Bildegalleri

Eikedalen Fjellandsby, Eikedalen INN

Familiehytte med flott beliggenhet - ski inn/ut til alpinbakken. Praktfulle turområder hele året, kun 45min fra Bergen

Kart med kartnålKråvegen, tomt 17 felt H4, 5600 Norheimsund
Prisantydning3 715 000 kr
Omkostninger
45 240 kr
Totalpris
3 760 240 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Internt bruksareal
63 m² (BRA-i)
Bruksareal
63 m²
Balkong/Terrasse
24 m² (TBA)
Tomteareal
526 m² (eiet)
Soverom
3
Rom
8
Sengeplasser
6

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem
Innlagt strøm
Innlagt vann

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Om eiendommen

Kort om eiendommen

Eikedalen og Kvamskogen - et fritidseldorado!
I naturskjønne omgivelser på Kvamskogen, kun 45 minutter fra Vestlandets hovedstad Bergen bygges nå Eikedalen INN Fjellandsby. Destinasjonen ligger landlig mellom fjord og fjell, i storslått fantastisk natur, og er det perfekte fritidssted - ikke så langt fra det yrende storbylivet i Bergen. Området er et eldorado for friluftsmennesket. Her kan du nyte uendelig med turmuligheter som passer både store og små - alle årstider!

Tomteområdet H4 ligger rett i bakken ved Eikedalen Skisenter, og regnes som selveste indrefileten i Eikedalen Fjellandsby.
Ønsker du tomtevisning, kontakt Freddy Furenes på tlf 908 55 809.

Beskrivelse

Mjuken 65 er en sjarmerende hytte med alt på ett plan. Hytta har en fornuftig og godt arealutnyttet planløsning med tre soverom, bad, bod og stue/kjøkken. Takhøyden i stue/kjøkken er flott og gjør at rommet oppleves enda romsligere enn arealet skulle tilsi. Gode vindusflater gir mye dagslys, og på fine dager kan man trekke ut på en dels overbygd terrasse.

Hytta leveres med to forskjellige uttrykk - Trend og Tradisjon. Trend som er vår standardleveranse med stående låvepanel og store vindusflater med avtagbare sprosser, og shingel tak. Eller Tradisjon som, har et lunere uttrykk med villmarkspanel og smårutete vinduer med avtagbare sprosser og shingel tak. Begge kan leveres med torvtak. Som nøkkelferdig leveres hytta komplett med kjøkkeninnredning og hvitevarer, peisovn med stålpipe i stua, flislagte vegger og gulv på bad, samt gulvvarme i entré og bad.

Innhold

Prisen i annonsen inneholder ferdig oppsatt hyttemodell Mjuken 65 inkl. tomt 17, estimert pris graving og grunnmur.

Vi kan også tilby andre tomter og andre hyttemodeller fra Faun-gruppen på feltet. Ta kontakt med hyttekonsulent for mer informasjon.

I tillegg til pris tilkommer også (tall fra 2024):
Byggesaksgebyr Kvam herad kommune: ca 25.500 kr
Tilknytningsavgift vann og avløp: ca 26.000 kr
Byggestrøm og renovasjon i byggeperioden ca. 45.000 kr.
Skjøting av strømkabel fra tomtegrense til utv.målerskap kan tilkomme, ca 10-15 000 kr.
Eieindomsskatt for for hytter/fritidsboliger er på 3 promille.
Påbudt med vannmåler - betales til Tecno VVS AS : 5000 kr eks, mva.
På noen av hyttene kan det være behov for reduksjonsventil. Pris på denne ligger på 4000,- eks mva. Tecno VVS AS.

Hyttene leveres i dette området med hems modell med 30 graders takvinkel med og uten innredet hems. Dette ihht gjeldende reguleringsplan som angir saltak med takvinkel mellom 28 og 32 grader.

Det tas forbehold om feil i overnevnte tilleggskostnader og årlige gebyrer. Overnevnte beløp kan endres årlig.

Det må påregnes årlige kostnader til drift, og for å holde hytta i orden, herunder og som eksempel: Strømkostnader, abonnement/bruksavgift for renovasjon, vann og avløp, evt. eiendomsskatt, feieavgift, velkontingent, årlig kostnad for andel bruk og brøyting/vedlikehold av veier, bidrag til løypekjøring og trivselstiltak. Listen over er ikke uttømmende og vi oppfordrer til å kontakte selger eller sjekke kommunens hjemmesider.

Standard

1. etasje: Entré/gang, bod/teknisk rom, 3 soverom, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.

Entré/gang: Hytta har et inntrukket inngangsparti med platting i forkant. Ytterdøren er hvit og fører inn til en praktisk entré med tilliggende bod. Vegger og himling har panel, og nøkkelferdig leveres hytta med flislagt gulv, gulvvarme og downlights. Det er åpent videre inn til en gang med med 25 mm heltre furugulv. I tilknytning til entreen er det bod.

Stue/kjøkken: Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, noe som gir plass til både spisebord og sofahjørne. Stuen/kjøkkenet leveres med 25 mm heltre furugulv, samt panel på vegger og tak. Taket er konstruert med åpen himling, med god høyde, noe som gir en ekstra luftig og romslig følelse. Videre er det vinduer på tre vegger og utgang til en dels overbygd terrasse med plass til sittegruppe og grill.

Nøkkelferdig leveres hytta med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer i form av koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Videre leveres det peisovn med stort glassfelt i døren, plassert slik at flammebildet kan nytes fra både spisebordet og sofaen.

Bad/wc/vaskerom: Badet ligger i tilknytning til gangen ved soverommene og har opplegg for vaskemaskin. Nøkkelferdig leveres badet med fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Videre leveres dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med skap, speil og lys.

Soverom og garderobe: Hytta har tre soverom som til sammen gir mange sengeplasser. Det er plass til dobbeltseng i ett av rommene, familiekøye i et annet og køyeseng i det tredje. I de to største rommene er det plass til garderobeskap, mens det minste egner seg best for kommode og knagger.

Oppvarming
Nøkkelferdig hytte leveres med gulvvarme i entré og bad, samt panelovner i enkelte andre rom. I tillegg leveres hytta med vedfyrt peisovn i stue/kjøkken.

Teknisk
- Skjult elanlegg etter NEK400 normen.
- Utvendig inntaksskap.
- Innvendig sikringsskap.
- Kontaktpunkt til TV i stue.
- 200 liters varmtvannsbereder.
- Avtrekk fra bad, bod/teknisk rom og kjøkkenventilator.
- Downlights i entré/gang og bad.
- Utelamper.
- Utekran.

Beskaffenhet

Hyttetomtene ligger i skrående terreng et i etablert hytteområde.
Tomtene leveres med full infrastruktur som innebærer vei, vann/avløp, strøm, kabel-TV og fiber. Det er selveiertomter. Tomtens endelige tomtegrenser og størrelse vil bli justert i forbindelse med kartforretning. Det er vintervei helt frem til hytta med én egen parkeringsplass.
Tomten er oppmålt.

Grunnarbeid/infrastruktur er utarbeidet.
Tomtekontrakt og oppgjør for tomta gjøres via Finans Vest as.

Mer info om tomteområdet og ledige tomter kan du finne her:
https://www.eikedalen-inn.no/

Beliggenhet

Eikedalen Skisenter
Eikedalen Skisenter er det største av alpinanleggene i dette vinteraktivitetsområdet og byr på 13 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, hvor 6 av løypene er flombelyst ved kveldskjøring. Den lengste alpinløypen har en lengde på 2,3 km og en fallhøyde på 470 meter. For den fryktløse har anlegget en terrengpark med det man forventer av hopp og rails, samt at terrenget utenfor løypene også er ypperlig for frikjøring. Her ligger lekent men slakt terreng direkte tilgjengelig fra heisene. Ingen andre bynære alpinanlegg i Norge har så god off piste som Eikedalen. Enten man liker preparerte nedfarter, løssnø til knærne, luftige svev på big jumpen, eller om man tar sine første svinger i barnebakken, så finner man alt i Eikedalen. Hvis man ikke har vært så mye på ski, eller ønsker å finpusse på teknikken er det også greit å vite at skisolen tilbyr instruksjon innen alpint, telemark og snowboard, både for nybegynnere og viderekommende.

Eikedalen Skisenter etablerte i 2022 ny skiheis i høyden, Toppheisen, som er mer driftssikker med tanke på vær og vind.

Det er kun en kort kjøretur til flere alpinanlegg, langrennsløyper, golfbane, flotte badestrender, dykking, fisking og padling i Hardangerfjorden, sommerski på Folgefonna, cafebesøk i Norheimsund, og alle mulige servicetilbud i Bergen by - som konserter, restauranter, lekeland, trampolineparker, badeland, Iskanten, Akvariet, shoppingsentre, og mye mye mer.

Diverse

Kjøpet skjer med tredelt kontrakt hvor tomten håndteres i egen kontrakt, grunnmur i egen kontrakt og hytten i egen kontrakt.

Familiehytta AS står for leveransen av hytte og er alene ansvarlig for forhold som gjelder oppføring av hytta. Familiehytta AS oversender til grunn- og betongentreprenør endelige fundamentplaner så snart arbeidstegninger foreligger.

Kjøpesum for tomten betales i henhold til tomtekjøpskontrakt. 5 % av kontraktssum for hytte betales 14 dager etter underskrift av avtalebekreftelse med Familiehytta AS.

Resterende betales iht. fremdrift i henhold til Byggblankett 3425 og bustadoppføringsloven. Oppgitte priser for hyttene er basert på prisindeks 153,1 fra april 2024. Prisen vil indeksreguleres etter Statistisk sentralbyrås indeks for "Enebolig i tre, byggearbeid unntatt stein, jord- og sementarbeid" frem til Familiehytta AS påbegynner selve oppføringen av hytta.
Grunn- og betongarbeider betales 50 % ved oppstart grunnarbeider, 40 % ved ferdig grunnmur og 10 % ved ferdigbefaring av grunn- og betongarbeider.

Ved signering av avtalebekreftelse forplikter kjøperne seg til å signere på avtalene med Advokatfirmaet Thallaug v/advokat Bergsvein Træthaug vedrørende tomt, med grunnmursentreprenør vedrørende grunn/betongarbeider og Familiehytta AS vedrørende hytte så snart de nevnte selskapene har fylt ut de opplysninger som mangler i kontraktene. Avtalebekreftelsen er gyldig for selgerne først når det er kontrasignert av tomteselger vedr. tomt, grunnmursentreprenør og Familiehytta AS.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Familiehyt­ta AS

Gro Anita Sagen

Hyttekonsulent

Send melding

Freddy Furenes

Grunneier / tomtevisning

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode338127679
Sist endret13. juni 2024 08:27
Referanse66536

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.