttetomtene kunne være i privat sameie mellom hyttene. Stikkledninger fra tomtegrense frem til bebyggelse er private, og fremtidig vedlikehold av disse bekostes av eier. Alle bygg som knyttes til vann og avløp skal ha montert vannmåler som leies av Ringebu kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar og fremskaffe ferdigattest og midlertidig brukstillatelse på boligene. Kjøper plikter å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, selv om seksjoneringen ikke er tinglyst. Selger vil i så fall besørge seksjonering så snart som mulig etter overtakelsen.
Kjøper er gjort oppmerksom på at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil kjøper ha rett til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesummen for uferdig utomhusareal.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse. Dette i henhold til reguleringsplan Varden 2 (vedlagt salgsoppgaven).
Eiendommen har benevnelsen FB16-1 i reguleringsplan, med tillatt utnyttelse på inntil 45%.

Det er planlagt bygging av fritidsleiligheter på felt FB16-2

Faste, løpende kostnader

Festeavgift:
Det skal betales en årlig festeavgift til grunneier.
Festeavgift vil pr. 31.12.2022 være kr. 5 981 per mål per år. Festeavgiften kpi justeres hvert år.
Festeavtalen vil være evigvarende og kan justeres årlig i henhold til konsumprisindeksen.

Eiendomsskatt:
For 2022 har Ringebu kommunestyre vedtatt en skattesats på 3,6 promille. For boligeiendommer (heltidsboliger og fritidsboliger) er det vedtatt særsats på 4 promille, samt et bunnfradrag på kr 100 000 per boenhet.


Årlige kostnader/Pliktig medlemskap i hytteeierforening:
I tillegg plikter hytteeier å betale en andel av årlige drifts og vedlikeholdsutgifter for felles vei, opparbeidet felles vann- og kloakkledninger m.m., samt kommunal renovasjonsavgift og eventuelle andre kommunale avgifter. Beløpet vil kunne variere avhengig av snømåking og strøing. For året 2023 beløpet dette seg til kr. 5000,- per år. Se punkt "Opprettelse av velforening og hytteeierforening" for utfyllende informasjon.

Videre er det plikt for kjøper til å betale et årlig løypebidrag til hytteeierforeningen. Det årlige løypebidraget skal dekke oppkjøring av blant annet langrennsløyper og er per tidspunkt for inngåelse av Kontrakten NOK 950, og kan indeksreguleres hvert tredje år. Beløpet innkreves av hytteeierforeningen.

Prognose for lignende hytte 2023:
Vannmålerleie: 732,50,-
Renovasjon fritid med VA: 1 597,50,-
Feie/tilsyn fritidsbolig, 1 pipe/løp: 412,50,-
Abonnementsgebyr vann hytte Kvitfjell: 6 161,25,-
Abonnementsgebyr kloakk hytte Kvitfjell: 5 378,75,-
Eiendomsskatt Bolig Fritid Kvartal: 12 267,-
Innbet. akonto vann 2022: -185,65,-
Innbet. akonto kloakk 2022: -279,59,-
Sum: 34 903,26,-

Det spesifiserers at kostnadene over kun er et estimat for en lignende hytte og kostnadene kan derfor variere.


Øvrige kostnader:
I tillegg vil det påløpe kostnader til strøm, forsikring og tv/internett-abonnement. Kostnader forbundet med dette er avhengig av den enkelte kundens valg/forbruk.

Oppgjør

10 % av kjøpesummen for leiligheten skal innbetales ifb. med kontraktsinngåelse etter påkrav med syv dagers betalingsfrist så snart selger har stilt garanti iht. buofl. § 12. For profesjonelle kjøpere utgjør beløpet 20 % av kjøpesummen. Innbetalingen må være fri egenkapital. Beløpet blir stående på meglers klientkonto frem til overskjøting, med mindre selger stiller garanti etter buofl. § 47.

Frem til garanti etter buofl. § 47 stilles, anses beløpet som et depositum iht. buofl. § 46 (2). Ved utstedelse av forskuddsgaranti utbetales beløpet av
megler til selger mot dokumentasjon av garanti. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til garanti etter § 47 er stilt, eller seksjonen er overskjøtet, forutsatt at de overstiger en ½ R. Resterende del av kjøpesummen, tilvalg/endringer og kjøpsomkostninger innbetales til megler senest tre virkedager før overtakelsen. Selger forbeholder seg retten til å stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret, altså i perioden fra overtakelse til tinglysing av skjøtet/den formelle hjemmelsovergangen.

Forsinkes betalingen med mer enn 30 dager, har selger rett til å heve kjøpet og foreta et dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold..

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Festeavtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie (fritidsboligformål)

Hele hytta kan leies ut.

Ta kontakt med Kvitfjell Booking for fordelaktige tilbud.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Kjøper må fylle ut grønt egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet i forbindelse med kjøpet.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Tilvalg

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre enkelte tilvalg til boligene mot tillegg i pris. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat skriftlig avtale. Etter at bygging er startet, tas det forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da innkjøpene og byggingen kan ha kommet for langt.

Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, elektro, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende ved kjøp av tilleggstjenester/endringer enn de utbygger og totalentreprenør har valgt for prosjektet.

Planlagt overtagelse

Forventet ferdigstillelse vil være 7 måneder etter byggestart.
Estimert overtakelsesintervall fastsettes ved avtaleinngåelsen.

Selgers forbehold

Selger har tatt forbehold om igangsettelsestillatelse for byggearbeidene i samsvar med søknad. Selger skal, umiddelbart etter at forbeholdene er avklart, stille garanti etter buofl § 12. Garantien skal senest stilles ved oppstart av byggearbeider.

Når det gjelder forbehold knyttet til selve gjennomføringen av prosjektet (kvaliteter, utforming, m.m.), vises det til leveransebeskrivelsen for prospektet. Er det motsetninger mellom prospekttegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger.

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Selger tar også forbehold om å endre hyttemodeller, interne veier og tomter/tomtestørrelse på usolgte enheter for å eventuelt optimalisere prosjektet.

Detaljer rundt neste byggetrinn er ikke bestemt på nåværende tidspunkt. Tidspunkt for byggestart av dette byggetrinnet, hyttetyper, plassering av hyttene og interne veier vil kunne endre seg.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil kjøper være ansvarlig for å sørge for tilstrekkelig forsikring av hytte og innbo.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon er avtalt til 1.10% av salgssummen
Ved salg av hytte 8, med pris 5.900.000,- vil provisjonen bli kr. 64 900,-
Oppstartsgebyr (Kr. 24 900)
Oppgjørsgebyr (Kr 5 000)
Totalt inkl. provisjon (Kr. 94 800)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9.900.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart

Logo for PrivatMegleren Nyeboliger Oslo.

Førstegangsselgeren

Når livet skjer, tar vi oss av detaljene. Om du skal selge for første, andre eller siste gang.

Les mer

Boligsalg med Presisjon

Ingen boligkjøpere er like, derfor bør ingen boligannonser være det heller. For vi forelsker oss i den samme boligen av ulike grunner.

Selg bolig med Presisjon
Logo

PrivatMegleren Nyeboliger Oslo

Kun det beste på dine vegne

Annonseinformasjon

FINN-kode340458534
Sist endret13. juni 2024 00:25
Referanse304220090

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.