Bildegalleri

Eksklusiv hytte på Blefjell med egen SPA avdeling - ta kontakt med Norske Fjellhus

Kart med kartnålFlesberg, 3620 Flesberg
Prisantydning21 900 000 kr
Omkostninger
150 000 kr
Totalpris
23 400 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
P-plasser
2
Bruksareal
309 m²
Tomteareal
1 000 m² (eiet)
Byggeår
2023
Soverom
7
Sengeplasser
12
Meter over havet
700

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Lademulighet
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Generelt

Ny prosjektert hytte på Blefjell fra Norske Fjellhus

Det var en gang ett forretningspar som hadde jobbet hardt i årevis og endelig hadde råd til å oppfylle sin store drøm om å ha en eksklusiv hytte på Blefjell. De ønsket seg det aller beste av alt - den ultimate luksusopplevelsen i fjellet.

De engasjerte det mest anerkjente arkitektfirmaet for å designe hytta, og resultatet var spektakulært. Den moderne hytta var et syn å ønske, med store vinduer som ga en fantastisk utsikt over fjellandskapet. Plasseringen var perfekt, høyt oppe på fjellet, slik at man kunne nyte den friske fjelluften og den storslåtte naturen.

Inne i hytta var det ikke spart på noe. Den hadde et åpent og romslig konsept, med et elegant og moderne interiør. Det finnes et fullt utstyrt kjøkken med de nyeste gourmetapparatene, slik at man kunne tilberede de mest delikate måltider. Stuen hadde komfortable designmøbler og en peis som skapte en lun og koselig atmosfære.

Soverommene var romslige og hadde komfortable senger dekket i eksklusivt sengetøy. Hvert rom hadde store vinduer som også ga fantastisk utsikt. Badene var utstyrt med toppmoderne fasiliteter, inkludert et eget spa-rom. Der hadde de installert bad med bobler og massasjestråler slik at gjestene kunne slappe av og nyte tilværelsen etter en lang dag med aktiviteter i fjellet.

På terrassen utenfor hytta stod det en Jacuzzi, som ga en avslappende stund med boblende vann og samtidig beundre den majestetiske utsikten over fjellene. Her kunne man virkelig koble av og nyte livet.

Hytta hadde også sin egen ski-in,-ski-out mulighet. Man kunne enkelt spenne på seg skiene rett ved hytta og utforske det imponerende løypenettverket i Blefjell. Etter en lang dag i naturen, kunne man slappe av i den koselige sofakroken foran peisen, med en varm kopp kakao.

Denne hytta var virkelig et paradis for de som ønsket å nyte fjellets gleder og samtidig leve i den aller største harmoni og eleganse. Enten man ønsket å tilbringe tid med familie og venner, eller bare ønsket å lade batteriene alene, så var denne hytta det perfekte stedet for en uforglemmelig fjellopplevelse.Norske Fjellhus prosjekterer nå ei hytte av de sjeldne på Blefjell. Nå har du mulighet til å sikre deg en unik tilværelse, sentralt tilgjengelig i snørike områder. Tomten er en av de øverste på Åsland Fjellgrend.

Hoved etasje:

Første etasje er kjernen i hytta. Den har 3 store soverom som alle har sitt eget bad. I gangen er det ett stort vaskerom tilgjengelig. Det er gode garderobeløsninger og den har ett stort spiserom tilknyttet en åpen kjøkkenløsning. Det er 2 stuer, med peis, den ene er tilknyttet spiserom og den andre er en utestue. Alle rom har vinduer som gir fantastisk utsikt og godt lys. Materialer blir i utsøkt kvalitet og førstevalg er Norske kvalitetsprodukter.

Spisestua har peis og glassskyvedører ut til verandaen som gir deg følsen av å være ute med komforten du har inne. Med utestue får du ett ekstra uterom som gir deg lun og god beskyttelse. Det er kort avstand til forfriskninger og mat. 

Kjøkken er i moderne spesial design og inneholder vinskap, og det aller beste for et godt arbeidssted for kokken. Kort veg til gjesten på langbordet.

Stua har store vinduer, slik at du får naturen inn til deg. Høyt under taket og med fantastisk utsikt over Numedal. Her er det plass til store sofaer som kan huse flere i sosiale lag.

Øvre etasje
Hemsen er romslig 4 gode hemsrom, ett teknisk rom/lager, 1 bad med wc, 1 stk wc og 1 stort loft/oppholdsrom. Her er det god plass til ungdommen!!

Under etg 

Her er det garage plass for 2 biler i SUV klassen, en egen skibod med teknisk rom. Du kan nyte steamdusj, boblebad og Sauna før du setter deg ned og slapper av foran peisen og for å tenke igjennom hvilken vin som du kan velge fra vinsamlingen.

Den unike SPA avdelingen med badstu, peis, vinkjeller og ett innendørsbad med vannstråler fra steinveggen. Utsøkte fliser på gulv, Sonos anlegg innebygget og tv på veggen for god stemning rundt tippekampen.

Arealutnyttelse rom og tomt

Hytta består av 3 etasjer på til sammen 276 m2. Den består av 7 soverom, 4 store stuer, peiser, kjøkkenløsning, spiserom, SPA avdeling med badstu, vinkjeller, 6 bad, smørebod, garage for 2 biler, wc, dusj og bad, Jacuzzi ute, store uteområder ute og inne. Tomt er lett skrånet med fantastisk utsikt.


Tekniske spesifikasjoner

Teknisk innhold vil være det siste innen moderne lysstyring, Sonos lydanlegg, varme gjenvinning, bergvarme, 2 peiser, varmepumper for basseng. elektronisk styring av temperatur i alle rom med vannbåren gulvvarme og balansert ventillasjon.

 

Bærekraft

Norske Fjellhus og leverandører er Miljøfyrtårn sertifisert. Det stilles strenge krav til leverandører og produktdokumentasjon vedrørende klimapåvirkning. Det brukes i stor grad Norske råvarer. Norske Fjellhus har høy standard innen gjenvinning og kildesortering hvor vi benytter Miljøfyrtårn veiledningen. 

 

Beskrivelse av tomt og uteområde.

Lett skrånende terreng med fantastisk fin utsikt mot Blefjell, Senhovd, Norefjell, Eggedal, Lyngdal, Numedal. En egen sone med Jacuzzi og bålpanne ved det overbygde inngangspartiet. Skiløypa går rett forbi hytta, så man kan spenne på seg skia fra tomten og gå rett inn i 18 mil med preparert nettverk. Solobua er rett over åsen og terrenget er egnet for både unge og gamle, samt sporty godt trente indrettsfolk.

Nærområdet Blefjell. Blefjell Lodge, Solobua, Blestua, Blefjellheisen, Gvelven, Bletoppen, Brørsteinene, Hvite hesten, m.m

Sykling, løping, langrenn, slalom, Randonee, Kite med ski, Rally, Mountain biking in winter, hundekjøring, langrenn, slalom i Blefjellheisen, (30 min. til Skimore Kongsberg) turer i fjellet, foto, natur.Fotturer og vandring i Numedal — SvingOm

UT.no | Utforsker | Blefjell

BLEFJELL | Facebook

Norske Fjellhus av RH-Gruppen

Norske Fjellhus er en lokal, norsk hytteprodusent lokalisert i Flesberg kommune – ved foten av Blefjell. Vår kunnskap om fjellene i Numedal, gode råvarer og kunnskapsrike, dyktige håndverkere skaper trygghet for våre hyttekunder. Et av våre konkurransefortrinn er at hyttene vi leverer er laget i Norge – for norske forhold.

 Siden oppstarten i 1962 har Norske Fjellhus produsert mer enn 3000 hytter til det norske hyttemarkedet. Vi leverer høy kvalitet og kombinerer ny stil med tradisjonsrike byggemetoder.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Innhold

Standard

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Norske Fjellhus AS

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode321707997
Sist endret13. feb. 2024 10:52

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.