Bildegalleri

Moderne eksklusiv helårshytte med valgmuligheter - 4 sov - 2 bad - nydelig utsikt

Kart med kartnålSeivallmoen 37, 3949 Porsgrunn
Prisantydning6 750 000 kr
Omkostninger
76 200 kr
Totalpris
6 826 200 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
Ved sjøen
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
125 m²
Bruksareal
129 m²
Tomteareal
1 061 m² (eiet)
Byggeår
2024
Soverom
4
Rom
8

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balkong/Terrasse
Garasje/P-plass
Innlagt vann
Innlagt strøm
Turterreng
Utsikt
Bilvei frem

Visning

Har du spørsmål om prosjektet og nærområdet ta kontakt med utbygger Seivall Bygg AS v/Magnar Almankaas tlf. 91 19 90 28.

Husk å lese komplett salgsoppgave før visning. Bestill komplett, utskriftsvennlig salgsoppgave.

Visningspåmelding

Om eiendommen

Beskrivelse av prosjektet

Vær med å skap din egen hyttedrøm !

Lekker arkitekttegnet funkishytte over et plan, hvor innvendig leveransebeskrivelse kan tilpasset etter kjøpers ønske. Vi tilbyr samarbeid med interiørkonsulent som hjelper med optimalisering av deres nye fritidsbolig. Hennes faglige kompetanse bistår blant annet med fargeveiledning, materialvalg, kjøkkendesign og møbleringsplan - alt etter deres ønsker og behov.

Kr. 6.750.000,-. - Hytten selges som den fremstår ferdig utvendig, med terrasser og innvendig rominndeling - opparbeidet tomt.


Kr. 6.890.000,-. - Hytten er i tillegg elektroklar innvendig med vegger og tak som er isolert, samt dampsperre og lekting.


Kr 8.790.000,-. - Nøkkelferdig hytte jfr. leveransebeskrivelsen, inkudert opparbeidet tomt med ferdigplen. Mulighet for tilvalg.


Meglerhuset Telemark er stolte av presentere Seivallmoen 37 i samarbeid med Seivall Bygg AS. Lekker funkishytte midt i sommerparadis med nydelig utsikt og flotte solforhold. Utrykket er moderne, arealet er effektivt og det er mye vinduer som slipper lys og luft inn. Romslig og innbydende stue/kjøkken med store vindusflater som gir godt med lys. Her kan du virkelig nyte utsikten. God plass til flere sofa/spisegrupper. Fra stuen er det utgang til en stor flott terrasse, samt terrasse med pergola som ligger for seg selv. Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet og har god plass til langbord. Et sosialt allrom og naturlig samlingspunkt til hverdags og fest. Dette er en innholdsrik fritidseiendom for den kresne familien.

HIGHLIGHTS:

4 romslige soverom
2 delikate bad som innbyr til rekreasjon og velbehag.
Eksklusivt tidsriktig kjøkken fra Strai ( www.strai.no)
God takhøyde på 2,6 meter, gir en enorm effekt på romfølelsen
Store vindusflater med høyde på 2,4 meter gir godt med dagslys
Terrasse med pergola
Båtplass er under prosjektering.
Attraktiv beliggenhet
Mulighet for jacuzzi


Fordelene med å kjøpe nytt:

Hytten er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
Du har også gjerne mulighet til å gjøre tilvalg innvendig, slik at boligen får den standarden og det stilmessige uttrykket du selv ønsker
Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
Du vil bli bortskjemt med lave strømutgifter
Lave omkostninger.

Hytten ligger meget solrikt med nydelig utsikt til Eidangerfjorden. På Seivallmoen er det et eldorado for barn med fine områder for lek, bading og ballspill. Flotte turmuligheter langs kyststien i området ved Sildevika, hoppe og bade ved Olavsberget, idylliske Mule Varde mm. Området Seivallmoen/Blåbæråsen er under utvikling, veien ut til hytten vil utbedres, og vil bli asfaltert på nytt.

I umiddelbart nærhet har du Brevik Seilforening sitt flotte anlegg på Seivall. Her er det fine sandstrender som innbyr til soling og bading. Seilforening har et bredt tilbud til alle i Grenland som ønsker å drive med seiling. De arrangerer også onsdagsregattaer som er et flott syn på fjorden. www.brevikseilforening.no

Brønnstadbukta badeplass med stor sandstrand, svaberg og fine gressletter til soling samt lek og moro ligger som en av de nærmeste nabo til Seivallmoen. Nydelig plass for grilling og piknik. Her finner du også flytebrygge med stupetårn og langgrunt som passer ypperlig for den aktive familie.

Med båt er det kort avstand til Helgeroa og Langesund med maritime og idylliske omgivelser ved Langesundsundet. Med nærhet til alt hva en trivelig sørlandsby kan tilby. Langesund med sine koselige småbutikker, dagligvare, badeparken, uterestauranter, spisesteder, og ikke minst Wrightegaarden med sitt unike musikk og konsertmiljø. Siden slutten av 80-tallet har Wrightegaarden vært en ettertraktet scene for utendørskonserter i sommerhalvåret, og bortimot alt som kan krype og spille av store og små nordiske artister har gjestet hagen.

Sommerbyen Brevik nås også enkelt med båt. Brevik byr på sommeridyll med koselige butikker og flere isbarer og Sjøloftet om du ønsker et bedre måltid eller deres meget berømte pizza. Like over Breviksbrua ligger Brotorvet kjøpesenter, med over 80 butikker, post i butikk, vinmonopol og 2 store dagligvareforretninger.

På godværsdager er også turer til Kragerø eller Jomfruland innenfor rekkevidde. Ellers kan området friste med båtturer m/ grilling, bading og kos til alle nydelige plassene rett utenfor. Hytten får flere deilige uteplasser for et hvert øyeblikk av dagen. Her dekkes til middag i solnedgang, kanskje samtidig som det seiles en seilas på fjorden.

Skjærgården i området er variert og vakker, et kapittel for seg, den må bare oppleves. Å kjøre en kveldstur i flott vær gjennom bukkespranget og videre ut i havet er magisk.

Hva med øyhopping i den vakre Telemarksskjærgården. Ta med deg hele familien på sommerferie på en spennende oppdagelsesreise i den vakre skjærgården utenfor Brevik, Langesund og Kragerø! Tenk så moro å kunne hoppe fra øy til øy! Og det er enklere enn du tror. Du kan ta ferje til forskjellige øyer fra båthavnene Brevik, Stathelle, Langesund, Helgeroa og Kragerø. www.visittelemark.no/oyhopping

Fritidstilbud
Gå inn på nettsiden: http://www.porsgrunn.kommune.no/
Her finner man totaloversikt over alle aktiviteter, tjenester, kultur- og servicetilbud i Porsgrunn kommune.

Velkommen til Porsgrunn!

Forventet fremdrift

Hytten vil stå ferdig ca. 3 måneder etter salg.

Adkomst

Følg Bjønnesveien fra Lillegårdskrysset ved Moheim. Ta til høyre mot Brønstadbukta, ta deretter veien ned mot Brønstadbukta, så til venstre til du får tomten på høyre side når du ser sjøen. Hytten er merket med til salgs plakat fra Meglerhuset Telemark. Det vil bli skiltet ved fellesvisning. Se forøvrig vedlagte kart

Areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 129 kvm
Hovedetasje

Bruksareal: ca. 129 m².
Primærrom: ca. 125 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, 2 bad, 4 soverom, gang og vindfang.

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger, datert 07.06.2022. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt / Tomteareal

Eiet tomt på 1061 kvm. Utomhus leveres med gruset gårdsplass & parkering. Terrasser av impregnert trevirke, samt plen for lek og moro.

Parkering

Godt med parkering på egen tomt.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Vei/Vann/Avløp

Fritidsboligene er tilknyttet Ormefjorden vann-og avløpslag med gjeldende reglement. Det er foreslått en årlig service på kr. 6.000,- for 2023, som vil bli behandlet i årsmøte for vann og avløpslaget i mai 2023.
Det må betales et fast gebyr til Porsgrunn kommune for vann og avløp + avgift i henhold til BRA størrelse på hyttene. Beløpet er en årlig sum på kr. 11.000,-.

Det er dugnadsplikt på adkomst vei fra bom og ned til eiendommen. Det tilkommer derav en årlig veiavgift til veilaget på kr. 1.500,-. Det tilkommer også en hytterenovasjonskostnad på ca.kr. 1.875,-. Avgiften gjelder for perioden påske frem til og med høstferien.

Formuesverdi

Da boligen selges som bygg under oppføring er formuesverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2023 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2023 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommene ligger i ett område regulert til frittliggende fritidsbebyggelse ifølge reguleringsplan for Blåbæråsen hytteområde datert 16.6.2022.

Det gjøres oppmerksom på at det kan foreligge fremtidige planer hos kommunen for området rundt eiendommen som megler ikke har mottatt opplysninger om. Kartutsnitt for planen kan fås ved henvendelse til megler.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Oppgjør

Kjøper skal betale kr. 3.000.000,- for tomtekjøpet, og resterende underveis i forhold til gjennomført arbeid før overtakelse.

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til tomten være overført kjøper, jf. bustad

Salgsbetingelser

Avtale om samlet salg av tomt og ny fritidsbolig der arbeid ved boligen ikke er fullført på tidspunktet for avtaleinngåelsen.

Bygging av fritidsbolig jfr. Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43.

Eiendommen selges ved ordinær budgivning og evt. budrunde. Selger forbeholder seg retten til fritt å akseptere eller forkaste ethvert bud uten nærmere begrunnelse.

Ved salg til forbruker selges hytten iht. bustadoppføringslova.

Avbestilling

Kjøper kan avbestille ytelsen eller deler av denne, jf. bustadoppføringslova §§ 52-54. Ved avbestilling etter påløper et avbestillingsgebyr på 10 % av total kontraktssum (inkl. mva.).

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelsene regulerer betingelsene for kjøp av bolig. Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt.
Akseptbrev vil da snarlig bli utstedt fra meglerforetaket. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgave med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og kjøpsbetingelser fra selger.
Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.
Inneholder salgsoppgave og kontraktsdokumenter bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser.
Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgave med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.
Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgave og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger, mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert.

Kjøpers undersøkelsesplikt

Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgave, reguleringsplaner, byggebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i.

Reklamasjon/krav om mangler før overtakelse

Dersom kjøper blir gjort oppmerksom på at det foreligger en mulig mangel før overtakelse, må det reklameres på dette. Mangelen må påberopes innen rimelig tid etter at kjøperen oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen. Det gjøres oppmerksom på at det påhviler kjøper en plikt om snarlig varsling om reklamasjonskrav, regnet fra tidspunkt for når kjøper har blitt oppmerksom på mulig mangel - selv om overtakelse ikke har funnet sted. Sen varsling om eventuelle reklamasjoner/krav kan medføre bortfall av reklamasjonsrett, jf. foreldelse.

Reklamasjon etter overtakelse, retting av mangler

Dersom kjøper etter overtakelsen oppdager og vil gjøre gjeldende at det foreligger en mangel, må det reklameres skriftlig på dette. Mangelen må påberopes innen rimelig tid etter at kjøperen oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen.
Forbruker må til enhver tid gi selger mulighet for utbedring. Dersom selger etter 14 dagers varsel hindres i å utføre utbedringsarbeidene innen normal arbeidstid (07.00 til 16.30), vil forbrukeren kunne miste sin rett til utbedring. Forbruker har ikke anledning til å sette bort utbedringsarbeidet til andre og kreve kostnadene dekket av selger, med mindre selger unnlater å rette mangler innen rimelig tid, og heller ikke har gjort dette etter at forbruker skriftlig har varslet, med 3 ukers varsel, om at arbeidet vil bli satt bort til andre.

Forsinkelse kjøper

For den del av kjøpesummen som ikke måtte være betalt til meglerforetaket i rett tid, svarer kjøper lovens forsinkelsesrente til selger. Påløpte forsinkelsesrenter avregnes fra avtalt overtakelse/forfall til betaling finner sted. Denne bestemmelse gir ikke kjøper rett til å forlenge betalingsfristen utover de frister som er avtalt.
Ved vesentlig forsinkelse med å innbetale hele kjøpesummen og omkostningene, vil selger være berettiget til å kreve erstatning, heve kjøpet mm. (jf. buofl. kapittel VII). Partene er enige om at én måned anses som vesentlig mislighold.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Seivallmoen 37, 3949, Porsgrunn, Gnr. 35 bnr. 313 i Porsgrunn kommune

Eier

Seivall Bygg AS

Oppdragsnummer

90-23-0060

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.

Salgsoppgaven beskriver vesentlig og lovpålagt informasjon om eiendommen

Se komplett salgsoppgave

Beliggenhet

kart
Logo

Meglerhuset Telemark As

Verdien av lokalkunnskap
Bilde av megler Per Arne Helland

Per Arne Helland

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

Annonseinformasjon

FINN-kode332541709
Sist endret09. juni 2024 00:34
Referanse90230060

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.