Bildegalleri

Turufjell

Innsbruck. En eventyrlig familiehytte med høy standard.

Kart med kartnålTurufjell, tomt H321, 3539 Flå
Prisantydning8 775 000 kr
Omkostninger
43 750 kr
Totalpris
8 818 750 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Bruksareal
124 m²
Tomteareal
815 m² (eiet)
Grunnflate
142 m²
Byggeår
2024
Soverom
4
Meter over havet
785

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Etter avtale

Om eiendommen

Beliggenhet

Oppdag Turufjell: Ditt Naturlige Tilfluktssted!
Velkommen til Turufjell, hvor hver dag bringer med seg en ny mulighet til å utforske og oppleve den utrolige skjønnheten i norsk natur. Beliggende i hjertet av de majestetiske fjellene, tilbyr Turufjell en unik og uforglemmelig opplevelse for de som søker fred, ro og eventyr.

Turufjell ligger omgitt av en overflod av skogkledde åser, krystallklare innsjøer og bølgende daler. Den praktfulle naturen som omgir denne beliggenheten, er som skapt for fotturer, sykling, fiske og utforsking året rundt.
Fra vinduene og terrassene på Turufjell kan du beundre panoramautsikten over de dramatiske fjelltoppene og det endeløse grønne landskapet. Hver dag er en ny mulighet til å bli fortryllet av naturens skiftende skjønnhet og magi.
Til tross for sin naturskjønne beliggenhet, er Turufjell likevel tilgjengelig med enkel tilgang fra nærliggende byer og tettsteder. Dette gjør det til det perfekte tilfluktsstedet for helgeturer eller lengre opphold uten å ofre bekvemmelighet.
Enten du er ute etter avslapning eller eventyr, er Turufjell stedet for deg. Utforsk det beste av norsk natur og skap minner for livet i denne bemerkelsesverdige skattekisten av et fjellområde.
Ta kontakt i dag for å lære mer om våre fritidsboliger på Turufjell og begynn reisen mot din drømmeferie!

Generelt

Innsbruck er en strålende kompakt hyttemodell som kombinerer praktisk design med tidløs sjarm. Med et flott utseende og smarte funksjoner, er dette den ideelle hytta for den aktive familien som søker komfort og stil i fjellet.
Ved ankomst blir du møtt av et innbydende overbygd inngangsparti med tilgang til en praktisk bod eller teknisk rom, perfekt for oppbevaring av utstyr og verktøy. Inne i hytta vil du oppdage to moderne bad, romslige soverom og en hevet hems som gir ekstra sengeplasser - ideelt for familiebesøk eller gjestfylte helger.
Den åpne kjøkkenløsningen mot spisestuen skaper en følelse av romslighet og fellesskap, og gir enkel tilgang ut på terrassen, hvor du kan nyte måltider utendørs og puste inn den friske fjelluften. I stuen vil du finne store vinduer som flommer rommet med naturlig lys og gir deg en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.
Enten du er ute etter å utforske fjellene eller slappe av i komforten av ditt eget fjellhjem, vil Innsbruck være din ideelle base for eventyr og avslapning i fjellet.
Grip sjansen til å eie denne kompakte skjønnheten i fjellet - Innsbruck venter på deg og din familie!

Prisen i denne annonsen er satt sammen av flere delsummer, i denne prisen har vi beregnet inn:

  • Ferdig hytte over grunnmur fra kroner: 6.200.000,- (Kjøkken og hvitevarer er estimert til 300.000,-. Du kan velge utforming og leverandør. Prisen justeres basert på dine valg.)
  • Kjøp av tomt til kroner: 1.750.000,-
  • Grunn- og betongarbeider er estimert til kroner: 825.000,- ( Forbehold om sprengning på tomten)

Adkomst/Tomteforhold

Drømmer du om et tilfluktssted langt borte fra byens kjas og mas, der du kan finne ro og fornyet energi? Da sier vi velkommen til Turufjell - ditt perfekte fristed i naturens armer! Nyt Majestetisk Natur: Turufjell ligger høyt oppe i fjellene, omgitt av majestetiske skoger og klare fjellvann. Her kan du oppleve den fantastiske skjønnheten av norsk natur på sitt beste. På under to timer fra Oslo er du i Flå i Hallingdal. Fra sentrum er det kun 15 min kjøretur før du er oppe på fjellet. Turufjell ligger vestvendt med fjellene i horisonten, så du får fantastisk utsikt og god solgang.

Østlaft - Kvalitet, trygghet og bærekraft i hver hytte

Vi i Østlaft er stolt av å produsere alle våre hytter På Rudshøgda. Her har vi bygd det som kanskje er verdens mest avanserte laftefabrikk. Vi benytter kun norsk tømmer i produksjonen. Dette sikrer ikke bare en bærekraftig tilnærming til produksjon, men også en forpliktelse til å støtte og fremme den lokale skogbruksnæringen.
Østlaft har etablert seg som en pålitelig leverandør av laftehytter av høyeste kvalitet. På Rudshøgda fortsetter vi å sette standarden for moderne lafteproduksjon, samtidig som vi hedrer og viderefører den rike tradisjonen innen norsk laft.

Østlaft er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp, og dette betyr Trygt Hyttekjøp for deg:

  • Vi bygger din hytte i henhold til norsk regelverk
  • Vi bruker standard bransjekontrakter i avtalen om hyttekjøpet
  • Du får garantier og forsikring etter bustadoppføringslova
  • Vi lover deg faglig utførelse av din hytte Ved en eventuell tvist har du rett til bruk av Boligtvistnemnda
  • Vi sørger for ordnede arbeidsforhold på din byggeplass

Innhold

Standard

Bad: Standard hvit baderomsinnredning, blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett. Flis på gulv og dusjhjørne. Varmekabler i gulv.
Bod: Hytta leveres med 200l varmtvannsbereder.Inngang fra utsiden. Flis på gulv. Varmekabler.
Dører og vinduer: Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak, hvitmalt. Boddør i samme utførelse som hoveddør, men med glatt innside. Innvendig leveres heltre dører (Kloppen Ola 3) i fargen hvit. Andre farger etter avtale. Vinduer kan leveres i standard hvit, men kan også leveres i samme farge som innvendige dører. Kontakt selger for tilvalg.
Tømmervegger: 8 tommer (20 cm) tykkelse og varierende høyde Ubehandlet furu. Kan leveres ferdig beiset etter avtale. Heltre.
Panel og listverk: Ubehandlet sprekkpanel, furu. Annen type leveres etter avtale Glattkant listverk. Dimensjon tilpasset plassering.
Parkett: På gulv leveres 1-stavs eikeparkett. Eik alamo brun. Kontakt selger for tilvalg.
Trapp: Ubehandlet furu.
Taktekking: Torv
Ventilasjon: Det leveres elektrisk avtrekksvifte på bad.
Teknisk: Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2022. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste inkludert innredning og bunnledning. Kontakt selger for tilvalg.
Oppvarming: Varmekabler på flislagte gulv. Vedfyring og panelovner.

Oppgraderinger i leveransen er fullt mulig. Ta kontakt med Østlaft for en gjennomgang av hva som er inkludert og hvilke muligheter som finnes.

Vesentlige opplysninger

Offentlige avgifter og tilknytningsavgifter er ikke inkludert i prisantydningen.
Ved kjøp av denne hytta, vil det blir laget separate kontrakter for tomt, grunnarbeider, og hytte.

Tomten H321 er inkludert i totalsummen til dette prosjektet. Hytta kan selvfølgelig bygges på andre tomter hvis ønskelig. Tomten skal kjøpes direkte av grunneier

Visning av tomter kan også avtales med grunneier:

Pris på hytte indeksreguleres fra SSB prisindeks pr Desember 2023. Einebustader av tre, byggearbeider unntatt stein- , jord og sementarbeider (sist oppdatert 12.01.2024, indeks 151,40)

Viser til standard leveransebeskrivelse for mer utfyllende informasjon om hva som er inkludert i leveransen.

Dette er en prosjektert hytte.
Vi tilbyr rask oppstart på byggeplass ved kjøp av denne hytta.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Norgeshus Østlaft AS

Eirik Fossbråten

Selger

Send melding

Hege Feiring

Selger

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode340328160
Sist endret19. feb. 2024 13:50
ReferanseXEirikX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.