Bildegalleri

Nye kvalitetsleiligheter sentralt på Geilo, med nydelig utsikt og kort vei til "alt"

Kart med kartnålBreidablikk - Lienvegen 35, 3580 Geilo
Prisantydning2 900 000 kr
Omkostninger
73 842 kr
Totalpris
2 973 842 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
4 062 m² (eiet)
Byggeår
2022
Rom
1

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Peis/Ildsted
Heis
Garasje/P-plass
Fiskemulighet
Innlagt vann
Innlagt strøm
Turterreng
Utsikt
Alpinanlegg
Bilvei frem

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Visningspåmelding

Om eiendommen

Oppdragsansvarlig

Herleiksplass & Partnere AS / Jannike Seljevoll Herleiksplass

Selger/Utbygger

Hallingdal Hytteservice AS

Betegnelse

Gnr. 65 Bnr. 17 i Hol kommune

Byggeår

2022-2023

Arealer og fordeling per etasje

BRA fra 52 m2 til 100 m2, se spesifikasjon av hver leilighet under Bebyggelse.

Destinasjon

Bredablikk og Geilo ligger mer enn 750 meter over hverdagen. Dagens Geilo teller en prisverdig kombinasjon av 22 skiheiser, 45 nedfarter, terrengpark, snowboardområder, skiskoler, barnebakker, skikafeer og mye mer. Geilo ble da kåret til Norges beste skidestinasjon av World Travel Awards også i 2023. Det står det respekt av!

Geilo har flere store alpinanlegg på begge sider av Geilo - Vestlia/ Kikut og på Geilosiden samt Havsdalen. Bakkene er tilrettelagt for små og store med løyper som gir utfordringer for alle - både for ski- og brettkjørere. Området byr også på tilbud som serveringshytter i fjellet, kanefart, hundesledekjøring, isfiske med mer.

Ustedalsfjorden rundt er en populær tursti sommerstid med gode sykkelforhold. Om vinteren prepareres den til en populær skiløype som er knyttet til løypenettet i hele Geilo-området mot Ustaoset og Tuva. Setter du tur- og langrennsski høyt kan du her variere mellom å rusle innover flatene med familien eller ta deg en god tur i preparerte turløypene opp mot Kikut og innover Hardangervidda. Her finnes milevis med velpreparerte skiløyper.

Sommerstid byr området på flotte tur- og sykkelveier, samt mulighet for jakt- og fiskemuligheter. Her har du tilgang til noe av det beste den norske fjellheim kan by på.

Beliggenhet

På Brediablikk får du først og fremst super beliggenhet, i sentrum av Geilo med gangavstand til "alt". Og har, som navnet Breidablikk tilsier, en gedigen utsikt over bygda, nasjonalparken og de majestetiske fjellene.

500 meter fra jernbanestasjonen og Bergensbanen. Like kort vei til butikker/restauranter i sentrum, og en kort tur med skibussen tar deg til foten av fjellet både på Geilosiden og Vestlia. Milevis med preparerte skiløyper og skibakker på vinterstid, flotte sykkelruter og turstier for fjellvandrere og sportsfiskere året rundt

Bygninger

Breidablikk består av 61 selveiende leiligheter over fem etasjer. Hver leilighet har også egen parkeringsplass og sportsbod. Bygget har takterrasse som alle kan benytte seg av som et felles gode. I tillegg har alle leilighetene har terasse/balkong.

Byggemåte

Breidablikk bygges av Hallingdal Hytteservice, med en standard som viderefører bedriftens stolte håndverkstradisjoner. Leilighetene føres opp med de kvaliteter som er nærmere beskrevet i leveransebeskrivelsen vedlagt prospektet og for øvrig i henhold til byggeteknisk forskrift (TEK 17) og bestemmelsene i bustadoppføringslova .Leilighetene leveres nøkkelferdige. Uteområder ferdigstilles også av utbygger i henhold til utomhusplanen vedlagt prospektet. Bygningen fundamenteres til fjell. Bygningen utføres med bærekonstruksjon i plass-støpt betong, betongelementer og stål. Etasjeskiller i betongelementer. Fasaden blir utført med trepanel og fasadeplater. Takflatene tekkes i all hovedsak med shingel. Alle leilighetene får varmt tappevann fra felles beredere. Oppvarmingen skjer ved vannbåren gulvvarme i leilighetene i 5. etasje, samt 401 til 408. De øvrige får oppvarming med panelovner. Alle bad og flisbelagte gangareal i leilighetene får varmekabler eller vanndistribuert varme.

Spilerekkverk på de med beliggenhet på baksiden av bygget (nord/øst) og glass på leilighetene i front (sør/vest). Det er mørke gråtoner med lysere farge på vinduer og dører. Store vindusflater sørger for mye lys og god utsikt. Dette gjør at bygget, som ligger rett ved elven og er omgitt av store friarealer, passer godt inn i forhold til eksisterende bebyggelse og naturen rundt.

Arealer og fordeling pr. etasje

I første byggetrinn er det ferdigstillelse av 32 leiligheter, hvor 16 er solgt. Leilighetene er fra ca. 40 til ca. 120 m2 BRA og fra ca. 38 til ca. 116 m2 P-rom.

1. etasje
102 - solgt
103 - solgt
104 - Primærrom 73 kvm, Bruksareal 76 kvm
105 - solgt
106 - solgt

2. etasje
201- Primærrom 75 kvm, Bruksareal 79 kvm
202- Primærrom 48 kvm, Bruksareal 52 kvm
203 - solgt
204 - solgt
205 - solgt
214 - Primærrom 62 kvm, Bruksareal 65 kvm
215 - solgt

3. etasje
301 - Primærrom 75 kvm, Bruksareal 79 kvm
302 - Primærrom 62 kvm, Bruksareal 65 kvm
303 - solgt
305 - solgt
306- solgt
314 - Primærrom 62 kvm, Bruksareal 65 kvm
315 - Primærrom 68 kvm, Bruksareal 64 kvm


4. etasje
401 - Primærrom 75 kvm, Bruksareal 79 kvm
402 - Primærrom 61 kvm, Bruksareal 65 kvm
403 - Primærrom 92 kvm, Bruksareal 91 kvm
405 - solgt
414 - Primærrom 62 kvm, Bruksareal 65 kvm
415 - Primærrom 64 kvm, Bruksareal 67 kvm

5. etasje
501- solgt
502- solgt
505- solgt
506- Primærrom 68 kvm, Bruksareal 65 kvm
507- Primærrom 97 kvm, Bruksareal 100 kvm
514- Primærrom 61 kvm, Bruksareal 64 kvm
515- solgt


For flere opplysninger om den enkelte leilighets areal, vennligst se vedlagte prisliste og plantegninger.Se gjerne også leilighetsvelgeren her, for å også se utsikten fra hver leilighet; www.breidablikkgeilo.no/no/leilighetsvelger/

Bruksareal (BRA) er det areal som ligger innenfor omsluttede vegger (omsluttede vegger er yttervegger og delevegger mellom leilighetene), mens P-rom er BRA minus sekundære rom (S-rom) som for eksempel bod. Alt areal som ikke enten består av leiligheter, parkeringsplasser eller sportsboder, er fellesareal. Dette omfatter innvendig gangareal, tekniske rom mm., samt uteområder. Prosjektet har flotte uteareal for barn og felles takterrasse i byggets 6. etasje

Innhold

Velkommen til Breidablikk - 16 nye lekre fritidsleiligheter ferdigstilles sentralt på Geilo. Her finner du din nye fritidsdrøm! Høst, vinter, vår og sommer... på et sted hele familien kan samles og gode venner inviteres! Fargevalgene er gjennomgående og kombinerer det moderne med den tradisjonelle fjellkosen.Du ser den flotte, innbydende naturen uansett hvilket vindu du kikker ut av. Den første rykende varme kaffekoppen nytes i godstolen. Vissheten om at det ikke er andre steder du skulle vært enn akkurat her... i det dagen ligger foran deg, klar til å fylles med nye minner. Det er balsam for sjelen og det er høyfjellet på sitt beste!

Hver leilighet har en medfølgende sportsbod som eksklusiv tilleggsdel. Videre er etablert en egen seksjon med 61 parkeringsplasser, en til hver leilighet.

Standard

Praktisk, flislagt gang. Vegger kledd med trepanel behandlet med panelbeis. Tak malt gips.Til gulvet er det valgt mattlakkert, enstavs eikeparkett, mens badet leveres med fliser på gulv og vegg og stilig innredning fra Ballingslöv.

Kjøkkenet har innredning fra Drømmekjøkkenet, hvitevarer fra Electrolux (kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt induksjonstopp). I gangen og på soverom monteres skyvedørsgarderober fra Elfa.

Det tilbys selvsagt muligheter for flere valg og tilpasninger slik at du får leiligheten din akkurat som du vil ha den.

Inkludert i kjøpesummen medfølger det egen garasjeplass i parkeringsetasjen. Her er det direkte adkomst til heis oppover i etasjene. Det medfølger også en privat sportsbod til hver leilighet.

Utstyr

Balansert ventilasjon.
Sikringsskap og fordelerskap for vann (rør-i-rør).

Eiendommens historie

O. Vik bygget Brediablikk hotell allerede i 1922-24 og ga det et navn som sto til utsikten. Einar Grieg kjøpte hotellet i 1955 og etterhvert endret navnet til Griegs Hotel. I 1974 vart hotellet kjøpt av Astrid og Harald Brun som kalla det Hotell Alpin. Ved tusenårsskiftet kjøpte brødrene Knut Arne og Stein Bredal Thorsen hotellet, men solgte det videre til eiendomsselskapet Haugen & Damsund i 2003. Fra 2004 brukte Dr. Holms hotellet til personalbolig, før Alpin Hotell ble revet i 2019.

Breidablikk. Smatt litt på det ordet! Ifølge Snorre Sturlasson var det her Balder bodde, høyt og flott og med breidt utsyn i Åsgård. Akkurat det med høyt, flott og vid utsikt er lett å ta til seg. Når Breidablikknavnet også har vært i bruk tidligere på denne tomten, så var valget enkelt.

Møblering

Leilighetene blir levert uten møbler, men med inventar slik det beskrives i denne salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmefolie på stue/kjøkken og i gang.
Varme i gulv på bad.
Panelovn på soverom

Parkering / Garasje

Det er etablert eg engen seksjon med parkeringsplasser, en til hver leilighet.

Det er ti parkeringsplasser i prosjektet som ikke er knyttet til leilighetene. Disse er plassert i utvendig car-port. Så lenge det er slike plasser ledige, kan kjøpere således kjøpe en ekstra parkeringsplass.

Adkomst

Fra rundkjøringen i Geilo Sentrum, ta avkjøringen mot Oslo. Følg veien ca 500 m til du ser Breidablikk Geilo på din høyre side.
Se kart på Finn.no og i prospekt.

Beskrivelse av tomt

Tomten er stor ca. 4 060 m2. Tomten er eid av selger. Fellesareal på tomten disponeres av seksjonseierne i henhold til sameievedtektene. Den enkelte kjøper overtar andel av fellesareal samtidig som leiligheten overtas. Prosjektet har flotte uteareal for barn og felles takterrasse i byggets 6. etasje. Selger skal ferdigstille uteareal i henhold til utomhusplan vedlagt prospektet. Det tas forbehold om at ikke alle utomhusarbeider og arbeider på fellesareal er ferdigstilt ved overtakelse av den enkelte leilighet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Da eiendommen er fradelt etter 18. april 2017, er alle heftelsene fra hovedbruket synlige på den utskilte eiendommen. Alle heftelser gjelder nødvendigvis ikke arealet for denne matrikkelen.

Alle heftelser og servitutter er innhentet og ligger på meglers kontor. Kun relevante heftelser / servitutter er vedlagt i salgsoppgaven.

På eiendommens grunnbokblad er følgende tinglyst::

Alle heftelser og servitutter er innhentet og ligger på meglers kontor.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei og avløp (via private stikkledninger). Selger skal besørge og bekoste alle arbeider med tekniske infrastruktur.

Kommunale avgifter fastsettes når eiendommen er ferdig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfelle midlertidig brukstillatelse er selger forpliktet å fremskaffe ferdigattest så snart som mulig etter at alle krav i byggetillatelse og reguleringsplan tilknyttet ferdigattest er oppfylt. Herunder f.eks. dersom utomhus ikke lar seg ferdigstille pga. tele i bakken og lignende. I slike tilfeller har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet.

Ferdigattest kan ikke utstedes før hele tiltaket er ferdig, det vil si at alle leiligheter må være ferdigstilte før ferdigattest blir utstedt.
Det vil derfor være normalt at det tar lengre tid før ferdigattest utstedes på et større prosjekt, hvor leilighetene ferdigstilles etter salg av den aktuelle enheten.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger innenfor området som er avsatt til tettstedsbebyggelse i kommunedelplan for Geilo og er i reguleringsplan for Geilo Sentrum, Planid062004088, regulert som byggeområde for Herberger, Bevertningssteder, Turistbedrifter og Fritidsleiligheter (HBTF9) - med krav om detaljreguleringsplan.
Eiendommen ble underlagt detaljregulering ved Detaljreguleringsplan Breidablikk Gnr 65, bnr 1, 28 og 77. Lienvegen 35, 3580 Geilo i Hol kommune, som trådte i kraft 30.01.2019 og har planid 0620_4199. I henhold til detaljreguleringsplanen er eiendommen regulert til kombinert formål turistbedrift/fritidsleiligheter. Selger tar forbehold om å søke reguleringsendring eller dispensasjoner i byggesak, for eksempel for at enkelte leiligheter skal kunne benyttes til fast beboelse mm.

Beskrivelse av sameiet

Bygget er organisert som et sameie. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Felleskostnader beregnes fra blant annet vedlikehold, forsikring, lys/oppvarming av fellesarealer, vask av fellesarealer, vaktmestertjenester, forretningsførsel, drift av heis og andre driftskostnader. Sameiebrøken skal fastsettes med totalt antall BRA som nevner, og den enkelte leilighets BRA som teller. Felleskostnadene antas å bli ca. NOK 27,90 per m2 BRA per mnd. Dette er et estimat, og faktiske felleskostnader vil avhenge av sameiets driftsutgifter, herunder hvilke ytelser sameiet rekvirerer.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Parkeringsseksjonen vil være et realsameie, som innebærer at den enkeltes parkeringsplass er eksklusiv for eieren av leiligheten og at parkeringsplassen automatisk følger med ved salg av leiligheten.

Andre faste løpende kostnader

Felleskostnadene antas å bli ca. NOK 27,90 per m2 BRA per mnd. Fellesutgifter som inkluderer: Garasje, a-konto varme/vann, felles byggforsikring, vaktmestertjenester, styrehonorar og andre driftskostnader.

Eiendomsskatt:
For 2023 har Hol kommunestyre vedtatt en skattesats på 2 promille.

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter fastsettes når bygget er ferdig.

Andre utgifter:
Strøm og vann til oppvarming etter forbruk
Innboforsikring
Fellesutgifter
Tv/internett
Evt andre personlige avtaler/abonnement som alarm og lign.
Kostnader vil variere ut fra valgte leverandører og avtaletype.

Kjøper oppfordres til å betale et bidrag på kr 1000,- per år til Geilo sti og løypelag for dekning av leie av grunn til løyper og stier, preparering av skiløyper, vedlikehold av turstier etc

Andel fellesgjeld / formue

Sameiet har ingen fellesgjeld / fellesformue

Oppgjør

Leilighetene og de medfølgende parkeringsplassene og sportsbodene selges til faste priser i henhold til prislisten vedlagt.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

1% av kjøpesummen går fra utbygger til Geilo Sti- og løypelag for dekning av leie av grunn til løyper og stier, preparering av skiløyper, vedlikehold av turstier mv,

Adgang til utleie

Deler av eiendommen er regulert til fritidsleiligheter for utleie. Dette innebærer at den enkelte leilighet må stilles tilgjengelig for utleie. Hvilke leiligheter som har utleieplikt fremgår av prislisten vedlagt prospektet. Ønsker du mer informasjon ta kontakt med megler

Konsesjon / Odel

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysning kan finne sted og oppgjør kan utbetales selger. Det er ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Bygget er ferdig utvendig, og det jobbes med ferdigstillelse av bygget innvendig. Ferdigstillelse av leiligheter går i takt med salg.
Fellesarealer, slik som parkeringshus og takterrasse, er også ferdig.

Selgers forbehold

Selger forbeholder seg retten til å leie ut leiligheter, endre priser og kjøpsbetingelser på usolgte enheter, uten forutgående varsel når selger finner dette hensiktsmessig. Det tas også forbehold om øking/endring av offentlige avgifter og gebyrer.

Arealet er angitt som a) bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. innvendige boder, og b) Primærrom (P-ROM), som er boligens BRA fratrukket fotavtrykket til innvendig bod/sekundærrom). På tegningene er det i tillegg angitt areal av de enkelte rom som er nettoarealet innenformomsluttende vegger (eks. fotavtrykket til innervegger).
Krymping i betong, tre, plater etc. kan medføre riss. Selger er ikke forpliktet til utbedring av slike mangler utover normer/krav i Norsk Standard NS3420 3, utgave etter NBIbyggdetaljblad
520.008 toleranser, anbefalte toleranser til ferdige overflate for utførelse

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i sameie.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved evt videresalg/ transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (1,6% + mva) av endlieg kjøpesum
Tilrettelegging 25 000,,- for prosjektet
Markedsføring 16 900,- per annonse
Oppgjør 5 980,- per seksjon
Informasjoninnhenting kr 5 900,- per bnr
Sikringsobligasjon kr 585 per bnr..

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger (per leilighet) kr . 10.000,- + avtalte tillegg og utlegg.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Privatmegleren Herleiksplass & Partnere

Kun det beste på dine vegne

Jannike Seljevoll Herleiksplass

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Siw Rasmussen

Salgskoordinator

Annonseinformasjon

FINN-kode333559971
Sist endret12. apr. 2024 00:20
Referanse315230247

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.